Last news in Fakti

29 Март, 2021 20:05 9 906 83

Бойко Борисов, Слави Трифонов и изборите на 4 април: Какво пишат две немскоезични издания

  • бойко борисов-
  • герб-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ

Коалицията „Демократична България“ на бившия министър на правосъдието Христо Иванов, както и протестното движение „Изправи се! Мутри вън!“ биха могли да прескочат 4-процентната бариера

Бойко Борисов, Слави Трифонов и изборите на 4 април: Какво пишат две немскоезични издания - 1
Снимка: БГНЕС

"Застаряващ мъж, който прилича на тийнейджър" и "бивш бодигард, който очарова със селските си хитрини": Слави Трифонов, Бойко Борисов и изборите на 4 април през погледа на две немскоезични издания.

"С една политика на зиг-заг премиерът Борисов очевидно иска да спечели на своя страна и най-заклетите противници на локдауна. Дебати по същество обаче почти не се водят", отбелязва в началото на анализа си германският журналист Франк Щир, който живее в България.

В електронното издание „Телеполис“ Щир описва мерките на правителството срещу пандемията през тази година. „През първите два месеца българите сякаш живееха на Острова на блажените - посред морето на европейския локдаун,“ констатира той и разказва как после изведнъж се е стигнало до въвеждането на строги мерки.

"Тактически ход преди изборите на 4 април?"

"Дали внезапната смяна на курса е просто свидетелство за некомпетентност и липса на план или пък е тактически ход преди изборите на 4 април?“ - пита се авторът на статията и отбелязва, че в предизборния дебат почти не се чуват съдържателни аргументи в областта на икономическата, социалната или енергийната политика. Щир изказва предположението, че с непоследователния си курс в борбата срещу пандемията Борисов иска да спечели на своя страна както противниците, така и привържениците на строгите мерки.

„Но може би налагането на нов локдаун за него просто е изпитано средство да се увеличи страхът от пандемията и така да се снижи избирателната активност?“, коментира Франк Щир и обяснява, че ниската избирателна активност би била от полза за ГЕРБ и във вреда на малките партии. По-нататък той припомня за протестите през миналата година и отбелязва, че на този фон изглежда изненадващо колко лишена от вдъхновение и емоции е сегашната предизборна битка.

„По време на многомесечните протести политическата съдба на Борисов на няколко пъти изглеждаше окончателно решена, сега обаче социолозите отново прогнозират, че неговата партия ще бъде най-голямата политическа сила в 45-то Народно събрание,“ отбелязва авторът.

"Човек от народа"

Същата прогноза четем и в статия в швейцарския „Нойе Цюрхер Цайтунг“ (НЦЦ), който между другото пише: „Протестите срещу социалната ситуация и срещу корупцията в цялата страна съпътстваха приключващия трети мандат на консервативния правителствен ръководител Бойко Борисов. Смята се за сигурно обаче, че той ще продължи да управлява и след тези избори.“

Специално за Бойко Борисов Франк Щир пише следното: „Бившият бодигард на бившия цар Симеон Сакскобургготски и на бившия комунистически ръководител Тодор Живков печели всички избори от октомври 2005 година насам - с изключение само на президентските през 2016. Той поляризира българското население с импулсивния си прагматизъм и с очарованието на селските си хитрини. Интелектуалците отляво и отдясно го ругаят като мафиот и автократ, но очевидно все още много българи, най-вече в провинцията, го смятат за човек от народа. По време на почти 12-годишното си управление той сякаш беше вездесъщ, а това силно присъствие на неговата личност задуши в зародиш всички дискусии по принципни политически въпроси,“ коментира Франк Щир.

Авторът отбелязва, че коалицията „Демократична България“ на бившия министър на правосъдието Христо Иванов, която произхожда от средите на дясно настроените градски хора, както и протестното движение „Изправи се! Мутри вън!“ биха могли да прескочат 4-процентната бариера и така да изместят разцепилите се националисти. Доколкото тъкмо националистите досега бяха коалиционен партньор на Борисов, такова развитие на събитията ще затрудни бъдещото му управление, констатира Щир. Авторът обръща внимание и на новата партия „Има такъв народ“, като пише за лидера ѝ Слави Трифонов, че като поп-звезда и шоумен той в еднаква мяра се радва на популярност и омраза.

"Вентил за гнева на хората"

На Слави Трифонове посветен почти целият анализ в швейцарския НЦЦ, който пише, че шоуменът е „мегафон на недоволните“. В статията се припомня появата на Трифонов на мотоциклет пред многохилядната публика на стадиона преди пет години: „Непрекъснато надува газта, а моторът реве. Застаряващият мъж прилича на тийнейджър, който се опитва да привлече внимание насред село.“ Хиляди хора го смятат за спасител, защото той ги измъква от всекидневието и ги отвежда в друг свят, пише вестникът. „Особено хората от провинцията харесват „Слави“ (както го наричат навсякъде), понеже той им предлага тъкмо онези обяснения за окаяното им положение, в които вярват и те самите.

Той им говори за липсващите левчета в портмонето, за усещането, че в тази най-бедна страна от ЕС нямат шанс да се измъкнат от село и да направят професионална кариера. За чувството, че всичко се направлява от една мафия в държавата, и че на никого не може да се вярва,“ четем още в анализа на НЦЦ. Вестникът пише, че Трифонов призовава към съпротива българите, които се чувстват безпомощни и не виждат никаква перспектива. В края на статията четем: „Изявите на Слави са вентил за гнева на хората. А за неговите фенове това е достатъчно.“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт!

    105 11 Отговор
    българия е немски протекторат с кенииски заплати

    Коментиран от #48, #65, #73

  • 2 Хахахаха

    78 13 Отговор
    Немците да ми ядат чепа
    Да си глесат тяхнята гнусна държава а не да си врът миризливите носове унас

    Коментиран от #4

  • 3 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    21 84 Отговор
    ЕВАЛА БАЦЕ...ГОЛЕМ СИ....И ББ4

    Коментиран от #10, #26

  • 4 Шекел

    27 7 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахаха":

    а бе коца падат визите за америка.Бг е клоунскс държава
  • 5 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    14 57 Отговор
    А БСП КВО НИ ПРАВИ......
  • 6 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    17 74 Отговор
    БАЦЕ ГОЛЕМ СИ...НАРОДА Е С ТЕБ

    Коментиран от #9, #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГЕРБЪЛЪ

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ":

    отур cикме герберасте отур cикме :)
  • 11 Гербажиите

    48 13 Отговор
    Сме най добрите... Перфектната мафиотска сърукура сме ние, а в комплект с вмро, Каскета и Прасето сме и ОПГ!

    Коментиран от #36

  • 12 Бебе

    40 9 Отговор
    Не селски тарикат а селски постак
  • 13 родител

    51 16 Отговор
    Боко е за затвора за 1000 год. ,за това, че уби родина и народ , а на Слави му давам 100 год. ,за това ,че уби 2 поколения млади с чалгата
  • 14 Цв Цв

    19 13 Отговор
    Бойко ме караше да правя незаконни неща и аз какво можех да направя?
  • 15 И..и...и?

    12 10 Отговор

    До коментар #6 от "НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ":

    Какво правим после? Поздрави от нормална държава (познай от 3тият път).А в БГ е КОЧИНА.Ама Вие сте си свикнали...

    Коментиран от #18

  • 16 СЕВДАЛИНА

    33 17 Отговор
    кучето борисов трябма да бъде пребит с камъни .

    Коментиран от #22

  • 17 Адолф

    20 39 Отговор
    Просто Българите бързо разкриха Червените престъпници, прикрити под кожата на..."Млади хора с Нов морал"!
    Отдолу се оказаха... ге'ю'ве, престъпници създали Групировките, такива Фалирали България и то под...егидата на селският Ид'иот- Фатмака,.. Рус'ка ПОД'ЛОГА и Резидент на КГБ!
    ...БОЙКО Е ИЗБОРЪТ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #20, #21

  • 18 Четник

    9 9 Отговор

    До коментар #15 от "И..и...и?":

    И моя до твоя,колега.Тиквопитеците да ядат на Европейците огризките
    и да събират пари за още НАТОвски самолети.
  • 19 !!!?

    19 10 Отговор
    Част от шльоковицата ще избере Чалгата под мотото "Дръж се земьо, шоп те гази", друга част ще гласува за потомствената номенклатура от градската Шикария на "ДБ", а най-злобната част от дъното на обществото ще се "довери" на Бабикянската шведска тройка" с надеждата да насъсква наркофенчетата на Фигурата и неговия пророк Черепа !!!?
  • 20 Оракул

    15 9 Отговор

    До коментар #17 от "Адолф":

    Най накрая да признаете,че Боеко е Българският Адолф.
  • 21 SIC

    19 9 Отговор

    До коментар #17 от "Адолф":

    Затова ли гроб немогат един мандат да изкарат и се надяват все на патерици щот са много убави ...
  • 22 БЪЛГАРИЯ

    14 30 Отговор

    До коментар #16 от "СЕВДАЛИНА":

    Ха-ха-ха ма много си про'сто, бе хомоСоциалистче пасивно!
    Другата неделя пак ще драскаш същите малоумия и ще чакаш 2025г.
    За да..."свалите" ..от ВЛАСТ,..Любимецът на БЪЛГАРИЯ!
    Най-успешният Премиер на България

    Коментиран от #24, #35

  • 23 Госあ

    4 2 Отговор
    Много снизходително. А не трябва. Но в крайна сметка българина си ги избира.
  • 24 мълчи ма

    19 9 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ":

    тиквата няма да управлява повече , не го ли разбра с ДПС пак немогат да съберат мнозинство щот крадеца с чекмеджето е много убаФ :))
  • 25 Мнаф

    4 18 Отговор
    Държавата—Кенеф заслужава управленци като ГЕРБ.Все ми е тая.
  • 26 ГОРСКИ

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ":

    Със 18%е много велик!!!!

    Коментиран от #31

  • 27 гост

    16 2 Отговор
    Кой вярва на тая пропаднала пропагандна медия.
  • 28 Биби Кинг

    5 3 Отговор
    Тиа па швабите па не разбрале пунта на баце! Ко ште канцльер да им станеме па не ше се усетат ка стават нештата дее! Не могад се угадиат как се движи мачо, ка се вика по нашенски!
  • 29 ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ГЕ'ЙО'ВЕ, ТРОЛОВЕ

    11 18 Отговор
    ХОМОСОЦИАЛИСТИ, ТРАВ'ЕС'ТИТИ, ДЖЕ'НДЪРСО'РОСП'ИИ,..... ПОКАЖЕТЕ ЕДИН ,..САМО ЕДИН ПРЕМИЕР,ПАРТИЯ ИЛИ КОАЛИЦИЯ,..КОИТО СА НАОРАВИЛИ ПОВЕПЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ГРАЖДАНИН И НАРОД,..ПРИ КОЙТО СА ЖИВЯЛИ...ПО-ДОБРЕ,..ПО-СПОКОЙНО И ПО-СВОБОДНИ ??
    ОЧАКВАМ КОНКРЕТНО ИМЕ И ПАРТИЯ!
    АРЕ... ПЕ'ДЕРУ'ГИ

    Коментиран от #30, #34

  • 30 сус ма

    15 8 Отговор

    До коментар #29 от "ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ГЕ'ЙО'ВЕ, ТРОЛОВЕ":

    Успокой се никога не сме били по-зле от сега НИ КО ГА , на 4-ти ще кажем не на чекмеджетата калинките суджуците и каскетите :)

    Коментиран от #33

  • 31 Колко точно имат ге'ю'ве те на ИМПЕКСА?

    5 5 Отговор

    До коментар #26 от "ГОРСКИ":

    Ха-ха-ха

    Коментиран от #55

  • 32 Шопо

    17 5 Отговор
    Ако Психичноболният фалшифицира и спечели изборите ,мисля че ще има размирици...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гроб е мафия

    17 8 Отговор

    До коментар #29 от "ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ГЕ'ЙО'ВЕ, ТРОЛОВЕ":

    Я кажи кой са го хващали по бели гащи с чекмедже пълно с милиони и златни кюлчета КОЙ ?

    Коментиран от #37

  • 35 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    10 18 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ":

    ЕВАЛА БАЦЕ.....НАРОДА Е С ТЕБ......

    Коментиран от #38

  • 36 Гербажиите

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "Гербажиите":

    , ние и да спечелим избори, повече НИКОГА НЯМА ДОЙДЕМ НА ВЛАСТ.. Защото народа ше ни линчува

    Коментиран от #42, #76

  • 37 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    10 20 Отговор

    До коментар #34 от "гроб е мафия":

    И КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ ЧЕКМЕДЖЕТА С ЕВРАЦИ....В ИНТЕРНЕТ ЛИ....ВИЖ ТЕХНОИМПЕКСА Е НАПЪЛНО РЕАЛЕН....А ДРУГАРИ...
  • 38 да да да

    12 10 Отговор

    До коментар #35 от "НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ":

    видяхме лятото "народа" боко събра 200 лумпена с автобуси срещу истинския народ :)

    Коментиран от #40, #44, #56, #77

  • 39 Тити Намазов

    21 0 Отговор
    Гнусни шваби, накараха ни да спрем 4 реактора в АЕЦ Козлодуй и други производства, и после ни съжаляват, че сме били най - бедните в Европа.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Поп Кръстю

    11 7 Отговор
    ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни.
    С изключение на всякакви обиди по линия на Министър-председателя на РБ България.
  • 42 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    11 17 Отговор

    До коментар #36 от "Гербажиите":

    КОЙ НАРОД...ТОЯ ДЕТО СЕ ТЪРКАЛЯШЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ, ИЛИ ТОЯ ДЕТО Е ПРЕД....УРНИТЕ....А ДРУГАРИ.
  • 43 ъъхъхъ

    9 7 Отговор

    До коментар #40 от "Хихихихии.. хихихихии":

    факултето това е герберасткия "народ" :)

    Коментиран от #46

  • 44 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    9 16 Отговор

    До коментар #38 от "да да да":

    НАРОДА НЕ Е НА УЛИЦАТА, А ПРЕД УРНИТЕ....ТАМ ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ ...БСП КОМУНЯГИ
  • 45 Народа ес Бойко

    15 19 Отговор
    Няма друг И само Борисов с опита си гарантира сигурността на България и българите..!!!
    Когато Бойко Борисов мина през всичките трудности и изправи България на крака след управлението на Бсп, бе също критикуван и недолюбван от опозицията, както и сега разни десни популисти и вчерашни циркаджии искат да се сравняват с него !!!
  • 46 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    7 10 Отговор

    До коментар #43 от "ъъхъхъ":

    АЙДЕ ДЕ......И БСПто Е ТАМ.....
  • 47 БОРИСОВ...ПАК МАЧКА ЯКО

    12 16 Отговор

    До коментар #40 от "Хихихихии.. хихихихии":

    БАЦЕТО ПАК ЩЕ ВИ ОТВЕЕ.....И ПАК ЩЕ СКАЧАТЕ ПО УЛИЦИТЕ....ДАНО И РАДЕВ СЕ ПОКАЖЕ...
  • 48 Бай Ганьо селското магаре

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Факт!":

    Като едно време при цар Фердинанд и Борис. Само Батенберг беше стока, ама големите държави не го харесваха, а русофилите бяха и още са полезни идиоти на чужди страни.
  • 49 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    7 13 Отговор
    ЕВАЛА БАЦЕ, ГОЛЕМ СИ...И НАРОДА Е С ТЕБ......И....ББ4
  • 50 Чук и Гек

    12 2 Отговор
    Каквото и да правите, Десиславите ще ви управляват! Много ви моля, не оставяйте Десислава извън парламента! Тя е най умната, най прилежната и най красивата в Герб!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 EUBCFK

    9 5 Отговор
    БАЦЕ... НАРОДА И НИЕ НЕ СМЕ С ТЕБ......И....СТАВРИ 1,2,3,4
  • 53 Мето Жепето

    7 15 Отговор
    Я никога не гласувам никога.
    Ама сега и я и моите колеги ще гласуваме за Бойко.
    Върнат ли се комунетата, пак ше има глад, студ и Мизерия.
  • 54 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    4 9 Отговор
    А БСП КВО НИ ПРАВИ.......
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЧОБАНИН

    7 8 Отговор

    До коментар #38 от "да да да":

    Ако ГЕРБ беше призовал съмишлениците си на площада щеше да има доста счупени глави Ядосаните чобани от малките градчета и села не си поплюват със сопите
  • 57 ОПААААААА...Я А ВИДИМ СА...

    6 12 Отговор
    РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ШПИОНСКАТА МРЕЖА ОТКАЗВА ДА НАПУСНЕ КИЛИЯТА СИ,...СТРАХУВА СЕ ,ЧЕ ЩЕ ГО...ЛИКВИДИРАТ!!
    ЗАГОВОРЪТ НА ИЗМЕННИЦИТЕ СТИГАЛ..."МНОГО НА ВИСОКО" ,..ПО НЕГОВИТЕ ПОКАЗАНИЯ!✊😂
    .... Я А ВИДИМ СЯ КВО ШЕ КАЖЕ... РУСКИЯТ ИБ'РИК И ИЗМЕ'ННИК.... ФАТМАКА!
    С...ДЕ....✊😂🇸🇮🇻🇳
    ВЪН РУСКИТЕ ШПИОНЬЕ ОТ ДУНДУРКОВ 2! ВОЕНЕН СЪД И ДОЖИВОТ ЗА... ДЕ'БИЛА

    Коментиран от #60

  • 58 ОПАААААА

    7 5 Отговор
    ВЪН ГЕРЕБЕРАСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОТ ТУК! СЪД И ДОЖИВОТ ЗА... ДЕ'БИЛА БОЙЧЕ
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ВЕНСЕРЕМОС

    5 8 Отговор
    Некой да не си помисли,че Фатмака е КГБ ПОД'ЛОГА, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ЧЕРВЕН БОК'ЛУК?
    ТОЙ НЕ Е...БЕЗРОДЕН РУСО'РОБ И НИЩОЖЕСТВО,...АМА..ИЗОБЩО...НЕ Е....
    ✊😂🇸🇮🇻🇳
  • 62 марони

    6 11 Отговор
    Борисов е най-успешният премиер на БГ от 1878г.Истински прозападен политик.

    Коментиран от #66

  • 63 namahonni

    7 5 Отговор
    Борисов е най-пропадналияТ премиер на БГ от 1878г. Истински проруски и протурски политик.

    Коментиран от #64

  • 64 марони

    3 5 Отговор

    До коментар #63 от "namahonni":

    Явно съдиш по себе си!Но на кривите ракети,все космоса им пречи.
  • 65 мууу ха ха ха

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Факт!":

    Много по добре от колкото руски такъв със заплати в рубли
  • 66 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    10 2 Отговор

    До коментар #62 от "марони":

    Пишат ли ви постовете в Колцентъра или сами си ги измисляте затова професора имаше право за 80% . Абе на герберчетата комунисти на 04.04 . ви пожелаваме довиждане завинаги и достойна присъда от независими прокурори не Гешев

    Коментиран от #67

  • 67 gEPP

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    Те в Колцентъра едва ли разбират какво пишат по рецепта. Обикновено го дават с главни букви...BB4, руски намсикви, джендъри, резиденти (трудна дума за герб троловете в момента). Но естествено никой не им обръща внимание.
  • 68 Цветето

    7 1 Отговор
    "Застаряващ мъж, който прилича на угоено теле........" Да не римуваме думичката "теле" с друго охранено животно, което повече би му паснало.
  • 69 агресивен роб

    0 2 Отговор
    българин е професия,не народност ,може да се опише,но не и да се предвиди!
  • 70 Ще гласувам за бойко

    2 3 Отговор
    Немам избор .
  • 71 Анонимен

    0 2 Отговор
    Ще хвърля за Борката Джонсън, защото бб остави роми без работа и горе се вика от тях пак, или дпсто
  • 72 a bee

    1 1 Отговор
    Маркучь или китара а ?
  • 73 РУССКИЙ

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт!":

    Немски протекторат и щатско турска територия ганюстан хомобантустан 😂😐😂😂😂 тотално опростачено и деградирало заличено и обезличено население на тикви територията. Герберистан на дженъри и толерастична ГНЯС АНТИБЪЛГАРСКА ОТ СОРОСОПИТЕЦИ и евроблатни циркаджий.
  • 74 Hoho Boho

    2 2 Отговор
    Единият стана посмешище за целия свят, другият е шоумен и е забавен...
    Дилемата за кого да гласувам е сериозна...
  • 75 Бива

    1 2 Отговор
    По добре Слачо дългия от колкото Красьо тумбака за ПАТЕРИЦА ЛИЧНО МНЕНИЕ
  • 76 Кой народ бе

    0 3 Отговор

    До коментар #36 от "Гербажиите":

    Каун.Двайсетината баламурника по площадите ли!?
  • 77 На 4 април

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "да да да":

    Бойко пак ще ви подаде пожарникарския шланг,другари.Споко.
  • 78 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ЗАРАДИ ГЕРМАНСКИТЕ ФОНДАЦИИ , ГЕРБ И БОРИСОВ СА ПОРИЦАНИ ПРЕЗ ОБИЧАЯТ "ГЕРМАН " .И КАКВА "МУЗИКА "ПЛАЩАТ ГЕРМАНЦИТЕ.МОЖЕ БИ ТАКАВА , КОЯТО ЯДОСВА ДУХОВНИЦИТЕ , И В ПРАЗНИКА СА ВКЛЮЧИЛИ КАЛ .БОРИСАВ В КАЛ И ЕРЕКЦИЯ ...СМЯХ ... СЕЩАМ СЕ ЗА БИЗОНА , В КОЙТО СА ПОСТАВИЛИ ИНТРИГУВАЩА ЗОНА ..
    НЕЩО СА МУ НАПИШИЛИ ....ЩЕ МУ ПОКАЖАТ КОЙ Е РЕГУЛИРОВЧИКА ...
  • 79 DW наливат вода в Мелницата наБорисов

    1 0 Отговор
    Въртите, сучете, пресуквате, DW и пак си хвалите "Отрочето" Борисов! Един път ТЪНКО го критикувате и 10пъти тънко го хвалите!!! Познати Мисирски номера!!!
  • 80 Тези, които пишат са какво?? Електронни

    2 0 Отговор
    Издания??? Немско езични?? Ние имаме безброй такива платени Лъжци!! Лъжат само че на Български!!!
  • 81 МУТРООО

    1 0 Отговор
    ЩЕ СЕ РАДВАМ БОЙКО ДА ПОБЕДИ ПАК И НАРОДА ДА МУ СЪДЕРЕ КОЖАТА ПОСЛЕ ! ГОЛЕМ КЕФ ЩЕ Е МУТРАТА ДА СЕ КРИЕ КАТО МИШКА ОТ ВСЕКИ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ! СЕГА ПРАВИ БРИФИНГИТЕ С НЕГОВИТЕ КРАДЦИ НА 100 КМ ОТ НАСЕЛЕНИ МЕСТА - НАПРИМЕР ДНЕС , САМО ГО ВИЖТЕ КАК СЕ ГЪНЕ НЕЩАСТНИКА КРАДЛИВ !
  • 82 АРБАЙТ

    1 0 Отговор
    ГЕРБ , БМБ И ЦИКЛОН Б ....... СА ЕДНО И СЪЩО !
  • 83 ИЗБЯГАЛ Е

    1 0 Отговор
    ТОЗИ ЛОКОМОТИВ ЗАД МУТРАТА Е РЕЦИКЛИРАН А НЕ НОВ , КАКТО ГО ПРЕДСТАВИ ЛЪЖЕЦА ......... УБИЕЦА ПОЛ ФРИЙМАН ОЩЕ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА Е НАПУСНАЛ БЪЛГАРИЯ , ОСВОБОДЕН ОТ ЦАЦАРОВ БЕЗ ДА Е ИЗПЛАТИЛ КРЪВНИНАТА ОТ 400 000 ЛЕВА !
Новини по държави: