Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 16:16, обновена 12 Октомври, 2023 17:22 1 549 85

Първият дипломат на Вашингтон: САЩ винаги ще бъдат до Израел

  • антъни блинкън-
  • сащ-
  • израел-
  • хамас-
  • бенямин нетаняху

Възнамеряваме да покажем, че сме ангажирани да държим други страни извън конфликта, каза още Антъни Блинкън

Първият дипломат на Вашингтон: САЩ винаги ще бъдат до Израел - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън увери днес израелския премиер Нетаняху в подкрепата на Вашингтон по време на пътуването си в Близкия изток, целящо да предотврати разпространяването на конфликта с палестинските бунтовници "Хамас", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Блинкън започна пътуване в няколко държави в Близкия изток, докато Израел извършва най-мощната бомбардировка в 75-годишната история на конфликта си с палестинците. Еврейската държава заяви, че ще унищожи "Хамас", който управлява ивицата Газа, като възмездие за бунтовническото нападение през уикенда. Първият дипломат на Вашингтон ще направи опит да гарантира освобождаването на пленници, заловени от "Хамас", за някои от които се смята, че са американци, и да продължи преговорите с Израел и Египет за осигуряване на безопасен маршрут, за да могат жителите на Газа да напуснат анклава преди евентуална сухопътна инвазия на Израел.

Пътуването на Блинкън цели още да отправи послание до Иран, който подкрепя "Хамас", да не се включва в конфликта. Час след като кацна в Тел Авив, Блинкън се здрависа с Нетаняху и каза на премиера: "Тук сме, няма да ходим никъде", се вижда на кадри от канцеларията на Нетаняху. След Израел Блинкън ще се отправи към Йордания, за да се срещне с крал Абдула Втори и палестинския президент Махмуд Абас. Вероятно по-късно Блинкън ще отпътува за други арабски страни, съобщиха американски представители, без да уточняват кои държави визират.

Изрел обеща да отмъсти за най-смъртоносната атака срещу евреите след Холокоста, при която в събота стотици въоръжени от "Хамас" преминаха през граничната бариера и нахлуха в израелски села и градове. Ескалацията е най-сериозната в региона от години, отбелязва Ройтерс. Израел заяви днес, че няма да има хуманитарно прекъсване на обсадата на Газа, докато всички заложници, пленени от "Хамас", не бъдат освободени.

Високопоставен служител на Държавния департамент, запазил анонимност, каза пред репортери, че Вашингтон работи за продължаване на преговорите за осигуряване на хуманитарен коридор за жителите, включително и за американците в Газа. "В Газа живее общност от около 500-600 палестински американци. Някои от тях искат да си тръгнат и ние работим по организирането на безопасен маршрут", заяви той.

Гаранцията, че конфликтът няма да се разрасне, също е сред главните приоритети на Вашингтон и Блинкън разговаря с регионални съюзници, които водят преговори с Иран и подкрепяни от Иран групировки, и поиска да посъветват Техеран да остане настрана.

"Възнамеряваме да покажем, че сме ангажирани да държим други страни извън конфликта", каза американският представител.

Най-малко 25 американци са били убити от палестинската групировка "Хамас" в Израел, каза още Блинкън по време на посещението си, което цели да изрази солидарност с Израел. В съвместно изявление израелският министър-председател Нетаняху и Блинкън казаха, че Вашингтон си сътрудничи тясно с Израел, за да гарантира освобождаването на пленниците, държани от "Хамас".

Пред лидери на еврейски общности във Вашингтон президентът на САЩ Джо Байдън каза вчера, че разполагането на американски бойни кораби и самолети по-близо до Израел трябва да бъде прието като знак за Иран, който осъжда намесата на САЩ в конфликта. "Заявихме го ясно пред иранците: Бъдете внимателни", каза Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен

    55 9 Отговор
    А така...."наште" могат да бомбардират и убиват цивилни "демократично", но ако са руснаците тогава е агресия!

    Коментиран от #17

  • 2 АУУУУУ

    4 36 Отговор
    ВТОРИ САМОЛЕТОНОСАЧ ПРИСТИГА.........ТЕХЕРАН И ОСТАНАЛИТЕ СЕ ЗАМИСЛИХА.....АМИ АКО И НАС ....💥💥💥☠️☠️☠️😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #5

  • 3 Смотаняхо

    44 6 Отговор
    Дойде един десен фашист на власт и докара войната.

    Коментиран от #7

  • 4 Зелен потник

    28 3 Отговор
    А до мен...до мен кой ще е..? Ох...лошо ми е,вие ми се свят,и от Вашингтон два дена вече никой не ми вдига телефона-само една чистачка вдигна ама като разбра,че съм аз и затвори...Чакай пак да звъня,може пък някой да се излъже...

    Коментиран от #76

  • 5 Бауууу

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    В Техеран почнаха да си разплитат чорапите.
  • 6 бий жидовете

    27 3 Отговор
    Ще гласуват и главно от Република София , повярвай ! Там само акънлии са се събрали , пардон ибрици на евро фашагите Борел и Фондер Лайн.........

    Коментиран от #9

  • 7 Гого

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "Смотаняхо":

    Демократа е неолиберал,който няма нищо общо с десните! Десните са консерватори,отричащи половото разнообразие,неконтролираната имиграция и въобще всичко ненормално! В чужбина десните партии са на руска страна-АФД в Германия примерно или пък дясната партия ма Орбан-Фидес...

    Коментиран от #19, #69

  • 8 Трол

    24 1 Отговор
    САЩ = Израел
  • 9 геобразен соросоид

    24 3 Отговор

    До коментар #6 от "бий жидовете":

    С това триене от сайта ........ съм се презастраховал и пак съм постнал стария си пост !Този път накратко! Хубавото е че арабите от Близкия изток могат вече окончателно да рзберат че Израел заедно с САЩ и Великобритания са врагове които или трябва да бъдат унищожени или да бъдат държани настрани от Арабския полуостров . Ето този път ЕС ще е статист и познайте защо ? Да , толкова много араби в Ес на никого не е нужна гражданска война още повече след миносовите показатели за икономиката .

    Коментиран от #14, #25

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българин

    22 2 Отговор
    „Тъй като Газа губи електричество, болниците губят електричество, излагайки на риск новородените в инкубатори и възрастните пациенти на кислород. Бъбречната диализа спира и не могат да се правят рентгенови лъчи. Без електричество болниците рискуват да се превърнат в морги“, каза регионалният директор на МКЧК Фабрицио Карбони."
  • 12 много ги е яд копейките

    4 26 Отговор
    до тях са севрна корея и еритрея , ама и това не е много сигурно 😆😂🤣

    Коментиран от #15

  • 13 Кую

    19 3 Отговор
    Краставите магарета се намират.
  • 14 Щита на Давид

    2 19 Отговор

    До коментар #9 от "геобразен соросоид":

    Ти бе локализиран и се превърна в наша легитимна цел!
    ✡🕎

    Коментиран от #38, #41

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ФАЩ и Израел

    26 4 Отговор
    са и двете еврейски (хазарски) държави!
    Едните хазари печатят пари и правят войни по цял свят, а другите се опитват да правят страна на чужда територия и искат да изтребят местното население!

    Коментиран от #24, #36

  • 17 цивилни

    2 21 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен":

    бомби само агресорът и терорист русия , ако не си разбрал още .. да ти кажа.

    Коментиран от #45

  • 18 Между редовете

    10 1 Отговор
    Така като кажат САЩ да се чете, че скоро ще изхвърлят съюзника си от борда. И без това тия са супер проблематични съюзници. Гоу сащ.
  • 19 плана Ран -ът

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гого":

    Верно ли бе ? И у нас десните за на страната на Русия ? Тиквеник , десните е едно а крайно десните е съвсем друго ама ти от дивана откъдфе да ги знаеш тия работи . Всъщност днес на големия хоризон по Земното кълно няма никакво знавение как се именуват партиите ( има с много цветущи имена особенно партията "слуга на народа " на Зеления ) просто по действията им ще ги познаете както кава ПОЕТА !!!!

    Коментиран от #26

  • 20 Има зло: Сащ

    19 2 Отговор
    Там, където са "ангажирани" Сащ, следва разруха. Видяхте Украйна.
  • 21 Дедо Гого

    10 1 Отговор
    И аз тоева казвам винаги заеднода вървят на Марс тук никой не ги иска
  • 22 Винаги заедно

    9 1 Отговор
    Право в ада
  • 23 Небинарен евро-жидо-атлантик с аутизъм

    8 1 Отговор
    БАМ БАМ БАМ БАМ МЫ СТРЕЛЯЕМ ПО ЖИДАМ
    ЗА ПАЛЕСТИНУ И ДЕДОВ ПОРЕШАЕМ ВСЕХ СКОТОВ
    ПИУ ПИУ СОСАТЬ КОНЦЫ
    РАЗНЫЕ ЦАХАЛЬЦЫ
    ПИДОРЫ ЕВРЕИ
    ПОДСТАВЛЯЙТЕ ЖОПЫ
  • 24 право да си го кажем

    13 1 Отговор

    До коментар #16 от "ФАЩ и Израел":

    Всъщност по това и си приличат и едните и другите са се натрапили на териториите в които се намират и изтребват местното население без да му дават правото на самостоятелно съществуване , т.е на собствена дъражва .

    Коментиран от #33

  • 25 Не си познал!

    15 0 Отговор

    До коментар #9 от "геобразен соросоид":

    ЕС се управлява от тъпи булонки! Нямат акъл даже и обувките си да вържат! Като нищо ще се включат в близко-източната война и ще направят гражданска в Европа. Преди малко разбрах, че в Германия едно палестинско дете днес развяло палестинско знаме в училището и учителят го пребил от бой!
    Е, познай сега какво ще стане с всичките палестинци там? Този учител няма да изкара още много...

    Коментиран от #49

  • 26 Гого

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "плана Ран -ът":

    Пъво хайде с по нормален тон...Второ,това,че Герб примерно се определя за дясна това не я прави такава- виж я в групата на кои партии е в европарламента. Но за едно съм съгласен- по делата си личи кой какъв е! И междудругото съм член на забранената "Европейска опозиция"...
  • 27 Каскет

    14 0 Отговор
    А бе нали уж Израел имаха НЕпробиваема противовъздушна отбрана ?!?!?

    Коментиран от #31

  • 28 Коренчето

    18 1 Отговор
    Когато еврейският свят падне, с него ще си отидат и алчността и жестокостта и измамата.
  • 29 РАЗБИРА СЕ

    7 0 Отговор
    ИНАЧЕ НЯМА ЛИ ИЗРАЕЛ НЯМА ДА ИМА И САЩ.
  • 30 българина

    2 0 Отговор
    искам да го повториш след 1 месец
  • 31 ИМАХА

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Каскет":

    АМА САМО ТЕОРЕТИЧНО И ВЪОБРАЖАЕМО .
  • 32 българина

    10 0 Отговор
    сащ се ангажираха и с нас и вижте къде сме, 5.5 млн и най бедни....
  • 33 Еми да!

    18 2 Отговор

    До коментар #24 от "право да си го кажем":

    Представяш ли си, министърът на отбраната на Израел, каза пред цял свят:
    "Ние воюваме против НЕчовешки същества!"
    А ако го беше казал това Путин или Шойгу в Русия за украинците, то всичките хазарски медии щяха официално да обявят Русия за фашистка! И в Хага оня смешен съд щеше да осъди цяла Русия на смърт!
    Но нали са те, хазарите, никой не може да им каже нищо! Купили са цял свят вече!

    Коментиран от #74, #83

  • 34 Как няма да са до Израел,

    11 1 Отговор
    нали евреите са сигурната им войска. На Турция нямат вяра, и затова си кътат евреите. Като виждам колко са гадни, не е геройство, че сме спасявали такива гадове. Не стига, че са на земята на палестинците, ами искат и да ги изтрепят. Какво се чудим, нали краварите по този начин избиха индианците, сега евреите ги следват.

    Коментиран от #40

  • 35 сащ е израел

    4 2 Отговор
    израел е сащ

    отврат
  • 36 Мамул

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "ФАЩ и Израел":

    В биологията това се нарича паразит, а начина му на живот паразитиране.
  • 37 Па то

    13 1 Отговор
    само Израел ви остана. И то засега !!!
    Мразят ви и едните и другите навсякъде по света !!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Християнин

    7 1 Отговор
    Сатанисти са
  • 40 Абе дошли там

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "Как няма да са до Израел,":

    на чуждата земя и палестинците им пречат? Има изказване от хазарите, че "там нямало хора на тези територии"!
    Притиснали ги до стената, сложили огради и местното население живее, като в концлагер. Нищо чудно, че избухнаха и няма какво да губят вече!
  • 41 През комина

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Щита на Давид":

    Такъв ще ти локализирам, че ще излетиш от планетата :)))

    Коментиран от #47

  • 42 Търновец

    8 0 Отговор
    По скоро обратното - от самото си създаване Израел е много близо до бюджета на САЩ

    Коментиран от #55

  • 43 Ще бъдат един до друг

    9 1 Отговор
    В гробището на историята!

    Коментиран от #77

  • 44 Немо

    9 1 Отговор
    Целия свят мрази и ненавижда ционистките 🇮🇱🐷 и кашерните задокеански 🇺🇸🐂,така ,че тази мощна световна негативна енергия която човечеството питае към фащ и исрал неминуемо ще доведе до края на ционисткото зло.
    Всяка мисъл винаги в един момент се материализира и придобива форма,така,че края на хазарския ционистки и сатанистки световен(ред)идва.
  • 45 Тото

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "цивилни":

    Лягай подлогоооооо!!!!

    Коментиран от #66, #78

  • 46 дааа

    2 7 Отговор
    Евреите няма да простят и забравят, че ватенките заговорничиха с ислямистите. Като му дойде времето на ушанките ще им бъде потърсена сметка.
  • 47 Щита на Давид

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "През комина":

    Е аз тогава...такова...извинявам се!🤣

    Коментиран от #53

  • 48 Емануил

    8 1 Отговор
    Докато се имат за богоизбрани по и живеят по Стария Завет, ще разбират по най-жестокия начин пак по Стария Завет какво означава горделивостта като най-първи грях и защо Бог ги удря, нищо, че са „божествени“.

    Не е достатъчно само на територията ти да е Божи Гроб, Христос трябва да е /в/ Душата ти.

    Същото се отнася и за „американците“, въпреки че те ни Стар, ни нов Завет признават, обслужвайки предимно Сатаната.
  • 49 кюмюра от Драгалевци

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Не си познал!":

    А в ЕС само палестинци ли има ? Дай да погледнем кои държави подкрепиха Палестина и до погледнем населението им в ЕС . Да изброявам ли ? Турция , Ирак , Иран , Сирия ,Либия , Египет , Йордания и т.н останлите играчи са с по малко присъствие в Ес по простата причина че са по богати . Не подценявай обстановката , а ако наистина имаш някакви познания погледни Франция и градовете Марсилия и Ница в които престъпността няма спирка . Едва ли някоя стран ще рискува с толкова много милионно арабско или мусюлманско население . Не съди по себе си и търпението ти ..... за останалите !

    Коментиран от #59

  • 50 Човек

    2 7 Отговор
    Добре, че еврейските САЩ дадоха на света компютри, интернет и смартфони, че да могат копейките свободно да си изкажат мнението пред широка публика и то в комфорта на анонимността. Преди еврейските САЩ да им направят тези подаръци само злобееха вечер на масата с ракията и мразеха само който партийната пропаганда им каже, защото нямаха интернет и свободен достъп до информация.

    Коментиран от #54, #57

  • 51 позеленял

    4 0 Отговор
    даже ще сте в един казан в Пъклото , заедно
  • 52 Знаменосец

    4 0 Отговор
    Движението ХАМАС е основано през декември 1987 г., малко след избухването на Първата палестинска интифада. Първоначално движението беше разглеждано от Израел като конкурент на Организацията за освобождение на Палестина на Ясер Арафат. Благотворителната и религиозна дейност на бъдещия лидер на Хамас Ахмед Ясин бяха насърчавани от израелската военна администрация. Неговата организация, която стана предшественик на ХАМАС, получи финансиране от Израел, а Израел също така й позволи да получава дарения от арабските страни от Персийския залив.
  • 53 Сипиро

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Щита на Давид":

    Шута на Дауд ,юдейчо,що не си на фронта да воюваш за родния ти исталСе,ами си седнал тук да бълваш кашерни идиотии.
    Айде го хоум то ерец ...
  • 54 Шрек

    5 0 Отговор

    До коментар #50 от "Човек":

    Май изобщо не си схванал , как се развива света . Дори и без тия , общуването щеше да се осъществи . Това че крадат идеите от цял свят за да ги ;патентоват ; не ги прави тяхна собственост .
  • 55 Шабан

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Търновец":

    Много добър коментар!
  • 56 Дай боже

    2 0 Отговор
    и у трапо!
  • 57 Интернет са го открили в

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Човек":

    Швейцария, не в САЩ!
    И кои са САЩ? Сбиротък от всички народи по света! Да не говорим колко наши умни и образовани българи работят там! И като открият нещо, то става "сашиянско"!
  • 58 дядото

    4 2 Отговор
    разбира се,за света не е тайна,че сащ отдавна са собственост на евреите.
  • 59 Абе в Германия вече

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "кюмюра от Драгалевци":

    има много турци, кюрди, които са родени в Европа. И освен тези, които са "за" Палестина, има още и много други, които просто МРАЗЯТ Европа и "ценностите" й. И чакат само някой да "драсне клечката"! Разликите между манталитета на "новите европейци" и коренните, е колкото между небето и земята! Има разни филмчета, как негри ритат и бият възрастни немци по улиците, просто така, понеже са простаци!
    Ще се хванат наистина за гушите!
  • 60 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    Дали Натаняху не е пожертвал Израел за да предизвика ново нахлуване на САЩ в Близкия Изток?

    Коментиран от #61, #79

  • 61 Бета Bълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Aлфа Bълкът":

    Да да брат на 100про е така.
  • 62 ХА ХА ХА

    3 1 Отговор
    АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО ! ТИЯ СА ДУПЕ И ГАЩИ .....КОГАТО СЕ СЪЗДАВАШЕ И ИМАШЕ СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ РУСИЯ , АНГЛИЯ , САЩ.....ВЕЛИКИТЕ СИЛИ .....ТРЯБВАШЕ ДА СЕ САЗДАДЪТ ДВЕ ДЪРЖАВИ....ИЗРАЕЛ И ПАЛЕСТИНА ! НО КРАВАРИТЕ НА СВОЯ ГЛАВА ПОЗВОЛИХА САМО НА ЕВРЕИТЕ И ИЗЛЪГАХА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ! НАЛИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ВСЕМОГЪЩИ ! ТЪЙ КАКТО ИЗЛЪГАХА СЪС МИНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ РУСИЯ ! ТО КРАВИТЕ ВИНАГИ ЛЪЖАТ ГАДНИ МОШЕНИЦИ ! А ВИНАГИ " УЖ" ИСКАТ СПРАВЕДЛИВОСТ !

    Коментиран от #75

  • 63 Българин

    5 1 Отговор
    Защо според вас рептилското и жидЯсало влечуго Родшилд и юдо -хазарския сатанистки (елит )спретнаха това което сега става в Газа и Израел където невинни хора умират и от двере страни?!
    Ето ви отговора -
    От началото на седмицата в Русия се организира големия енергиен форум -Енергия Неделя.
    На него участват Русия,Иран,Сау.Арабия,Ирак,ОАЕ и Венецуела.
    Русия,Ирак Венецуела и Иран се договоруха и подписаха комюнике да си продават нефта не в долари ,а в юан и националните си валути.
    Това веднага накара ФЕД да повиши за пореден път лихвите в САЩ от това рвшения на страните износителки на нефт ,както каза Джанет Йелан пред Уолстрийт джърнъл ,че не се ли вземат спешни мерки финансовата система на САЩ ще рухне,а икономиката я чака колапс.
    И какво стана след това познатия сценарии като този на 11 септември и кулите близнаци,но този път цирка пак с много невинна кръв е в Израел.
    Спомняте си какво последва след 11 септември когато САЩ сами си взривиха кулите ,обвиниха Садам опоследва -Войната в Ирак и Близкия изток и накрая заграбване на петролните кладенци,а сега целта ще е Иран,но този път за разлика от Ирак и Садам зад Персия стоят могъщите Китай,Русия,ядрената Свеврна Корея а срещу ционистките изверги от Израел и САЩ е цялото човечество.

    Коментиран от #73

  • 64 Смело казано

    0 0 Отговор
    Винаги? И в гроба ли?
  • 65 Краварника

    2 1 Отговор
    Ще се разпадне скоро на 50 крави ......стадото си заминава !!!!!!!!!

    Коментиран от #71

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Хи хи хи . Голям майтап !

    2 1 Отговор
    Нека изберат деменцията още един мандат .....този ще довърши КРАВАРИЯ !!!!!!!
  • 68 МАТЕМАТИК !!

    2 3 Отговор
    Ами да, Блинкен също е еврейн! Бавно и методично , след по малко от стотина години нашите деца ще бъдат роби за една филийка хляб, ако изобщо са оставени живи!

    Коментиран от #70

  • 69 А бре

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гого":

    Какво ти разбира ти шамандурата от ляво и дясно бре?? Иди и се настани в Черно море,ще си по полезен!
  • 70 Гуменяк пробит

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "МАТЕМАТИК !!":

    Какъв математик си бре?? За това ли учи математика ,да ръсиш глупотевини??!
  • 71 А бе

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Краварника":

    Вие вече 80 години го разпадате "краварника" и НИЩО!! Срина се соц. системата ,след нея сесесерето,а вие все разпадате ??!! И ОТНОВО НИЩО!! А сега познай чий ред настъпил за разпадане??
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Галош пробит

    1 3 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    Кой нормален ще ти върже на руската пропаганда бре комуде изтерясало??
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Даа бе

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ще бъдат един до друг":

    Споко комунде истерясало вие ще ги изпреварите!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 А бре

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Aлфа Bълкът":

    Пуделе,всичко идва от Русия и Иран!!Това и децата го знаят!Целта е да си измести фокуса от Украйна, а помощта да отива в Израел! Даа ама НЕ! Изобщо не са познали!! ВСУ яко млатят ватенките!!

    Коментиран от #80, #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #79 от "А бре":

    Джендароф, Египет е предупредил Израел три дни преди удара. Талибаните избърсаха пода с южен Израел. Никаква ответна реакция, нито пво-та, нито армия, никакъв 4eп.
  • 82 Без име

    1 0 Отговор
    Така трябва!
  • 83 Без име

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Еми да!":

    Ако бяха се гаврили с твоите деца или ги бяха убили, ти кок щеше да ги наричаш?!

    Коментиран от #84

  • 84 Абе те хазарите

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "Без име":

    са виновни за всичко!
    1. Какво търсят на тази, чужда земя?
    2. Те дойдоха там и започнаха терора над местното население
    3. Изгониха го от собствените им територии, тормозеха, убиваха, затваряха ги...
    Е, какво искаш сега от местното население? Да им сваля шапка ли?
    Ако индианците в Северна Америка бяха жестоки и свирепи и бяха имали съпоставимо оръжие, то едва ли щеше да има днес САЩ. И това е правилното!
  • 85 резервист

    0 0 Отговор
    Как няма като е украински евреин?!