Last news in Fakti
  Тема: Украйна

3 Ноември, 2023 13:07, обновена 3 Ноември, 2023 14:44 12 437 181

Бившата дясна ръка на Зеленски: Лично той е отговорен за провала на контраофанзивата, трябва да оставим Крим на Путин

  • украйна-
  • олексий арестович-
  • русия-
  • крим-
  • война-
  • владимир путин-
  • володимир зеленски-
  • зеленски-
  • контраофанзива

Бившият съветник на Зеленски заяви, че е подложен на репресии от сегашната власт в Киев

Бившата дясна ръка на Зеленски: Лично той е отговорен за провала на контраофанзивата, трябва да оставим Крим на Путин - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият съветник на канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович отправи тежки критики към президента Володимир Зеленски, когото обвини лично за провала на украинската контраофанзива.

В интервю за Meduza Арестович, който сега е обвиняван за руски агент от властта в Киев, обяви намерението си да се кандидатира за президент на Украйна, когато и да се проведат изборите, и заяви, че Крим и другите окупирани от Русия украински територии сега трябва да бъдат оставени на руснаците, докато се смени властта в Кремъл.

„Можем да кажем, че на 31 март изтича мандатът на президента [на Украйна Зеленски]. И трябва да има следващи избори. Всяко отлагане на президентските избори ще се счита за узурпация на властта в украинското общество. Освен това 2024 г. е много специфична година. Руските президентски избори през март, президентските избори в САЩ през ноември и изборите за Европейски парламент. Така всички наши основни партньори и врагове ще бъдат повторно легитимирани през 2024 г., а украинското правителство, ако не проведе избори, няма да бъде повторно легитимирано“, каза Арестович.

Бившият съветник на Зеленски заяви, че е подложен на репресии и преследване от сегашната власт в Киев, която го обвинява, че открито работи за Владимир Путин. „Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Олексий Данилов, който е пряк подчинен на Зеленски, каза, че съм руски шпионин, действам в руски интереси и правоприлагащите органи се интересуват от мен. Считам, че върху мен има политически натиск за опозиционната ми позиция“, каза Арестович.

Той в момента се намира в чужбина, където по думите му изнася лекции, но е категоричен в желанието си да участва на изборите за президент, дори зад граница.

Арестович заяви в „предизборната си програма“, че в Украйна трябва да има свобода за всички останали езици, включително руския. „[Сега в Украйна] не можем да се считаме за свободни. Необходимо е да се спре преследването на руския език. Преследването за използването на какъвто и да е език на наша територия трябва да бъде строго пресечено. На украинския ще бъде даден приоритет, държавната помощ ще бъде насочена към развитието на украинския, но всички останали езици да присъстват свободно“, каза той.

По отношение на Крим и останалите окупирани от Русия украински територии, Арестович заяви: „Трябва да изчакаме Путин да напусне властта и с новото руско ръководство ще се върнем към въпросите за окупираните територии. Следващото ръководство, сигурен съм, ще бъде по-разумно от Путин. Имам много силно чувство, че само Путин, Шойгу и някои хора, свързани с тях, наистина искат война. Всички останали хора са съвсем разумни, те разбират, че Русия е част от цивилизования Запад и искат да се върнат към нормалния живот“.

„Нашата армия не успя да превземе Токмок. Напълно възможно е скоро страната да загуби Авдеевка. Тук определено не говорим за никакви граници от 1991 г. Освен това, когато украинците преживеят зимата, когато има удари по [енергийната] инфраструктура на страната, мисля, че броят на хората, които искат война до край, ще намалее. Като алтернатива предлагам не просто да предадем окупираните територии на Русия, а да се присъединим към НАТО, да получим политически и военни гаранции от блока, възможност за мирно развитие, икономически [растеж] и култура. И тогава спокойно изчакайте да се смени режимът в Русия. Правено е и преди в историята и можем да го направим отново“, заяви Арестович.

„Трябва да изградим отношения с Русия, която е наш съсед. Хора като Путин идват и си отиват, но Русия остава. Всички се интересуваме от две неща. Първо, Русия да стане силна, свободна, демократична държава. Второ, Русия да бъде част от Запада. И за да не мине под влияние на Китай и да не стане ядрен сателит на Китай“, заяви Арестович.

Според него Зеленски и неговият екип са предприели действия, които са против националните интереси на Украйна. „Контраофанзивата (на украинската армия) просто ме довърши, защото знам защо беше неуспешна. Тъй като президентът поиска прехвърляне на войски към Бахмутското направление - от моя гледна точка това е абсолютно безумие. И значителна част от вината за провала на контранастъплението е лично на Зеленски“, заяви Арестович.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арестович

    93 11 Отговор
    Бившият говорител на кабинета на Зеленски Алексей Арестович каза, че е бил принуден да напусне Украйна.

    Той каза, че се страхува от отмъщение от страна на украинските власти за критиките към Киев. Сред причините украинският политик посочи заплахи за вкарване в затвора.

    „В конфликт съм с офиса, защото заех опозиционна позиция спрямо тях“,
     - каза той пред репортери.
    Арестович също не изключи, че ще води предизборната си кампания от чужбина. Според публикации в медиите той в момента е в Европа и е бил забелязан във Виена преди около седмица.

    По-рано бивш съветник в кабинета на президента на Украйна каза , че украинският конфликт е в задънена улица, Киев трябва да влезе в мирни преговори с Русия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трол

    29 63 Отговор
    Защо един професионален театрален артист трябва да бъде виновен за военно поражение?

    Коментиран от #150

  • 4 ..............

    77 17 Отговор
    Ще дойде време, украинците ще молят за избори. Арестович отново разкритикува Зеленски за узурпиране на властта.

    Бившият съветник в кабинета на президента на Украйна Алексей Арестович смята, че провеждането на избори в условията на война е необходимо, ако Украйна иска да спечели войната.

    Той направи аналогия с Ейбрахам Линкълн, който въпреки гражданската война проведе избори в страната. „Той ги извърши в името на победата във войната. Ще дойде време да молите за избори. Молете се, направете всичко, за да се случат.“
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хахахахаха

    46 4 Отговор
    Хахахахаха
  • 7 Алфа херинга

    150 24 Отговор
    Започва се. Щатите няма да им дадат пари, защото имат нова война, а и разбраха че тази не могат да я спечелят. Европа също, защото са колония на САЩ. Така че беше време да започнат такива изказвания. Скоро Зеленски от герой ще се превърне в злодей, и или ще избяга или ще го свалят. После капитулация и кой откъдето е. Разбира се, първо Украйна ще бъде разпарчетосана.

    Коментиран от #20, #91, #173

  • 8 БАНко

    133 26 Отговор
    ЗЕЛЬО НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДО ПРОЛЕТТА !!! РУСИЯ И САЩ ЩЕ ГО МАХНАТ !!! РУСИЯ С ПОБЕДИТЕ СИ , САЩ С СРАМА СИ !!!
  • 9 Алексей

    83 10 Отговор
    Но залозите се вдигат и срещу самия Зеленски. Това твърди неговият бивш съветник Алексей Арестович, който в момента живее и работи в САЩ, което е показателно. Според Арестович в Украйна има система, в която властта е собственост, но няма отговорност за действия, които разрушават държавата и обществото отвътре. Елитите в Украйна са системно корумпирани и никой не носи отговорност „за спада на икономиката 2,5 пъти, за разбиването на армията“ и за това, че сега Украйна „губи градове“ по същата схема.
    „Перспективата да загубим Авдеевка, след като вече загубихме Попасня, Северодонецк, Лисичанск и Бахмут, е присъда за системата“, каза Арестович.
    Недоволството от управлението на Зеленски назрява и в украинското общество. Обещанията на Киев за връщане на загубените територии до пролетта не са изпълнени, а срещу тоталната мобилизация са вече над 80% от украинците. Това показват дори тенденциозните проправителствени социологически проучвания. В социалните мрежи се въртят натрапчиви флашмобове от типа: „Отиди в украинските въоръжени сили = падни в робство!“.
  • 10 ЕВРОФИНАНСИРАНЕ

    110 21 Отговор
    САЩ загубиха и тази война.
  • 11 Соваж бейби

    121 16 Отговор
    Ама много късно затопляте реотаните ,уеш!Още в началото без бой , без жертви и разрушени домове ....трябваше да се съгласите с Русия и да си гледате живота мирно и тихо.Ама не избрахте си миризливия потник хак ви сега

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зеленски

    15 65 Отговор
    Не преговаряме с терористи!

    Коментиран от #32

  • 14 Истината

    28 86 Отговор
    Арестович никога не е бил дясна ръка на Зеленски, само се представящи за член на Офиса на президента. И понеже е мошеник умееше да заблуждава по лековарните. Но си е руска болонка отвсякъде!

    Коментиран от #30, #163

  • 15 ШАЛТЕТО

    44 15 Отговор
    Ще си мечтаеш още в затвора.Май в руския.А клоуна - бум!
  • 16 Тома

    64 11 Отговор
    Ами нали краварите изсипаха милиарди заради Крим как ще го давате
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 име

    94 13 Отговор
    Зеления палячо дайде на президентския пост с обещанието че ще бори корупцията и ще сложи край на войната в Донбас. Путин искаше да изтъргува Донбас срещу признаване на референду в Крим. Вместо това Украйна продържи да се въоръжава и да трупа войски на границата с Донбас под натиска та екипа на дъртака от Вашингтон, а Зеленски реабиритира олигарха, шеф на медийната група, която излъчваше глупавия сериал "Слуга на народа" в който палячото имаше гравна роля. Хората са гласували за героя на Зеленски, не за самия Зеленски. И съжаляват.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хелоу

    85 11 Отговор
    Ама кака така бе??? Ами всички приказки за разпад и Зеленски как щял да си пие кафето в Крим??? Ама всичките лъжи??? Защо умряха толкова много хора. И как си представяте да сте в Нато при условие, че за това се води войната...
  • 22 Соваж бейби

    58 6 Отговор

    До коментар #12 от "ХАХАХА":

    Няма да живее като лорд с заграбените пари !Няма да остане жив ако не го напипат украинците то руснаците няма му прости ,ще викнат специалисти след няколко години като останките на Хитлер историята нали я знаеш и пейнето му къде е ?!
  • 23 Ти е ясно на всички

    98 15 Отговор
    Щом самите украйнци започнаха да си признават нещата за наркомана не вървят на добре. Сега стана ли им ясно на простите рософоби ,че войната в Украйна се диктува от ФАЩ империята на злото. Ако не се бяха намесили тия говедари сега нямаше да има толкова много жертви и разрушения. Същото я чака и България с това продажно краварско управление.

    Коментиран от #31, #38, #124, #157

  • 24 Свети Великомученик Аргир Безбожник

    16 70 Отговор
    Арестович е част от петата колона на Русия в Украйна. Проблемът е в това, че не само той, а и други приближени до Зеленски хора, като Ермак, са се "разкрачили" между Украйна и Русия. Самият Зеленски в качеството си на Президент взе доста подозрителни и противоречиви решения преди войната. Американците искаха отстраняването на Ермак, но Зеленски засега не го уволнява. Но за разлика от политическата олигархия, украинците , като цяло са сплотени и антируски настроени, дори и тези рускоговорящите от Източна Украйна. Те разбраха на собствен гръб, какво представлява "руският свят" и именно затова "специалната операция" продължава повече от година и половина.
  • 25 Безспорен факт е, че

    25 66 Отговор
    Арестович е жертва на личните си амбиции... Злодеите в Кремъл и джуджето дърто във фризера са патологични лъжци и пoдлеци с които няма никакъв смисъл да се преговаря. Руските фашисти разбират единствено от брутално малтретиране...

    Коментиран от #39

  • 26 Само питам

    23 6 Отговор
    И защо трием?
  • 27 В.В.П.

    64 16 Отговор
    Окропите са си тъпи от 2000 год..Крим е на РОССИЯ ,не е на Путин..И така ще .бъде .Арестович.Палячовщина по хохулски..

    Коментиран от #34

  • 28 Не вярно!

    20 25 Отговор
    Този никога не е бил съветник на Зеленски камо ли дясна ръка! Представяше се, че е съветник на съветник на Зеленски.

    Коментиран от #131

  • 29 какви избори бе

    52 4 Отговор
    Че нали потника забрани всякакви опозиционни партии .
  • 30 Баце ЕООД

    25 5 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Мошеник си ти. Само лъжеш и си измисляш
  • 31 Истината

    14 53 Отговор

    До коментар #23 от "Ти е ясно на всички":

    Арестович е руски агент и предател на Украйна.

    Коментиран от #36, #60

  • 32 ШАЛТЕТО

    40 9 Отговор

    До коментар #13 от "Зеленски":

    Хоро ще играеш!Клоуна никой няма да го пита.

    Коментиран от #52

  • 33 аууууу....

    59 7 Отговор
    Какви са тия пораженчески статии бе красавци ? Май ще изляза прав че окрайна ще обяви капитулация .
  • 34 Белата Златка

    6 29 Отговор

    До коментар #27 от "В.В.П.":

    Крим е ГРЪЦКИ!
  • 35 В.В.П.

    53 11 Отговор
    Крим е РОССИЯ..Никой ли не е разбрал ?Путин не губи .нито РФ.

    Коментиран от #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Белата Златка

    4 26 Отговор

    До коментар #35 от "В.В.П.":

    Крим е ГРЪЦКИ!
  • 38 Българин от Украйна

    17 36 Отговор

    До коментар #23 от "Ти е ясно на всички":

    Същото чака и България с такива продажни русороби като теб.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 територия 404

    45 8 Отговор
    При Порошенко бяха бандери , сега при потника са радикали . Бе всичките там ли ги дрогират ?
  • 41 Артилерист

    52 9 Отговор
    Арестович доста обективно ги е наредил, но аз прочетох няколко материала, в които се твърди, че сега пропагандата му лъска образа и го готви за заместник на клоуна. Зеленски толкова е овъртолен във ... фашизъм, че стана противен дори на американците и западняците. А Арестович сега е сменил предишната бандеровска реторика и ми се струва, че се прави на умряла лисица...

    Коментиран от #45

  • 42 стоян георгиев

    24 11 Отговор
    Арестович се бъгна след като зеленски го освободи.явномегото му надделя над разума му.жалко.беше известен с анализите и адекватните си прогнози,но в последните месеци реши да става политик и деградира.
  • 43 гост

    34 1 Отговор
    Палачинката се обръща.Лицето Арестович май забрави какви ги говореше.Има обаче изказванията му черно но бяло -включително и тук.
  • 44 информ бюро

    53 7 Отговор
    Тя Русия ще си вземе първо Одеса и Николаев , после една буферна зона от край до край , пък тогава ще видим останалата територия какво ще я правим .

    Коментиран от #48

  • 45 стоян георгиев

    10 48 Отговор

    До коментар #41 от "Артилерист":

    Зеленски е евреин бе другар.фашизъм...поне научете другарето кво е то фашизъм.не е фашизъм да имаш татуси .фашизма е политическа система която сега е на власт в русия.

    Коментиран от #71

  • 46 Соваж бейби

    33 4 Отговор

    До коментар #18 от "Слава на Украйна!":

    Избраха една фантазия,възможно най гадният кошмар от всички възможности.Ясно си спомням Путин какво каза,не съм Байдън с деменция.Ще ти дам пример все едно с 1 камион цимент да искаш кооперация да изградиш?не става трябва тухли,работници...украинците нямат оръжие уеш и силата вързаха се на краварите ,като случая някой тарикати как продават апартаменти на зелено и бягат с парите ,хората куповачи никога не влиза в имота си същата работа.

    Коментиран от #53

  • 47 Гарибалди

    53 5 Отговор
    Русия не ламти за ваште територии (те така или иначе са нейни) - за друго става дума - за човещина, от която бягате.
    От казаното личи отново инат - упоритата и натраплива склонност да се настъпва една и съща мотика, с надеждата, че НАТО на нещо е способно. Онова, на което е способно НАТО, е само тероризъм (което е другото име на военен лаизъм)... и особено когато/понеже става дума за лаене срещу Русия. Тъй че - избий си го от главата. Украйна има някакво бъдеще само като неутрална и с поети ангажименти да се демилитаризира. В противен случай, просто ще растат кръвопролитията, докато ви анихилират - защото избирате пак стъпките на злото и порока.

    Коментиран от #93

  • 48 стоян георгиев

    6 47 Отговор

    До коментар #44 от "информ бюро":

    Ще си вземе.русия е отишла у канала.тия изпаднаха от всякъде ама тук матрьожите фантазирате както обикновенно.в момента украинците напредват южно от херсон ,а русия мре около авдеевка и донецк.
  • 49 Монсанто

    28 3 Отговор

    До коментар #18 от "Слава на Украйна!":

    Избраха робство ...с евилста на врата/ не доброволно/, соросоробе.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 доктор Гилотин

    48 5 Отговор
    Краварите явно не четат дебелите книги .
    Иначе отдавна да са разбрали че първото предложение на Руснаците е най доброто .
  • 52 Така е

    4 29 Отговор

    До коментар #32 от "ШАЛТЕТО":

    Щото не го питаха, затова тридневното превземане на Украйна продължава вече 619 дни!

    Коментиран от #78

  • 53 стоян георгиев

    7 40 Отговор

    До коментар #46 от "Соваж бейби":

    Путин казал.само като напишеш това и няма нужда да обясняваш колко ти е акъла.путин лъже всеки ден и казва периодично обратното на това дето е казал преди ден.

    Коментиран от #64, #69

  • 54 джо гладника

    39 8 Отговор
    да рече човек, че не са знаели, че първото предложение на руснаците е най-доброто - знаели са. на какво са разчитали тогава - ясно. интересно ми е подобни на този на какво разчитат сега. късно е, нищо не предполага, че руснаците ще оставят одеса, примерно. няма да го направят.
  • 55 разбрахме

    30 9 Отговор
    Демек, една-две области на Запад, при това под Полско, Унгарско и Румънско управление. ОК.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Карлуково - спешното отделение

    39 11 Отговор
    "Ако погледнете учебниците на НАТО и математическите изчисления, които направихме, четири месеца трябваше да са ни достатъчни, за да стигнем до Крим, да воюваме в Крим, да се върнем от Крим и отново да влезем и излезем" ----- ------- ----- --------- Тия наистина ли са си вярвали, че ще върнат цялата територия на Крим до края на 2023? Тук наистина е имало обещания като на циганска сватба само за да приберат милиардните помощи от САЩ и ЕС за да си напълнят банковите сметки на запад.
  • 58 Саманта

    31 7 Отговор
    Историята се повтаря като фарс вече 3ти или 5ти път за последните 100+ години. Сметките без кръчмаря не излязоха през ПСВ която трябваше да свърши до Коледа с плана Шлифен. ВСВ с Блитцкрийга беше до края на октомври... Абе сопрете се бре!!! Няма как да вървите и да спечелите срещу Бог!!!
  • 59 Само питам

    46 11 Отговор
    А защо когато всеки що-годе разумен човек ви казваше, че ще стане така, вие не слушахте. Предпочетохте да слушате вашия клоун-наркоман и да избиете стотици хиляди украинци, както и да направите милиони инвалиди, бежанци, без дом, без бъдеще, сираци. Вместо чисто и просто да направите едно нормално споразумение със съседите си по кръв за спорните територии и да наритате западните кучета, дето ви глозгат костите. За да угодите на американците, за които просто сте поредните пионки и жива плът, хранеща печалбите им . Хубаво е, че почвате да го разбирате. Разберете още нещо. Всеки, който почне война с Русия, много бързо разбира, че всякакви тактики, учения, книжки, указания и прочие простотии на НАТО, НЕ ПОМАГАТ. Империята на Наполеон, Османската империя и безупречната военна машина на Хитлер са го разбрали, сега и НАТО ще го разбере. Лошото е само, че Вие платихте цената.
  • 60 Верно ли бе❓❓❓

    30 12 Отговор

    До коментар #31 от "Истината":

    Че то целият свят, неробуващ на краваря го казва това. Значи всички са руски агенти, според вашата пр0бита логика:))).Хихихи.
  • 61 Арестович...

    43 11 Отговор
    Гледах едно негово телевизионно интервю от 2019 година. В него той открито заяви, че членството на Украйна в НАТО и ЕС ще бъде заплатено с една голяма война с Русия, с много загуби и разрушения.
    На въпроса, кога да се очаква тази война отговори "Някъде през 2022 -2024 г..".
    Когато даваше това интервю, той беше съветник на Зеленски. Направиха си войната. Загубите са огромни - в хора (под контрола на Киев са около 25 млн.човека от 45 през 1991 г.), територия (близо 20% и то само засега), за инфраструктура и икономика изобщо и дума не може да става (ЕС всеки месец превежда по 1.5 млрд. евро, които отиват само за да може да функционира държавния апарат)...
    Украйна е обречена. Въпрос на време е.
  • 62 Нищо ново

    9 58 Отговор

    До коментар #50 от "Правоверен Евроатлантик":

    Русия все още доминира във въздуха, защото по начало имаше във всичко повече преди войната, а и отдавна се готвеше за нея. Украйна дори нямаше отбранителна промишленост. Но нещата се променят постоянно и то в полза на Украйна. Ще говорим, когато F16 влязат в действие. Слава на Украйна !

    Коментиран от #66, #177

  • 63 сда

    30 3 Отговор
    Руснаците точно това си мислеха , да замразят конфликта и да почакат докато Окрайна влезе в НАТО , за да воюват с НАТО след няколко години .....Арестович не знае какво говори .
  • 64 Соваж бейби

    34 13 Отговор

    До коментар #53 от "стоян георгиев":

    Няма как Русия да няма претенция за нищо,руснаците са им изградили държавата още по интересното е че там населението е 65 процента повече руско и смесени бракове.Всичките им фирми и икономика се движиха от Русия!За да се раздели на две държави се съгласиш с по силния пич,дори не ги третираха като индиянците в резервати нали?живееха си добре сравнено с други държави заграбили чужда земя и избили коренното население

    Коментиран от #100

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ми същото

    49 2 Отговор

    До коментар #62 от "Нищо ново":

    го казвахте и за джавелините, хаймърсите, леопардите, чалънджърите, брадлитата, гаубиците М777, полските и френските САУ-та и танкове, байрактарите. Сега са Ф-16 и ATACMS ...
    Приличате на на идейните си събратя - хитлеристите с техните оръжия - чудо.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Факт е, че

    21 50 Отговор
    Украйна ще си върне Крим и Донбас независимо от това какво казва Арестович....

    Коментиран от #73, #75

  • 69 Бойко Борисов

    5 21 Отговор

    До коментар #53 от "стоян георгиев":

    И аз съм като Путин. Лъжа всеки ден. Това съм научил от него.

    Коментиран от #92

  • 70 Хахаха

    16 2 Отговор
    Люся иска да е президент. Гей президент на Украйна. Хахаха направо ще я възроди
  • 71 Плевнелиев

    26 9 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    Абе,кво е да се снимаш с ИСТИНСКИ фашист да го прегръщаш и да викаш ,че е герой? За един дето го направи в канадския парламент питам.

    Коментиран от #74, #103

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Плевнелиев

    19 5 Отговор

    До коментар #71 от "Плевнелиев":

    Моля да не ми слагате минуси а да коментирате. А ,този същия не го пуснаха в Израел.
  • 75 верно бе

    23 9 Отговор

    До коментар #68 от "Факт е, че":

    То окрайна ще се върне цялата в Русия заедно с Крим .
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Зеленски трябва да

    6 4 Отговор
    действа в случая като тов.Путин!
  • 78 ШАЛТЕТО

    16 3 Отговор

    До коментар #52 от "Така е":

    Ако си достатъчно умен сам ще си отговориш на този въпрос.Армията е нужно да се пази доколкото е възможно.Сънения Джо защо не изпрати миролюбци?Това не му е Ирак и Либия.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Механик

    32 7 Отговор
    Той тоя хубаво си прави сметките, ама Русия никога няма да позволи тия земи там да влизат в НАТО.
    Ако искат да има Украйна, ще трябва да се откажат от НАТО и да обявят неутралитет. Инак валяка ще продължи да гази.
    Прави ми впечатление, че все повече и все по-често и открито са говори за капитулация. До скоро това бе тема табу, но явно нещата вече са напреднал стадий и истината няма как да се крие зад пропагандни девизи.
  • 81 Механик

    5 13 Отговор
    Най-голямата руска подводница при Зеленски е Ермак, но и на него скоро ще му дойде времето.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Марко

    15 2 Отговор
    Прогнозата за оставащ живот у лицето Арестович хич не е позитивна.
    Да видим какво ще се случи, падане от 12 етаж или среща с любим мъж, която по една случайност преминава твърде експлозивно!!
  • 84 Ваня Григорова

    7 7 Отговор
    Че Крим руски ли е?
  • 85 Факт е, че

    26 30 Отговор
    Времето работи за Украйна... Ще получава все по-ефективни и смъртоносни оръжия... И сега в момента унищожава колосално количество жива сила и техника на руските фашисти, а догодина ще е чудо... Русия отива в небитието при крайцера Москва и СССР.... Арестович е без значение...

    Коментиран от #90, #96, #99, #165

  • 86 Доротея

    30 11 Отговор
    В Украйна също има голяма руска пета колона. За нея украинците казват: "Само украинските гниди могат да бъдат по-лоши от московските въшки".
  • 87 Ксаниба

    21 18 Отговор
    Навсякъде русофилите са национални предатели. И в Украйна и в България.
  • 88 Гошо

    15 16 Отговор

    До коментар #50 от "Правоверен Евроатлантик":

    Лошото е, че западняците дадоха много малко оръжия. И въпреки това ушанките са спрени, а флота им се крие в Азовско море. Много искам Ганьо да живее в раша.
  • 89 ИНЖ

    14 21 Отговор
    Остане ли Крим на Путин, следващите за "освобождаване" и "денацифициране" сме ние(Бг)!!! Така че незам на какво тплкоз се надяват тукашните комунисти, болшевики, путинофили и др.??? Че ракетите и шахедите ще ги подминат ли???

    Коментиран от #161

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ама РФ е загубила войната

    2 13 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа херинга":

    по предварително проучване.

    Коментиран от #151

  • 92 стоян георгиев

    1 13 Отговор

    До коментар #69 от "Бойко Борисов":

    Така е.
  • 93 Гошо

    13 6 Отговор

    До коментар #47 от "Гарибалди":

    Украйна никога няма да бъде неутрална вече. Точно обратното.
  • 94 паксметука

    18 0 Отговор
    - Ало! Полиция! Собственик на златарско ателие съм, ограбват ме! - Моше, пак ли ти, бе?! Ако клиент поиска 5% отстъпка, това не е грабеж!
  • 95 В.В.П.

    19 12 Отговор
    Окропите са по смотани и от Булгура ..Най малко владеел Крим е Окраина..Само 23 год ..Ахаха ..След наляти 1 трлн зелени в тая пирамида ..След подкрепата от ,,,Целият цивилизатор,,,..И това не е краят...Краят е Един як уййй..за окропите..
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Урюрвкос

    15 7 Отговор
    преследват Арестович, хвърлят коктейли молотов по къщата на Шарий в Испания, запалиха къщата на Станислав Домбровски в Швейцария и това само за последната седмица.

    Коментиран от #102

  • 98 Доротея

    9 22 Отговор
    Антиукраинската истерия обхванала русофилите изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски заедно с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в гр. Шипка.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 стоян георгиев

    12 24 Отговор

    До коментар #64 от "Соваж бейби":

    Ти кви ги пишеш бе красавец? Сега да не е 1880?русия няма никакви права над украйна и трябва да се съобразява със ситуацията както правят всички страни по света.ако не ще има челастрене,както и стана.руснака ще мизерства и ще мре докато не се научи на уважение към съседите си.другото дето си посал са някакви фантасмагории за бракове аванти...путинарски щуротии .

    Коментиран от #127

  • 101 Факт е, че

    18 25 Отговор
    от Арестович не зависи нищо в тази война която Украйна ще спечели рано или късно с фатален край за Империята на злото Русия.

    Коментиран от #108

  • 102 Механик

    8 12 Отговор

    До коментар #97 от "Урюрвкос":

    Как казвахте русофилите "предателите трябва да се наказват", нали? Вашият фюрер ги трови, разстрелва, вкарва в затвора по скалъпани обвинения и ние се радвате е одобрявате.
  • 103 стоян георгиев

    4 12 Отговор

    До коментар #71 от "Плевнелиев":

    И това ли е фашизъм?

    Коментиран от #123

  • 104 В.В.П.

    16 7 Отговор
    Остатъкът от Окраина , няма да стане от ЕС нито от НАТО,защото без Крим не става ..Греда ,дебела .Пък и им трябват да се бият с руските ..Германците ,шведите испанците нне искат ...Само Зелю беше навит..Ахаха
  • 105 Санкт-Петербург

    21 8 Отговор
    В Украйна сега е фашизъм. Нищо не може да се каже на глас.

    Коментиран от #158

  • 106 НАБЛЮДАТЕЛ

    20 7 Отговор
    Жириновски, Бог до го прости, преди време им каза, че последните избори в Украйна вече минаха.
  • 107 Механик

    24 7 Отговор
    САЩ загубиха и тая война. От Космоса се вижда, че Украйна приключва. Няма да и помогнат нито пламенните тролове, дето все още сънуват украинска импери, нито ефките. Точно както не и помогнаха джавелините, стингърите, канадските гаубици, байрактарите, пейтриътите, леопардите, касетъчните бомби, цезарите, брадлитата и пр.
    Ощеповече при сегашния конфликт в Израел. Все пак САЩ са робите не Израел и ще хвърлят всички сили да спасяват господарите си. За Украйна ще има трохи, ако изобщо има нещо, де.
    Русия ще се вземе всичко за което е дошла. И илюзиите, че Украйна ще ходи в НАТО, трябва да бъдат забравени. Русия никога няма да позволи това. Просто си го избийте от главата това НАТО.
  • 108 ТАГАРЕНКО

    9 7 Отговор

    До коментар #101 от "Факт е, че":

    Надявай се.
  • 109 В.В.П.

    26 8 Отговор
    Демократите ,дълго време търсиха някой да се сбие с Рф..и накрая изскочи Зелю..Наивния наркоман.от росфилм..
  • 110 Санкт Петербург

    12 17 Отговор
    Извинявам се на целият свят, че сме дали на света такъв психопат и изрод като Владимир Владимирович Путин..

    Коментиран от #160

  • 111 В.В.П.

    17 11 Отговор
    Разбира се ,че първото предложение от РОССИЯ е най добро...После греда..
  • 112 Факт е че

    13 22 Отговор
    Фантазиите са безплатни русофили... Продължавайте в същия дух! Времето и САЩ работят за Украйна и справедливостта...
  • 113 В. В. П.

    9 23 Отговор
    Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.
  • 114 Мишел

    18 10 Отговор
    Окастрянето на американската помощ причинява нервност и сътресения в украинската власт. Зеленски ще опере пешкира след падането на Авдеевка. Военните от ВСУ готвят преврат и съд.
  • 115 Механик

    8 17 Отговор
    Какво ще се случи с българските русофили след като психопата Путин пукне и Русия се разпадне?
    А/ Ще има вълна от масови самоубийства, истерия, депресии и други психични заболявания
    Б/ Ще емигрират в остатъчна Русия за да я защитават от "агресията на САЩ и Запада "
    В/ Ще заобичат Китай и другарят Си Дзинпин.
    Г/ Ще станат нормални българи

    Коментиран от #159, #164, #178

  • 116 В.В.П.

    10 9 Отговор
    Първо трябва да влязат в Москва ..Да арестуват Путин и Медведев..после ще влязат в ЕС ..Така е по правилата ..Дааа,и ресурсите на Рф да ги курдисат на Сащ ...Ахаха ..Окраина е вечно губещ..играч..Само един път спечели ..подаръка от СССР..и оня перестройчик
  • 117 Ццц

    11 3 Отговор
    Ей много неграмотност има на тая земя. Марийке, Марийке, Арестович беше НЕЩАТЕН съветник към канцеларията на президента, а да се твърди че бил началник на секретаря на Съвета за Сигурност Данилов /чийто Единствен началник е президент/ е войнствена безпросветност,.... войнствена. То е все едно някой редник от някое военно формирование да е шеф на Началника на Отбраната
  • 118 Доротея

    7 14 Отговор
    В момента тече прочистването на украинското президентство от руски агенти и петоколонници. Следващият, който ще изхвърчи от Президентството е Ермак!
  • 119 ДZверцов

    20 4 Отговор
    И така се започна с ре- контра офанзивата до пълния валат на украинските несретници. Зеления гном вече е един изгнаник някъде скрит от украинската любов.
  • 120 В.В.П.

    17 5 Отговор
    Окраинските са обречени на загуба,..Няма смисъл да си губят времето..с националистическите си изказвания ..И дасе държат за сърцето също...ДВ ,съветва да не си родолюбец и патриот...Ахаха ..
  • 121 Михайло Подоляк

    8 17 Отговор
    Исторически можете да се гордеете. В първите часове на войната много страни изпитваха съмнение за това дали Украйна ще устои. И безусловно тези съмнения не даваха възможност на тези страни да вземат съответно максимално бързи решения”, коментира Подоляк.

    „Ние имахме нужда и от помощ, и от оръжие от различен порядък, защото тогава всичко тепърва започваше. И именно България – припомням, че това беше по времето на правителството на Кирил Петков – взе своето съответно принципно решение максимално и мащабно да помага на Украйна”, посочи още той.

    "На практика всичко, което можехме да получим в първите дни, го получихме с помощта на нашите български партньори", категоричен е съветникът на Зеленски
  • 122 В. В. П

    6 17 Отговор
    Редовите русофили никога не са били обременени от знания, интелект или морални норми, но за сметка на това винаги са изпитвали патологична любов към Русия и негодника, който се е докопал до властта в Кремъл. И са мразели всичко свързано със свободата и демокрацията, които според тях са проклятие за човечеството.
  • 123 Плевнелиев

    14 2 Отговор

    До коментар #103 от "стоян георгиев":

    Ами, не знам. Израел така смятат. Мисля, че те ги разбират тези неща. Поносимоста на евреите към фашизма е как да кажа, ами не така либерална. Между другото забраната на руски език и всичко руско е..... демокрация???

    Коментиран от #128, #154

  • 124 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ти е ясно на всички":

    затова е добре нащо правитество вече да е в ада , запалени и изгорени хвърляте шишета с бензин по посока министрите докато са в колите може и някой да изгори ха дано де
  • 125 Зеленски

    6 16 Отговор
    Благодарни сме на България за това, че сте от светлата страна на историята.
  • 126 Алфа херинга

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "А бре":

    Това не е желание, а факт. Не смятах, че все още са останали такива, които смятат обратното. Скоро и тези малко, но заблудени мнения ще изчезнат, като динозаврите.
  • 127 Соваж бейби

    9 2 Отговор

    До коментар #100 от "стоян георгиев":

    Аверче остави ги да се оправят,няма безплатен обяд там положението е такова.Никой няма да дойде в нечия държава да строи безплатно и после да подари така за Бог да прости нали?Онези имали права казваш ?!ами България на 3 морета е била защо няма претенция и ние да си върнем земите защо не ?

    Коментиран от #155

  • 128 В. В. П.

    4 14 Отговор

    До коментар #123 от "Плевнелиев":

    Къде има забрана на руския език бе приятелю?

    Коментиран от #132

  • 129 Мишел

    6 25 Отговор
    Задунайските руски роби люто мразят Зеленски защото не предаде страната си, не падна на колене пред Путин а поведе украинският народ в битка. Битка за оцеляване не само на Украйна, но и на цялата Западна цивилизация. Със своята смелост спряганият за клоун украинският президент направи за смях руският фюрер. При посещението на Зеленски в България смешен стана българският /все още/ президент. Защото ясно се видя, че един бивш комедиен актьор е 100 пъти повече главнокомандващ и 1000 пъти повече президент от Радев! Всъщност по време на срещата между двамата, президента беше само един - Зеленски а срещу него стоеше една мръсна руска подлога!

    Коментиран от #140

  • 130 Доротея

    9 21 Отговор
    Името ВЛАДИМИР е съдбовно за Русия. Княз Владимир я покръсти, ВЛАДИМИР Ленин стартира разпадането на руската империя, Владимир Путин
    ще я довърши а ВОЛОДИМИР Зеленски ще подпише смъртния и акт!
  • 131 Руси

    10 2 Отговор

    До коментар #28 от "Не вярно!":

    Арестович беше в делегацията на Украйна,
    която води преговори с Русия в Турция в
    началото на войната.
  • 132 Плевнелиев

    7 3 Отговор

    До коментар #128 от "В. В. П.":

    В Украйна приятелю!

    Коментиран от #135

  • 133 В.В.П.

    15 5 Отговор
    Зелю е много тъпо парче..Всички окропи го мразят ..избягаха 30%от Пирамидата Иззрайна..Сащ и Киеф са виновни за разпада на Окраина ..Т.е ,остава си с територията от времето на Ленин .и Броншаййн..Мъка..по български.Изпитана от България.Берлин и Ньои...Ко остава .??
  • 134 Уве Зелер

    17 4 Отговор
    КРИМ Е РУСКИ!
  • 135 В. В. П.

    3 14 Отговор

    До коментар #132 от "Плевнелиев":

    Прекалено много руска пропаганда четеш. Една трета от Азов и Айдар са етнически руснаци. Харков и Одеса, които Путин постоянно бомбардира са рускоезични градове. Почти всички по-известни украински предавания в тубата са на руски език. Не лъжи, забрана на руски език в Украйна няма.

    Коментиран от #141, #170

  • 136 Гориил

    5 15 Отговор
    Братята украинци имат богат опит в разкриването и неутрализирането на зловредната проруска пета колона. Когато беше на посещение у нас Зеленски обеща да изпрати специалисти за борба с Московската пета колона. Те вече са в България и очакваме първите осезаеми резултати.
  • 137 В.В.П.

    8 4 Отговор
    Зелю можеха да го ликвидират поне 100 пъти ,обаче трябва да е така.Сценарият е такъв ..Без насилие ..финно и елегантно да се удави Олексийй и Володомир...И дасе изпълнят задачите ...Все пак са братчеди
  • 138 Плевнелиев

    15 3 Отговор
    Арестович заяви в „предизборната си програма“, че в Украйна трябва да има свобода за всички останали езици, включително руския. „Сега в Украйна не можем да се считаме за свободни. Необходимо е да се спре преследването на руския език.

    Коментиран от #139

  • 139 В. В. П.

    3 14 Отговор

    До коментар #138 от "Плевнелиев":

    Арестович е руски агент, какво искаш да ти каже?

    Коментиран от #144

  • 140 Реплика

    6 2 Отговор

    До коментар #129 от "Мишел":

    Написаното от вас са твърдения без обосновка.Така не се манипулира обществено мнение.

    Коментиран от #142

  • 141 Плевнелиев

    10 2 Отговор

    До коментар #135 от "В. В. П.":

    Извинявам се нещо не съм разбрал. Той и Арестович и той нещо не разбрал. Всичко е цветя и рози и яка демокрация. Нещо в стил турско присъствие.

    Коментиран от #146

  • 142 Мишел

    4 10 Отговор

    До коментар #140 от "Реплика":

    Русофилите винаги сте живели в света на руската пропаганда, която няма нищо общо с действителността.

    Коментиран от #145, #168

  • 143 де го чукаш, де се пука...

    4 2 Отговор
    Добре, че и у нас не се е появил някой, който да настоява да върнем Източна Румелия отново на Турция, но докато чакаме някой друг да ни подреди държавата май отиваме към диктатура и няма да се наложи да чакаме дълго.
  • 144 Плевнелиев

    14 2 Отговор

    До коментар #139 от "В. В. П.":

    Арестович агент оня от канадския парламент герой. Утре Зеленски какъв ще го пишат?
  • 145 Реплика

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "Мишел":

    Пак твърдение.

    Коментиран от #147

  • 146 В. В. П.

    3 21 Отговор

    До коментар #141 от "Плевнелиев":

    Русофилите трудно схващате.Първо, няма забрана на руски език в Украйна. Втора Арестович е петоколонник и руски агент, така, че прокарва всички кремълски опорни точки. И то не от днес а още от началото на войната, но тогава беше по-обрат, сега се е развихрил. Надявам се да го схванеш.

    Коментиран от #149, #176

  • 147 Мишел

    5 2 Отговор

    До коментар #145 от "Реплика":

    Формата не позволява да ти напиша цяла лекция.

    Коментиран от #148

  • 148 Реплика

    3 4 Отговор

    До коментар #147 от "Мишел":

    Няма нужда от лекции.Обосновка на твърдение се прави с няколко доказуеми факта.
  • 149 Плевнелиев

    9 3 Отговор

    До коментар #146 от "В. В. П.":

    Абе той беше в Турция на преговорите между Русия и Украйна бе пич 😂😂😂. Я се обади на Зеленски и му кажи ако има и други "предатели" . Много информация имаш нещо, сигурно си дълбоко в нещата?

    Коментиран от #152

  • 150 КовидманЯк

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Трол":

    Щот се вживява в ролята си президент и главнокомандващ, а е сдухан наркоман.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 В. В. П

    4 10 Отговор

    До коментар #149 от "Плевнелиев":

    Това не изключва, че е предател. И му виж всичките интервюта с Гордон или с Фейгин . На руски език са, който бил забранен.
  • 153 Хааа

    2 12 Отговор
    Е то Крим си беше анексиран от росия.Това не попречи русия да нападне Украйна и да завземе още териотриии.
  • 154 стоян георгиев

    1 14 Отговор

    До коментар #123 от "Плевнелиев":

    Не смятат така в израел.не е ок за тях да се потдържат нацисти ,но не смятат украйна за фашисти.напротив израел сега разбра че греши за русия смятаики ги за нефашисти.

    Коментиран от #167, #174

  • 155 стоян георгиев

    1 8 Отговор

    До коментар #127 от "Соваж бейби":

    Аверче...хахахха ,много си объркал и доста си се понапушил.хахахаххх оставям ги и теб също...ххахаха
  • 156 Факт си е

    7 3 Отговор
    Тоя си беше заблуден. И когато каза че Украйна победила Русия
  • 157 Ясно и точно

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ти е ясно на всички":

    Изпрати децата си да живеят в Русия. Да не ги е срам един ден, че са живели в натовска държава, враг на братска Русия.
  • 158 Москва

    3 7 Отговор

    До коментар #105 от "Санкт-Петербург":

    А истинската демокрация е в Русия, нъл тъй, другарю!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #110 от "Санкт Петербург":

    Не може да си извинен защото психопата си ти.
  • 161 Тиквоча

    4 2 Отговор

    До коментар #89 от "ИНЖ":

    Инже кога те пуснаха от.......?
  • 162 Факт е, че

    16 11 Отговор
    Украйна ще прогони руските терористи от територията си независимо от това което говори Арестович... Въпрос на време е и нищо друго.

    Коментиран от #175

  • 163 Бойко Борисиенко

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Руска булонка на ми6, смех у фундацийката
  • 164 Али Турчинът

    8 1 Отговор

    До коментар #115 от "Механик":

    Механик отговорът е Д.
    Ще избият колективния запад.
    Първо ПП-тата, потом долара и Сащ.
    Тогава европейските западняци, сами ще търсят Русия.
    Как е,харесва ли ти отговора?
    :)))

    Коментиран от #166

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Анджо

    1 3 Отговор

    До коментар #164 от "Али Турчинът":

    Ти пък откъде си сигурен?
  • 167 Майор Мишев

    5 1 Отговор

    До коментар #154 от "стоян георгиев":

    Как сме старшинка?Всичко тип топ ли е?Абе пука ти на ..за,важното е пенсийката да капе редовно.

    Коментиран от #169

  • 168 КОТарАК

    7 1 Отговор

    До коментар #142 от "Мишел":

    Суууус бе хохохольска массстиййоо,крадец на никове.
  • 169 стоян георгиев

    0 4 Отговор

    До коментар #167 от "Майор Мишев":

    Нали ти казах обратни да не ми пишете?
  • 170 А Кметът на Харков

    5 0 Отговор

    До коментар #135 от "В. В. П.":

    глобиха за обръщение на руски език - Факти
    " пак ще го направя ако се наложи , тук друг език не разбират "
  • 171 Мемфис

    3 6 Отговор
    За тези думи / от заглавието/ е заслужавал да го вкарат “доживотно” в затвора! Аман от предатели и руски гАзолизци, /с които България е пълна/!!!!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 дончичо

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа херинга":

    Распарчетосването се отлага,западната граница на СССР е точно очертана и международно призната,даже и от фАshТ...т.е.нема мрданье
  • 174 Ха-ха-ха

    2 0 Отговор

    До коментар #154 от "стоян георгиев":

    Израел и сега не иска да види Зеленаки. Чудно защо така? Да не би да е заради азовците, а?
  • 175 Ха-ха-ха

    2 0 Отговор

    До коментар #162 от "Факт е, че":

    На Украйна остана ли и територия. Май всичко вече е продадено. Единственият им шанс е да са окупирани от Русия. Тогава няма да връщат поколения наред тези заеми. Хи хи хи
  • 176 Хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #146 от "В. В. П.":

    Или просто е разбрал че Зеленото човече е вече пътник и в момента казва на запада "аз мога да ви свърша работа"
  • 177 Хммм

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Нищо ново":

    Това е невярно че Украйна не се е подготвяла за война. Нали и в ЕС признаха че са подписали Минските споразумения само за да имат време да подготвят украинците. Просто руснаците ги изпревариха. Омръзна ми да представят Украйна като света вода ненаситен.

    Коментиран от #181

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Идиоти

    0 1 Отговор
    има не само у нас и русия. Никога не е късно да се идиотизираш Едни за копейки други за истински пари.
  • 180 русия

    0 3 Отговор
    се пече на бавен огън. Не бързайте!
  • 181 ???

    1 1 Отговор

    До коментар #177 от "Хммм":

    С такъв съсед, като Русия, всеки трябва да е готов за война. Още през 2014-та Русия стовари 50 хилядна армия на източната граница с Украйна, готова да нахлуе във всеки един момент. Русия системно вкарваше военна техника и "доброволци", които да подпомагат сепаратистите в Донецк и Луганск. Русия осем години водеше хибридна война с Украйна. Беше въпрос на време блядоликите да започнат мащабни военни действия на украинска територия.
Новини по държави: