Last news in Fakti

21 Април, 2021 09:10 2 842 30

САЩ няма да се поколебаят за допълнителни политически инструменти срещу Русия

  • алексей навални-
  • сащ-
  • държавен департамент-
  • русия-
  • владимир путин-
  • политика-
  • затвор

Вашингтон наложи санкции във връзка с отравянето на Навални

САЩ няма да се поколебаят за допълнителни политически инструменти срещу Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA, протест срещу Путин в Прага

САЩ няма да се поколебаят да използват допълнителни политически инструменти срещу Русия във връзка с отношението към дисидента Алексей Навални, заяви говорителят на Държавния департамент Нед Прайс, предаде агенция "Ройтерс".

Вашингтон наложи миналия месец санкции във връзка с отравянето на Навални. Вашингтон се стреми да има конструктивен диалог с Русия въпреки нарасналото напрежение между двете страни заради ситуацията в Украйна и други проблеми, допълни Прайс.

Съединените американски щати призоваха Русия незабавно да освободи от затвора Алексей Навални. Руският опозиционер, който е в гладна стачка от три седмици, е много слаб и не получава медицински грижи, заявиха негови адвокати, посетили го в болничното отделение на затвора, в който се намира.

По-рано личният лекар на руския опозиционер в гладна стачка Алексей Навални и други медици бяха спрени на портала на наказателната колония, в чийто болничен стационар той бе прехвърлен. Критикът номер едно на Кремъл бе арестуван през януари при връщането си в Русия от лечение в Германия след отравяне, в което обвинява лично Владимир Путин. Той получи присъда от 2,5 години затвор по дело за измами от 2014 година, смятано за политически мотивирано.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    70 7 Отговор
    Ами защо не ги нападнете бе , демократи !!!!Нали вкарахте демокрацията в Ирак и Либия. Хайде атакувате Русия ,ама не ви стиска !!!
  • 2 един от многото

    55 6 Отговор
    САЩ голям зор ще видят докато станат република от Руската федерация или Китайска провинция! За сега се справят много добре със задачата.

    Коментиран от #28

  • 3 Хахаааа снимката кърти😂😂😂😂😂😂😂😂

    4 49 Отговор
    Жужето голо на златен кенеф😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 4 Европеец

    47 4 Отговор
    Мумията се раздвижи!!! Бита карта!!! Само унищожението на САЩ тече с пълна сила. Сгромолясването им ще е яко!!!
    Чакаме го с нетърпение!!!
    "Световният страж на мира", на колене!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сащисани агресори

    35 3 Отговор
    Какво търсите в чужди страни? Нахални е машата предтекст на тези агресивни убийци, които изгориха и унищожиха хора и много държави по света, но сами си подляха вода и ще се удавят в собстврните си фекалии.

    Коментиран от #13

  • 7 Имам предложение

    26 4 Отговор
    Най-новата санкция на САЩ да бъде следната :
    Байдън да се съблече гол и да пресече червения площад, в резултат на това всички руснаци ще започнат да повръщам от отвращение и ще им стане гадно
  • 8 Слава на сащ и нато и европа

    4 35 Отговор
    Бг е в нато и европа никва русия не ни трябва от там идват всички злини русия е мутренска територия целяща да пречи на развитието на запада еврипа и сащ и само да граби от тях щото те са неспособни да създадът нещо и житеиската им философия е грабеж чрез сила подобно на бг мутри и милиционери дето видяха това поведение от там и ги наричат братя онея крадци
  • 9 324

    30 3 Отговор
    Хайде стига с вашите санкции! Никой нормален не ви обръща внимание да не говорим, че американофобите нарастват прогресивно, защото хората не ви искат измислената демокрация и глобализъм! Гледайте си във вашата паница. На един криминал мястото му е в колонията, в която няма екстри.
  • 10 😁😁😁😁

    12 0 Отговор
    ...този път севера или юга ще победи...😁...
  • 11 Байдън

    19 2 Отговор
    Ще налагам колкото си искам санкции на Русия а на американският народ обещавам:
    Масовите стрелби по невинни хора от сега нататък да не са всеки ден а най-много два пъти в седмицата. При това да няма повече от двама убити на стрелба и до осем ранени.
  • 12 Максим

    16 4 Отговор
    Почнахме много да се безпокоим за състоянието на Великия опозиционер, вчера нямаше никакви новини за него. Руснаците съобщиха, че се е съгласил да му бъдат давани витамини. Ехидни коментатори към новината допълват, че го е сторил защото в противен случай щял да бъде хранен ректално.
  • 13 Що не питаш ушанкия ко търсеше

    4 21 Отговор

    До коментар #6 от "Сащисани агресори":

    1878г в бегето?аз ше ти кажа кво търсеше търсеше окупация и разширяване на влиянието си защото тогава наближаваше времето когато превземане на територии чрез окупация привършва и света навлиза в друга епоха дето завладяване чрез сила на територия под предлог освобождение и заробване с вечна благодарност на поробените не върви вече
  • 14 Ватниците са поробители примитивни хора

    6 21 Отговор
    Диваци груби недодялани неспособни на нищо само на грабежи и с тва си приличат с българите и затва им викат братя и кат види ганю ватник и очи обръща и вибрира от оргазъм😂😂😂😂😂😂и се кефи що е видел по голем крадец от него😂😂😂😂😂

    Коментиран от #17, #24

  • 15 Сандо

    21 2 Отговор
    А пролива "Сталин" не искате ли?Алчните и нагли американци навсякъде си врат мръсните,крадливи ръчички,без малко и футбола да съсипят,време е някой да им удари миризливите кунки.
  • 16 В.В.П.

    17 1 Отговор
    Джо е по глупав,от Барака и Тромпи,взети заедно..Хаха..Разпарчиха Украйна,сега ще претрепат и Анални..
  • 17 Хохлю.

    8 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ватниците са поробители примитивни хора":

    Много яко, мъжки!!!.Ударих си една....,толкова ми хареса .!Ти си гений.!!

    Коментиран от #18

  • 18 Нали супер радвам се

    4 16 Отговор

    До коментар #17 от "Хохлю.":

    Сички дето плюят сащ и европа вкупом да се вземат и да отиват при братчетата си там в ушанкия да зяпат юност да карат модерната лада секо лето да я обръщат и мажат с асфалт зад блока и да въртят телефона с шайбата и всеки ден и час да се кланят на мумията в аквариума

    Коментиран от #27

  • 19 Сички дето се чуствате братя на тея

    2 15 Отговор
    Ходете и си обменете доларите и еврата в рубли ше имате мннного пачки и заминавайте там у джендема😂😂😂😂😂😂
  • 20 Костова,

    14 2 Отговор
    Видяхме, че дори главните американски инструменти не действуват срещу Русия. Не ни разсмивайте, че ей сега САЩ ще извадят от задния си джоб някакъв допълнителен инструмент и ще сплашат Русия.
  • 21 мими

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ушанкия е блато жужето убиец":

    Да живее свободната пазарна икономика и санкциите срещу всички които дори по някакъв начин си помислят да се конкурират с Джо!

    Коментиран от #25

  • 22 Разбира се

    12 2 Отговор
    САЩ ще воюват до последният български, полски, балтийски, украински, чешки войници срещу Русия.

    Ако нашата съюзничка България, стане обект на руски ядрен удар, вследствие на нашите самолети изстреляли няколко ядрени ракетки от Безмер и Граф Игнатиево, предварително приемете съчувствието ни.
    Чао, че в Калифорния стана време за плаж.
    Поздрави: САЩ.
  • 23 Преди време Китай-САЩ

    9 0 Отговор
    Наи-сериозно предупреждение. Май бяха над 1000. Сега САЩ-Русия: "САЩ няма да се поколебаят за допълнителни политически инструменти срещу Русия. Колко броя "инстументи" и дали се отнасят и за "онази работа".
  • 24 ХИЛЪРИ

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ватниците са поробители примитивни хора":

    ДЕЙСТВИЯТА НА САЩ ГОВОРЯТ ЗА ЖЕСТОКА ДИМЕНЦИЯ И ИСТЕРИЯ НА ГУБЕЩИТЕ. ЯВНО САМИ ЩЕ ПОГУБЯТ СЕБЕ СИ И СВЕТА. ИДВА ВРЕМЕТО ЗА РАЗПАРЧЕСТОСВАНЕТО НА КРАВАРИЯ. ВСЕКИ ДЕН МАСОВИ УБИЙСТВА А ТЕ НАМИРАТ ЗА ГЛАВНАТА ВИНА ЗА ТОВА ПУТИН.П
  • 25 БГ МАФИЯ В МС

    14 0 Отговор

    До коментар #21 от "мими":

    ТИ НА ТОВА СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ ЛИ МУ ВИКАШ????? САЩ- ТУК НЯМА ДА СТРОИТЕ ТОВА, ТАЯ ТРЪБА Е МАХАЙТЕ, ТОЯ АЕЦ НЕ, ТОЯ ЗАВОД НЕ!!!! ТОВА СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ ЛИ Е ИЛИ ДИКТАТ НА ОЗУРПАТОРА САЩ???
  • 26 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    ДА , ТАКА БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ . ЕДИН ИСТИНСКИ УПРАВНИК , ТРЯБВА ДА ИМА РАБОТЕЩО И НАДЕЖДНО МВР , НА КОЕТО ДА РАЗЧИТА ЦЕЛИЯТ НАРОД .
    А ВИЖТЕ ДРУГАТА КРАЙНОСТ... НАДАРЕН , ИМА СИ ВСИЧКО , А УПРАВЛЕНИЕТО МУ КУЦА .Е , КАК ... ЗА КАКВО МУ Е ... ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ , ИЛИ ДА ИМ ВНУШАВА , ЧЕ КЛОНЧЕТО Е
    МЕДОНОСНО .
  • 27 ****

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "Нали супер радвам се":

    Абе тъпан,тази земя дето я тъпчеш с мръсните си крака,я е освободила Русия за нас,българите русофили,а не за изтривалки като теб,щом като не ти харесва тук,ей дее Турция,заминавай.

    Коментиран от #30

  • 28 Ха ха ха🤣

    2 11 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Сибир нали е почти китайска провинция (засега е само на дългосрочна концесия), но си го ползват като бащиния. Колкото до САЩ и ЕС, не се кахъри за тях.
  • 29 Гост

    7 0 Отговор
    Сащисаните скоро ще си изтърват нервите и ще имат съвсем малко време да осмислят как ще се превърнат в пустиня, след огнения ад, който ще дойде от Изток, и ще ги изпепели, освобождавайки света от Най-голямото зло в човешки облик на Земята, след антихрист.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.