Last news in Fakti

20 Юли, 2021 08:00 1 742 9

Тайните на двореца! Принц Хари публикува мемоари в края на 2022 година

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралица елизабет втора-
  • бъкингамски дворец

Хари заяви, че той и херцогинята са напуснали "фирмата" поради липсата на подкрепа от другите кралски особи и призна, че се е чувствал в капан в системата по време на престоя си в нея

Тайните на двореца! Принц Хари публикува мемоари в края на 2022 година - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Негово кралско величество принц Хари, херцог на Съсекс, пише мемоари за живота си и ще ги пусне на пазара в края на 2022 г., съобщи в понеделник британската издателска компания Penguin Random House LLC.

Внукът на кралица Елизабет Втора добави, че той пише книгата "не като принц, какъвто бях роден, а като мъжът, в когото съм се превърнал" с „надежда, че разказвайки историята си, мога да помогна да покажа, че независимо откъде идваме, имаме повече общи неща, отколкото си мислим".

По-рано тази година принцът и съпругата му Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, дадоха ексклузивно интервю на Опра Уинфри за решението им да се оттеглят като висши членове на британското кралско семейство.

По този повод Хари заяви, че той и херцогинята са напуснали "фирмата" поради липсата на подкрепа от другите кралски особи и призна, че се е чувствал "в капан в системата" по време на престоя си в нея.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И тоя мемоари пише

    8 0 Отговор
    сякаш се е бил в Англо-Бурската война.Англичани,сър..Само дето "принцесата" им Отдалеко..
  • 2 нашия

    17 0 Отговор
    тоя нищо няма да каже.....колко добри плувци се удавиха "случайно"....???!!!!
  • 3 Анджело

    15 1 Отговор
    Тоз са взе на серьозно. Особено жена му про3та
  • 4 Kcaniba

    7 6 Отговор
    Най вероятно е докопал истинските причини за смъртта на майка си, а и конкретният поръчител. За това излезе от "фирмата", където баба му е очевидният и едноличен монополист, и надали нешо може да се случи без одобрението и.
  • 5 От страни

    5 1 Отговор
    Той пък кога успя да сбере мемоари? Как е ял, пил, спал и чат-пат ходел да ловува ония в Афганистан ли беше или Ирак..
    С удоволствие бих прочел мемоарите на Чарлз, и то подробни.
  • 6 UFO

    8 1 Отговор
    Този е ,,кралско Височество" ще стане ,,Величество" ако стане крал . Няколко пъти ме триете , когато направя забележка за неграмотност ,но това не ви помага в писането.
  • 7 Aз ...

    6 1 Отговор
    Тези ще срещнат майката на принца по- рано от предвиденото
  • 8 Глупав,

    5 2 Отговор
    комплексиран, много грозен, с психически проблеми е рижавия плъх. И не е син на Чарлс. Не го понасям.
  • 9 Ела

    2 0 Отговор
    И кой ще му повярва? След глупавото им интервю и веригата лъжи, които бяха опровергани, какво би могъл да каже и кой би повярвал на някой, който публично беше изобличен като долен лъжец, интересчия и мъж, бит от жена си? Те нали написаха книга вече, даже две. И какво? Кой ги чете? Едни и същи жалвания. Аман вече! На света му писна от оплаквачки и вечните жертви! Кой да знае, че ще дойде време да се държиш като лелка на пазара ще стане модерно ...
Новини по държави: