Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Ноември, 2023 14:50 3 854 73

Използването на ядрено оръжие в Украйна е съвсем реален вариант за Путин

  • ядрена война-
  • ядрени бомби-
  • русия-
  • владимир путин-
  • украйна-
  • нато

Ядрените оръжия заемат все по-голяма роля в руската военна доктрина

Използването на ядрено оръжие в Украйна е съвсем реален вариант за Путин - 1
Снимка: Shutterstock

Използването на ядрено оръжие в Украйна е съвсем реален вариант за руския президент Владимир Путин. Това се казва в материал на Forbes.

Отбелязва се, че използването на ядрени оръжия от Руската федерация за постигане на ограничени военни цели се разглежда на Запад като немислимо. В същото време Москва е на друго мнение. Защото с всяко пренаписване на руската военна стратегия след разпадането на Съветския съюз ядрените оръжия заемат все по-голяма роля в отбранителната позиция на страната.

Още новини от Украйна

„Това не е просто позьорство или параноя, или компенсиране на липсата на ресурси, за да се справи Русия с напредъка на Запада в конвенционалните оръжия. То отразява различен възглед за полезността на ядрените оръжия в бъдещи конфликти – възглед, който не се различава от гледна точка на администрацията на Айзенхауер, която се застъпваше за оборудване на американските сили с тактически ядрени системи за различни цели на бойното поле“, пише изданието.

Русия разполага с многократно повече ядрени системи с малък обсег на действие от САЩ. Такива системи са постоянни в всички руски военни служби и са обичайна практика за разработване на оръжия, способни да доставят както конвенционални, така и ядрени бойни глави. Различният подход на Москва към ядрените оръжия също често се демонстрира в публични изявления на руски официални лица и коментатори, за които се твърди, че са близки до президента Владимир Путин. Самият Путин периодично намеква за чудовищната мощ на руския ядрен арсенал, особено след инвазията в Украйна.

Москва казва, че ще използва ядрени оръжия само ако други страни го направят или ако има екзистенциална заплаха за руската държава, но различни официални лица намекнаха, че при успехи на украинската армия окупаторите могат да прибегнат до този краен вариант. Следователно неотдавнашното преместване на Русия на ядрени системи с малък обсег към съседна Беларус, потвърдено от полския президент Анджей Дуда през август, не трябва да се разглежда като просто дрънкане на оръжие от Москва. Оръжията са там, където им е мястото, ако Путин реши да ги използва.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 28 Отговор
    Това е Жестокост
  • 2 Историк

    15 29 Отговор
    Не, не е, и Путлер го знае.
  • 3 да де

    58 7 Отговор
    Поредният опашат фейк на марафейк.

    Коментиран от #56

  • 4 ТаУмВзе

    32 11 Отговор
    Страхът е Правилното Оръжие! Z
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    47 13 Отговор
    Използването на ядрено оръжие в Украйна е съвсем реален вариант за Путин.

    Глюпости на козяшки тръкалета !
  • 6 Умирам от смях, Маро

    56 14 Отговор
    руснаците дори не бомбардират Киев както жидовете Газа,а щяли да използват ядрено оръжие?!! Пълни глупости на квадрат и куб. Ако ще използват няма да е в украйна.
  • 7 Швейк

    22 3 Отговор
    WARNING !!!
    ЛИЦЕТО "СТОЯН ГЕОРГИЕВ" КРАДЕ НИКОВЕ !!!

    Коментиран от #11

  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    55 10 Отговор
    Досега само една страна е използвала ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, при това срещу цивилно население‼️
    Знаете ли коя 🤔

    Коментиран от #29

  • 9 Българин

    36 11 Отговор
    В.В. е гълъбче. Ако е искал ,сега кииф щеше да е нива.
  • 10 КОТарАК

    4 11 Отговор
    мчи кък..ЯО и все
  • 11 Швейк

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Швейк":

    Бегай! Ника не са собсвеност.

    Коментиран от #39

  • 12 баба Ванга

    8 23 Отговор
    Русия ке се гръмне !
  • 13 Пророка

    5 26 Отговор
    Всъщност Путин планира да пусне две атомни бомби.Над Киев и Лвов.
  • 14 Адресът

    9 6 Отговор
    Гагагага
    Ши ИдетИ атомЪ льоши ЖендърЯ такива
    Гномът спасител на Ристиенските ценньости
    Ши ви разкаЖи игрътъ
  • 15 Чекмедже бабаит

    6 4 Отговор
    ГОЛЕМИ глупости ядрено оръжие може да се ползва във русия, определени държави(интерсно защо) във европа дори в америка но в украйна никога
  • 16 В украйна ли?

    16 8 Отговор
    Не, драги, не в украйна, а в щатите е напълно реално да паднат ядрени ракети!
  • 17 Кирил

    9 14 Отговор
    На момента впутин ще бъде изпратен. Той от един готвач бега, камо ли за нещо по сериозно

    Коментиран от #24

  • 18 Ядреното оръжие

    14 6 Отговор
    е неефективно на бойното поле. Противниковата армия очаква удара, окопава се добре и свежда радиуса на поражение до 1 км. от тактическо ЯО. След взрива тази територия трябва да се завземе веднага защото врагът ще направи същото т.е. вкарваш собствените си бойци в радиацията. ЯО е "най-ефективно" над голям град където ще убие милиони (най-вече жени, деца и старци, мъжете са в армията), което пък е нехуманно и военно безсмислено особено ако губиш на фронта. Американците го използваха когато никой друг го нямаше, а сега не е така.
  • 19 Само Путин да посмее !

    12 18 Отговор
    После жално ще блее.....
    И повече не ще го огрее....
    Атомния човек

    Коментиран от #55

  • 20 Вариант е

    11 6 Отговор
    Може, но ако там са прехвърлени натовски войски.
  • 21 Една термоядрена бомба

    15 3 Отговор
    унищожава всичко в кръг с радиус 5км. Нека го приемем за квадрат 10х10км=100кв. км. Площта на сушата е 149млн. кв. км. т.е. са необходими 1,5 милиона бойни глави. При 15 000 ядрени оръжия това е 1% от площта на Земята. Големите градове ще бъдат унищожени и жертвите огромни. Ще останат хората от малките градчета и селата. Огромният проблем ще е ядрената зима и радиацията. Живите ще завиждат на изпарените. Това ли е победата на която някои се надяват и заплашват? Радиацията ще ни унищожи и при 1 500 бомби. Нагледах се на ентусиасти дето викат "Вова, хвърляй атома". Всъщност повечето държави ще останат незасегнати от преките удари поради липса на подходящи цели - например в Африка, Ю. Америка, голяма част от Азия, Австралия. В САЩ, Канада, Сибир, Европа ще има незасегнати градове и села и тогава пак който има превес в конвенционалните оръжия ще победи. Разбира се след това радиацията няма да пожали никого.
  • 22 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    15 6 Отговор
    МАРИИКЕ И КАТО СЕ СЪБУДИШ НА ЗА Д НИ КА ТИ МОКРИ 5 ЛВ
  • 23 Докато Путин посяга с малки ръчички

    9 14 Отговор
    Ще му изпратят "подаръци" всички
    И само ще върти очички
  • 24 Кирил

    7 6 Отговор

    До коментар #17 от "Кирил":

    Впутака бега по прашки
  • 25 Мария Атанасова

    13 4 Отговор
    Пак ли ти МА ,до кога ще лъжеш тук нямаш ли срам???????????
  • 26 Мария Атанасова

    11 6 Отговор
    До сливиците да ти го бодна мариике до лъжливите сливици да се задавиш със семе

    Коментиран от #52

  • 27 престъпникът джо

    15 7 Отговор
    Путин никога не би използвал ядрено оръжие срещу Украйна това могат да мислят само---лицемерните предатели подмазвачи или мали..умни както ненормални и иди...отите --но не и нормалните хора.Ако цивилизованият Запад продължава и Националната безопасност на Русия е застрашена тогава да никой да не си въобразява ,че Америка ще ги спасят защото няколко ПОСЕЙДОН"А или САРМАТ само за 15-20 ще се образуват океански вълни с височина 25-30 м и скорост около 700 км/час така,че голяма част от С. Америка и Западна Европа за броени минути ще е дънoто на двата океaна . Че Англия имал а 200 ядрени ракети или Франция всичко това си губи смисъла може би някъде ще остане много малко население но и това е под въпрос. Както лудият не го е страх защото е луд така и цивилизованите не ги е страх мислейки ,че Путин никога няма да използва ядрената си триада защото е достатъчно умен знаейки ,че последствията ще бъдат непредсказуеми.

    Коментиран от #43

  • 28 Чудя се защо Зеленски не

    10 9 Отговор
    Нападне член на НАТО и да задейства член 5 на НАТО които да окупират Украйна както КейФОР на балканите
  • 29 Анджо

    6 10 Отговор

    До коментар #8 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Да и поне тога се видя защо не трябва да се използва вече.
    Ако небеше тогава , щеше да се използва по късно и щеше да има по голями поражения. БОГ го показа навреме, за да си вземат ХОРРАТА поука.
    Но, дали ние ще се връзомим и ще преосмислим какво значи това , това е друг въпрос. русия сама си е виновна за разпада на ссср, защото не може постоянно да прилагаш насилие и да ръководи такава голяма империя. Всички империи имат частичен успех при такава политика. Това показва историята от хиляди години.

    Коментиран от #71

  • 30 Докато я детонира....

    3 9 Отговор
    Съчки ще събира....
    Нейде на баира....
    Ще му гледаме сеира !
  • 31 Начо

    9 17 Отговор
    Не смее да го барне ядреното щото е най голямото шубе. Американците му казаха, знаем те по всяко време къде си и му показаха пет ракети в една точка и до 3000 метра дълбочина, всичко леж. Последните две ракети са с плазмен заряд. Така че, ако му стиска, да се пробва.
    Китайците му казаха, даже и да не си помисля
  • 32 Курд Околянов

    16 10 Отговор
    Колективният Запад успя да качи Русия на военни релси. Сега военно-промишления комплекс на Русия работи на пълни обороти. Дано Путин да остане ръководител на Русия още дълго време, защото е разумен и не се знае кой хардлайнер ще дойде след него.
  • 33 даката

    4 12 Отговор
    От джуджака шубе като Путин ли.....разсмяхте ме
  • 34 Джуджака не смее!

    5 11 Отговор
    После цял свят ще му се смее!
  • 35 оня

    12 3 Отговор
    Мара простото все предполага:)) Ами направо да пита Путин какво мисли да прави:))
  • 36 Ььь

    3 8 Отговор
    Тя и Украйна вече има.
  • 37 Ядреното оръжие

    6 10 Отговор
    е само за сплашване когато и противникът разполага с такова. Освен от НАТО Путин е предупреден от Китай, Индия, Турция, че те ще са основния потърпевш от радиацията поради многобройното си население. Китай каза, че активно ще съдейства на Запада в случай, че РФ използва ЯО. А и руснаците къде ще я хвърлят, над Киев с 4мил. население, каква ще е гледката в града, колко души ще умрат и колко ще се разболеят от лъчева болест, кой ще ги лекува и какъв отзвук ще има това престъпление в света?
  • 38 Човек с очи

    16 7 Отговор
    Не разбирам защо трябва да се публикуват очевидни лъжи.
    По руските закони, ядрено оръжие може се ползва ако няма друг изход, или някой друг пръв го използва срещу РФ. Засега е много, ама МНОГО, далече от там.
    А по САЩските, ядрено оръжие може да се използва когато им се стори удобен моментът.
    И така, кой е заплаха за света ?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Китай не иска

    6 10 Отговор
    да губи огромния пазар на САЩ и ЕС, а и на Украйна. Другарят Си каза на Путин да преговаря с Украйна и да приключва войната до няколко месеца. Да не пипа ядреното копче, че Сибир му трябвал чист от радиация, все пак там руснаци ще работят за него, другарите Ко Пайтук и Ре Житам ги чакали с кирка, лопата и трион-шаран. Финансовият министър на Китай Дай Мидолар (Да Ваймъни) щял да им плаща.
  • 42 пешо

    11 3 Отговор
    мара днеска пак е прекалила с лепилото
  • 43 Явно не си

    6 9 Отговор

    До коментар #27 от "престъпникът джо":

    учил ВТО в гимназията и ОЗНС в университета. Заплахата от ядреното оръжие не е толкова от преките поразяващи фактори на ядрения взрив, а от радиоактивното замърсяване на планетата и ядрената зима - описал съм го в 21 пост. Путин щял да пожали Украйна? Та той и сега може да го направи, но иска да я победи на всяка цена - идват избори. Какво е направил досега? За 9 години окупираха 17,5% от Украйна като Крим взеха без една жертва, а ЛНР и ДНР ги окупираха паравоенните сили на Игор Гиркин(Стрелков) още преди войната. За 19 месеца са окупирали част от Запорожка и част от Херсонска области, а от Киев, Харков и западно от Днепър и Херсон бяха прогонени.

    Коментиран от #67

  • 44 нннн

    11 3 Отговор
    Само при намесване на НАТО пряко във войната Русия ще използва Я О.

    Коментиран от #47

  • 45 На тая русофобка авторката

    6 3 Отговор
    Как не и писна ?
  • 46 !!!?

    7 7 Отговор
    Оръжията са там където им е мястото, а Хага е там където е на Путин мястото !!!?

  • 47 Никой не иска

    4 10 Отговор

    До коментар #44 от "нннн":

    да влиза в РФ, тази кочина. Ако руснаците използват ЯО НАТО ще влезе по въздух на територията на Украйна, ще унищожи всичко което може, а украинците ще свършат останалото.
  • 48 Айзенауер

    3 11 Отговор
    Абе трябваше да бъде унищожена още след края на WWII БЛАТНАЯ РУСь ! Тогава чумата нямаше да зарази и Източна Европа...
  • 49 Аватар

    5 0 Отговор
    Всяка държава,разполагаща с ядрен арсенал теоретично има възможността да го използва срещу друга държава.Ако държавата не притежава ядрено оръжие,то няма как да използва такова.Колко са държавите с ядрен арсенал и колко от тях в момента воюват?

    Коментиран от #51

  • 50 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    3 6 Отговор
    Тези статии /за руската ядрена "решимост"/ са любимия снакс на путинофилите. Ето, те също имат "нещо" - гоуемата ракета🚀! Съответно и голем 💥 буумммм! Дали пък, това не е проекция на подсъзнателните мечти за гоуем 🍌?! Вместо малкия и висящ инструмент? Има нещо сбъркано в нездравата радост на путинофила при споменаването на ядрена ракета и нездравия му ентусиазъм да поеме руската "бомба" 😂😆😆😆!!!!

    Коментиран от #53

  • 51 Девет са държавите

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Аватар":

    които имат ЯО и две от тях воюват. САЩ, РФ, Великобритания, Франция, Китай, Индия, Пакистан, С.Корея, Израел(неофициално).
  • 52 Клети неграмотни копейки

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "Мария Атанасова":

    Комплексар и завършен geбил сър !

    Коментиран от #61

  • 53 Така е защото

    2 6 Отговор

    До коментар #50 от "Майсторът 🐷 на Илюзиите":

    навсякъде другаде се издъниха, остава им заграбеното от СССР ядрено оръжие да се хвалят.
  • 54 Мнение

    10 7 Отговор
    Пълни глупости.
    Нищо от написаното в тази статия не е вярно.
    Руските конвеционални оръжия превъзхождат западните.
    Русия никога няма да използва стратегическо ядрено оръжие спрямо друг ,освн срещу краварите.
    И защо и е да използва ядрено оръжия в Окрайна ,след като ще я завладее и без него.

    Коментиран от #57, #59, #68

  • 55 Отговор

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Само Путин да посмее !":

    Блеят само овце като теб.
  • 56 СССР

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    Дрогари и дрогарки какво стана с превземането на Окрайна за 3 дни както ни обещаваше дрогаря Поткин ?! До ядрени оръжия ли опря след 2 години ?
  • 57 За 9 години окупираха

    2 6 Отговор

    До коментар #54 от "Мнение":

    17,5% от Украйна като Крим взеха без една жертва, а ЛНР и ДНР ги окупираха паравоенните сили на Игор Гиркин(Стрелков) още преди войната. За 19 месеца са окупирали част от Запорожка и част от Херсонска области, а от Киев, Харков и западно от Днепър и Херсон бяха прогонени.
  • 58 Касапин

    9 3 Отговор
    ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ ЗАЕМАТ ЦЕНТРАЛНО МЯСТО В РУСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА
    И ОЩЕ НЕ СА УПОТРЕБЕНИ В УКРАЙНА ЗАЩОТО ПО ГОЛЯМАТА И ЧАСТ Е РУСКА ЗЕМЯ
    ЗА РАЗЛИКА ОТ УКРОМИСИРИТЕ НАТО ПРЕКРАСНО СХВАЩА ТОВА
    АЙДЕ. ГУЛЮ ГУЛЮ
  • 59 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    5 7 Отговор

    До коментар #54 от "Мнение":

    Превъзхождат, я! Превъзходно оставиха 80% от танковете си в украинската кал, поразени от "несъвършенните" западни оръжия. Руската авиация превъзходно избягва да лети над Украйна. Да не срещне някоя "несъвършенна" западна ракета. Отделно, с темповете с които напредва Могучая, вероятно внук ти ще ги поздрави с "победата"! Няма да е в твоя мандат. Но не пречи да докоцукаш с бастуня и да сложиш някое цвеке на МОЧАта! Молебен не вреди!
  • 60 Пръщи от акъл

    6 1 Отговор
    Мара чула Танас и Спас, че били чули кво казал Барабас...
  • 61 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    3 6 Отговор

    До коментар #52 от "Клети неграмотни копейки":

    Нали знаеш, каквото нямаш - това сънуваш! Той затова путинофиля иска гоуем напращял 🍌 вместо отвеса! Затова си и падат по гоуемите руски 🚀!!!!!!!!!!!!!!
  • 62 Атина Палада

    6 3 Отговор
    Путин да използва ЯО на своя територия? Кой мозък го измисли това?

    Коментиран от #63

  • 63 Ако питаш руснаците

    4 7 Отговор

    До коментар #62 от "Атина Палада":

    то целият свят е техен така, че няма да го използват.
    Руският колаборационист Кирил Стремоусов(1976 - 2022): "Изконните руски земи са от Африка до Австралия, скоро ще има и там референдуми" и част от неговата песничка:
    "Виждам Прага и Варшава, Будапеща, Букурещ - Все места любими - част от руската държава. Виждам пагоди в Шри Ланка, И Корея, и Китай, Откъдето и да мина с танка, Навсякъде е моят край любим. Виждам Амазонската рекичка, крокодили виждам аз, Моята земя това е - руската страна! Недалеч са пирамиди, пълноводен Нил тече - Мие роден руски бряг. Рус, гордея се с теб! Виждам Вашингтон в далечината, Далас виждам и Тексас, Колко е приятно тук, в Русия, да изпиеш вкусен руски квас."
  • 64 Тра-ла-ла

    8 2 Отговор
    Русия един мост не е разрушила досега (кой знае защо), вие за ядрено оръжие бълнувате. Знаем кои са ползвали ядрено оръжие и то особено втория път съвсем безмислено, само света да види, че не им пука да го направят. Виж за тях ако Мара ми напише нещо подобно мога и да го повярвам.

    Коментиран от #65

  • 65 След огромната

    3 5 Отговор

    До коментар #64 от "Тра-ла-ла":

    по брой на жертвите битка за Окинава американците пресмятат, че ще се дадат милиони жертви и от двете страни до победата над Япония. Избират по-малкото зло. Освен това само те са имали ЯО - мислиш ли, че Хитлер над Москва или Сталин над Берлин нямаше да го използват ако го имаха? Между другото спасяват живота на поне 500 000 съветски войници защото почти милионната Квантунгска армия се предава след бомбите над Хирошима и Нагазаки и само някои фанатизирани дивизии не се предават доброволно, има 12 000 руски жертви.

    Коментиран от #69

  • 66 Анджо

    0 2 Отговор
    Да и поне тога се видя защо не трябва да се използва вече.
    Ако небеше тогава , щеше да се използва по късно и щеше да има по голями поражения. БОГ го показа навреме, за да си вземат ХОРРАТА поука.
    Но, дали ние ще се връзомим и ще преосмислим какво значи това , това е друг въпрос. русия сама си е виновна за разпада на ссср, защото не може постоянно да прилагаш насилие и да ръководи такава голяма империя. Всички империи имат частичен успех при такава политика. Това показва историята от хиляди години.
  • 67 учил недоучил

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Явно не си":

    припомни си- Кой предупреждаваше света, че “цветните игрички“ в Сев Африка и Мала Азия, ще създадат огромни проблеми на света /най - вече нарушени вериги на доставки на различни стоки и ресурси/, и огромен срив в стандарта на живот във оцветените държави! Имаше ли мирни споразумения за решаване на проблема при бандеровците! Какво каза Викито пред сената във Вашингтон /за една прокуратура, за едни медицински разработки, за едни газови компании/! Какво обещаваше един “шоумен“ в предизборната напревара за президент в майдаската територия! Какво каза за него действащият президент, който е с български произход! Въпросния полубългарин, какво обеща на българския президент /за забраненото изучаване на български език- имаго в архива на българските TV/, когато се видяха в осрайна! Позната ли ти е поговорката- крадеца, вика, дръжте крадеца! / така е и в случая с използването на ЯО/. Защо бяха превзети атомните централи от язовците /имаха ли готовност да довършат и използват мръсните бомби /.
    Явно си активен участник в “играта- прозореца на Оберон“- проблема е мотивиран с изобретението на финикийците или от прекалено почистен горен завършек на тялото.....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Тра-ла-ла

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "След огромната":

    Това е официалната версия (в която силно се съмнявам), за първата бомба имат някакво жалко оправдание. Но след нея най-много някой бушмен в Калахари да не е научил за това какво оръжие имат и колко са велики. При това положение няма никакво оправдание за втора. Предполагам и японците са разчитали на това, но явно не са знаели още с какви "хора" си имат работа.
  • 70 Мразя русия

    1 0 Отговор
    Обичам Украйна.
  • 71 Хахахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Анджо":

    Не не вие не разбирате тук става въпрос за ядрени оръжия но не във голям калибър това ще промени бойното поле завинаги не е нужно да се унищожи километри може и само метри това е голяма разлика ако се постигне такъв малък заряд всичко ще се промени
  • 72 всеки рано или късно си заминава

    0 0 Отговор
    Щом като скачат на ядреновъоражена държава това трябва да са го сметнали.
  • 73 Ечрам

    0 0 Отговор
    ....няма как да знаем, какви ги мислят в Кремъл и в Киев но... какво ли е мнението на Марчето за използваните бомби с обеднен уран от нейните работодатели...
    Мисля, че гоУмите разбирачи- всичкознайци, трябва да помислят за две неща- кога и как да се спре тази война!!! какви са и кой защитава Българските интереси!!! Много неща мога да добавя но за съжаление, Марче подобните кръвопийци, изпитващи екстаз от войната, да помислят как да се прекрати войната!?!?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания