Last news in Fakti

14 Юни, 2021 14:25 1 236 2

Тайван ще защитава доброто

  • тайван-
  • кабинет-
  • остров

Позицията на тайванския кабинет

Тайван ще защитава доброто - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Тайван ще защитава доброто. Това обявиха от кабинета на държавния глава на страаната, съобщи ТАСС.

Островът получи голяма подкрепа на срещата на водещите седем икономики. Негови представители обявиха, че ще продължат да търсят международна подкрепа.

Посочва се, че това е първо комюнике от срещата на Големите седем, което призовава островът да запази голяма степен на автономия. Посочва се и важността на мира в Тайванския проток.

Изказва се голяма благодарност за указаната подкрепа. Припомня се, че Тайван споделя идеали като демокрация и свобода.

Островът ще продължи да изпълнява ролята на отговорен член на региона. Ще продължи разширяването на партньорството с водещите страни.

Планирани са разговори за признаване на статута на региона.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛилиПутин

    2 4 Отговор
    А ние злото
  • 2 Ади сега

    4 1 Отговор
    'Защитата на доброто' е патентована от Големия батко. Тайван, могат само да помогнат, когато му дойде времето (за кратко :-) .