Last news in Fakti
  Тема: Украйна

23 Ноември, 2023 11:01 7 188 106

Путин не може просто да изтегли армията си от Украйна

  • украйна-
  • володимир огризко-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • санкции-
  • руска армия-
  • инвазия

Войната в Украйна ще доведе Русия до икономически колапс

Путин не може просто да изтегли армията си от Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

За Путин е жизненоважно войната да приключи според неговите условия. Следователно в сегашната ситуация Путин просто е обречен да продължи войната срещу Украйна, той не може просто да се откаже от агресията.

Това заяви бившият външен министър на Украйна Володимир Огризко пред Obozrevatel. По думите му войната на Путин ще доведе Русия до икономически колапс, което означава съкрушително поражение.

Украинският дипломат коментира предстоящите избори за президент в Русия. „Веднага трябва да се уточни, че в Русия не може да има избори в смисъла на цивилизования свят. Това, което ще се случи догодина, е така нареченото преназначаване на Путин за нов мандат. Затова според мен тези псевдоизбори по никакъв начин няма да повлияят на нищо, особено на плановете на Путин за агресия срещу Украйна“, каза Огризко. В международен план обаче Путин ще изпадне във все по-голяма изолация и на практика ще стане Лукашенко 2.0. Това означава, че фронтът на борбата срещу режима в Кремъл по никакъв начин няма да намалее, а напротив, ще стане още по-силен.

„Единственият въпрос е кога западният свят най-накрая ще премине от крехки стъпки в подпомагането на Украйна към по-решителни действия. Например да се вземе окончателно решение за използването на замразените руски финанси за нуждите на Украйна, което е 300 милиарда долара. Днес проблемът не е в ограничените ресурси, а в липсата на политическа воля за реални стъпки“, каза бившият министър.

„За Путин е жизненоважно войната да приключи според неговите условия, което е най-малкото окупацията на Крим, Донецк, Луганск, части от Запорожка и Херсонска област. Разбира се, такива неща са неприемливи както за Украйна, така и за разумните хора на Запад. Следователно в сегашната ситуация Путин просто е обречен да продължи войната срещу Украйна, той не може просто да се откаже от агресията“, заяви Володимир Огризко. Според него в самата Русия няма шанс населението да свали Путин.

„В Русия отдавна няма вътрешна политика като такава. Например голям брой руснаци загиват на фронта, а мобилизацията продължава. Всеки месец се набират по 20-30 хиляди. Няколко жени (на мобилизирани) излязоха на митинг в Москва, но бяха веднага разпръснати“, каза Огризко. Единственото нещо, което може да промени ситуацията в Русия е, когато така наречените елити около Путин най-накрая осъзнаят факта, че настоящата политика на техния владетел ще доведе собствената им страна до неизбежен колапс.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    63 35 Отговор
    Аа , може , може , но армията на Русия , ще се изтегли към Полша или Латвия , примерно.....

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа херинга

    66 27 Отговор
    Този икономически колапс го слушаме вече втора година. Докато чакаме, Европа вече започна да навлиза в икономически колапс. Колко още госпожа Фон две Лай.н.я.н.? Че коланите са вече на последната дупка.
  • 4 КОТарАК

    20 27 Отговор
    Хаяско е само върха на айсберга на една клика!не че и ние сме вързали, но поне не пращаме децата си на смърт

    Коментиран от #70

  • 5 По вероятно

    62 25 Отговор
    Е Украйна да остане без армия, от колкото Русия да изпадне в коллапс.

    Коментиран от #11

  • 6 Укропримати

    51 24 Отговор
    това ли ви е зора да гепите парите на РФ!?!Добри ученици на обучаващите ви пирати станахте!
  • 7 В.В.П.

    46 22 Отговор
    Иззрайна е в кенефа .преди беше зле ,обаче сега е пълен клозет ..Режима в Киеф обира фондовете от ЕС и САЩ.. Давайте хахля ,светът е ваш .Имате съюзници от диваните ..
  • 8 Малко логика

    44 16 Отговор
    Как точно ръст на икономиката с 2-3 % на година ще доведе до колапс ?

    Коментиран от #40

  • 9 ПУТИНЕ,,,,,,

    35 13 Отговор
    Късно е за изтегляне.....ша изпиеш чашата до дъно....
  • 10 Хххх

    13 4 Отговор
    Може,не се е напънал за тия деца че ги праща да умират.

    Коментиран от #23

  • 11 ТО И ЗА СССР

    20 7 Отговор

    До коментар #5 от "По вероятно":

    Така се говореше......
  • 12 министър Огризко

    48 9 Отговор
    Този Путин не умря ли.Няма как да е още жив след 8 инсулта,5 инфаркта и 3 форми на рак.

    Коментиран от #30, #43

  • 13 Кандидат Милионер

    25 41 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Как си въобразяваш война на Русия с държавите от НАТО ??? Това автоматично става Трета световна Война между една държава и всички останали и армията на НАТО да марширува по Червения Площад върху червените знамена на руския Окупатор...Между другото,това е единствения шанс за Световен мир....

    Коментиран от #18, #36

  • 14 Рускии мир

    26 27 Отговор
    Мутрите от Единна Русия знаят че ако стане революция освен че ще им приберат парите може и други неща да станат и ще стискат до край..нещо като нацистите около Хитлер 45 година
    Факт е че Русия е дотолкова пропаднала и нестабилна че почва да изнася вътрешните си проблеми посредством войни и ще пропада още повече..кръга е омагьосан и безкраен
  • 15 хъхъ

    41 20 Отговор
    Русия удържа на санкциите, освен това започна да развива производства, на които преди това не обръщаше внимание. Вярно, може да има някакви проблеми с качеството, но ще се научат. Най-губещ от тази война е ЕС.
  • 16 Хххх

    29 30 Отговор
    Пичове,чета ви! Ама мислете и гледайте надалеч! Как мизерн а Русия ще победи Цивилизацията? Питам! Рано или късно,без значение предстои разпад и демократизиране на руското общество. Май забравихте,как банкрутира и се разпадна СССР

    Коментиран от #42, #92

  • 17 Гал

    14 6 Отговор
    Шолци едноокият да чака.
  • 18 Пич

    34 17 Отговор

    До коментар #13 от "Кандидат Милионер":

    Много си наивен! Вече е видно за целият свят , че обединеното НАТО не можа да се справи с една прокси - война !!! Мисленето не ти е силна страна , ако предполагаш , че ще посмее да влезе в открита война с Русия !!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    17 25 Отговор

    До коментар #19 от "Стойко":

    Като хлебарки са руснаците.Убиеш един и изкачат още 5.Не съществува друга такава държава като Русия,която във всяка война да дава ненужно голям брой жертви,които даже винаги са петкратно повече от противника
  • 21 Санкт-Петербург 🌞

    16 28 Отговор
    Според родните гладни пyтярoби войната била НАТО -Русия...Само че не е дeнацифициран нито един НАТО-вeц а 998 хилядaрки орки танцyват казачок на концерта на Кобзон в един много по добър свят ....🤣😅

    Коментиран от #29

  • 22 абе,милионере

    24 13 Отговор
    Добре че натовските генерали имат повече акъл от теб,Да предположим,че САЩ нападнат руски град.Точно на 30 -тата минута балистична ракета Авангард 50 мегатона ще превърна Ню Йорк и целия щат в радиоактивна пустиня.Дали ще посмеят да нападнат първи.

    Коментиран от #27

  • 23 ИЗ Москвы

    30 10 Отговор

    До коментар #10 от "Хххх":

    От речта на В. В. Путин на G20:
    Някои колеги вече в изказванията си заявиха, че са потресени от "продължаващата агресия на Русия в Украйна". Да, разбира се, военните действия винаги са трагедия на конкретни хора, конкретни семейства и страната като цяло. И, разбира се, трябва да помислим как да спрем тази трагедия.

    Между другото, Русия никога не се е отказвала от мирни преговори с Украйна. Това не е Русия, а Украйна публично обяви, че излиза от преговорния процес. Освен това беше подписан указ, указ на държавния глава, забраняващ провеждането на такива преговори с Русия.

    Разбирам, че тази война, смъртта на хората не може да не шокира.

    А кървавият преврат в Украйна през 2014 г., последван от войната на киевския режим срещу народа му в Донбас – това не е ли потресаващо?

    А изтреблението на цивилното население в Палестина, в Ивицата Газа, не е ли потресаващо днес?
    И фактът, че лекарите трябва да правят операции на деца, коремни операции, да действат със скалпел върху тялото на детето без анестезия-това не е шокиращо?
    И това, че генералният секретар на ООН каза, че Газа се е превърнала в огромно детско гробище, не е ли разтърсващо?

    Коментиран от #41, #65

  • 24 Ами

    7 10 Отговор
    Войната ще приключи ,когато всички войници се докопат до унитас или стиралная машина
  • 25 Бесен-_ Язовец

    17 8 Отговор
    Президента Владимир Путин е.бефашисти, а ние тук ше ви еб... еме съвесем скоро
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 хех

    10 13 Отговор

    До коментар #22 от "абе,милионере":

    --- И руските генерали ще избият децата си, които от години живеят в Ню Йорк? Ей така, само за кефа на жужи?

    Коментиран от #51

  • 28 Аз преди вярвах на

    7 7 Отговор
    Геращенко, Коваленко и Плотников, сега и на тоя Огризко трябва да вярвам.
    Ок, ама поне некво друго има да имаше.
  • 29 ИЗ Москвы

    16 4 Отговор

    До коментар #21 от "Санкт-Петербург 🌞":

    Броят на потвърдените загуби сред чуждестранните наемници, които бяха унищожени в Украйна от началото на специалната операция, възлиза на 200 души. Този брой включва само факти за смъртта, които са потвърдени в официални изявления в родината на жертвите или в медиите. Тези, които са изчезнали или не са идентифицирани, в момента е невъзможно да се преброят.
  • 30 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 18 Отговор

    До коментар #12 от "министър Огризко":

    путин е ПОЛитика,той не е човек.путин ще бъде+++ свален от театралната сцена,когато режисьора на представлението усети ,че е време......Дори оригиналът да го няма ,политиката има много копия на оригинала,а като путин са още 2-ма.
  • 31 Русия треска

    20 7 Отговор
    Натовци и пропаднали и евроатлантическа измет
  • 32 Мдаааа. .

    17 7 Отговор
    А кога братушките ще освободят нас?

    Коментиран от #60, #87, #99

  • 33 катран

    2 3 Отговор
    Блажени са вярващите...
  • 34 АМИ ДА ПРОДЪЛЖАВА

    7 10 Отговор
    Да видим до къде ще стигне, най вероятно към ПРОПАСТА ,към където ги води БУНКЕРНИЯ.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Точно така

    20 5 Отговор

    До коментар #13 от "Кандидат Милионер":

    Мир според условията на САЩ.
    Ако не правиш каквото искат идват бомбите.
    Преди 20 години Русия беше слаба, Китай не беше силен.
    Единствената свръхдържава беше САЩ.
    И помниш ли какво направиха?
    Овършаха Близкия Изток.
    Ирак, Сирия, Либия.
    Държави, които функционираха.
    Те такъв ще е мирът.

    Коментиран от #83

  • 37 Една

    10 17 Отговор
    Безсмислена война ,поведена от болен мозък.Какво ще постигнеш даже и да превземеш Украйна с настроена вече омраза към русия ,нищо ,и да я разрушиш цялата и прогониш народа и какво ще постигнеш омразата на целия свят,с изключение на северна корея ,китай и българските рушляци

    Коментиран от #50

  • 38 Бесен-_ Язовец

    13 7 Отговор
    Ще ще ще ще доведе Руската Федерация до икономически колабс, а на края говедари теглиха 100 милиарда за да не фалират колко сте жалки козяците вече не сте смешни жалки сте

    Коментиран от #63, #71

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Най-вече логика

    8 12 Отговор

    До коментар #8 от "Малко логика":

    В нормалните страни ръст на икономиката означава повече стоки и услуги, което се отразява благотворно както на икономиката, така и на населението.
    В ненормална Русия ръст на икономиката означава повече военна техника и боеприпаси, които се изразходват във войната в Украйна. Никакво благотворно влияние върху икономиката и населението.

    Коментиран от #44

  • 41 .....

    11 4 Отговор

    До коментар #23 от "ИЗ Москвы":

    Много добре си го постнал БРАВО сега ми е интересно дали джендърите ще могат да го разберат и преосмислят, но за това се иска повече от една гънка на мозъка

    Коментиран от #47

  • 42 Мисли ти!

    22 5 Отговор

    До коментар #16 от "Хххх":

    Щото само четеш.
    Има една малка разлика между Русия и СССР.
    СССР беше планова, държавна икономика.
    Русия е капитализъм, интересът клати ушанката.
    От гладуващи станаха износители на храни.
    Правят неща , които преди не са правили.
    А тая цивилизация за която говориш иди я виж в Западна Европа и в УСА, с нетанилните наркомани и 20 пола.
  • 43 Правилно предполагаш

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "министър Огризко":

    В момента гледаш Путин S03.
  • 44 След

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Най-вече логика":

    Две водки ,няма логика
  • 45 двадесет и седми хех

    14 3 Отговор
    Точно пък Ню Йорк недей да ми рекламираш като добро място за живеене.8 милиона жители събрани от целия свят,Всеки втори с оръжие,всеки трети луд,всеки пети дрогиран.Защо не отидеш там и да се разходиш през нощта,демонстрирайки,че си богаташ.

    Коментиран от #53

  • 46 Поредните

    14 5 Отговор
    Укро мечти този път на огризката

    Вчера путин е казал нещо и всички псевдо експерти дето не ги мързеше се надпреварваха да му вадят думите от контекста на казаното

    Няма да има мир докато не се признаят крим и донбас за руски това е
  • 47 Всеки нормален знае

    6 14 Отговор

    До коментар #41 от ".....":

    Всеки нормален знае кой е агресорът. С каквото и оправдание да се самозаблуждаваш този факт не може да се промени. Затова бой по орките докато не се върнат в Средновековието.
  • 48 az #СВО

    7 4 Отговор
    Извънредно:

    В рамките на СВО руснаците задействаха "изделие 53"- новият баражиращ дрон камикадзе от серията "Ланцет" от ZALA!

    Интересното и новото е, че освен разлики във външния вид и начина на стартиране, благодарение на изкуствения интелект, новият дрон лети в ято и атакува многобройни цели като дроновете сами разпределят целите помежду си.

    Коментиран от #57

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Из Москвы

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "хех":

    децата на генерали и чиновници са включени в санкционните списъци и отдавна са се завърнали у дома.
  • 52 пиночет

    8 10 Отговор
    Палачовската русия става москалия!
  • 53 Познаваш ли числата?

    6 13 Отговор

    До коментар #45 от "двадесет и седми хех":

    Щатът Ню Йорк има БВП $2,053 без да има природни богатства.
    Държавата Русия има БВП $1.779 с всичките си природни богатства.
    За Калифорния и Тексас няма да ти пиша.

    Коментиран от #64

  • 54 дедо стефчо

    8 11 Отговор
    От руснаците по големи смотаняци няма,щом като се връзват на някакво джудже смачкано!
  • 55 касата

    8 11 Отговор
    На никой не му пука за Путин и руските палячовци!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Чебурашка

    7 5 Отговор

    До коментар #48 от "az #СВО":

    Пак си гледал мултики ,с изкуствен интелект на няколко водки
  • 58 Правоверен Евроатлантик

    16 17 Отговор
    На Запад има милиардери, руските обаче ги наричат олигарси. Те се надяваха да бъдат приети за равни на Запад, но това никога не се случи. И с нас не се случи. Това ни превърна в модерна колония, но Русия не се пречупи и накрая се стигна до логичната война. И от бензиностанция с ракети, каквато тя дълго време беше, сега се превръща в самодостатъчна икономика.
    Тук Европа си вкара страшен автогол. Европа винаги е зависела от ресурси и робски труд. Най-евтините ресурси идваха от Русия, а сега ги няма. От как почнаха с тъпите санкции започна икономическият възход на Русия, който тя дотогава пренебрегваше, защото просто купуваше наготово. Русия стана световен производител на пшеница, торове и свинско. Ще кажете не е кой знае какво, но преди не беше. Сега инвестират във всякакви производства. Това отнема време, но после ще берат резултатите от това. А Европа затъва за години наред, заради брюкселското Политбюро, където комсомолците повярваха в собствената си пропаганда.
  • 59 Да питам

    17 13 Отговор
    Руснаците създали ли са нещо за благото на човека ,май само гледат какво да разрушат
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 братска Русия побеждава

    8 17 Отговор
    Путин много тормози фашисткия запад.укронацистите побеждават и удържат само във контролираните им западни медии.
  • 63 Анджо

    14 8 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен-_ Язовец":

    Да и велика русия се моли за оръжие от иран.

    Коментиран от #74

  • 64 Из Москвы

    13 15 Отговор

    До коментар #53 от "Познаваш ли числата?":

    В момента структурата на БВП на САЩ включва:
    78% - Услуги
    21% - Производство (Промишленост)
    1% - Селско стопанство
    По отношение на структурата на БВП на САЩ в света няма аналози и до голяма степен именно поради тази структура някои икономисти смятат, че БВП на САЩ не е реален. Услугите, за разлика от производството на стоки и промишлеността или селското стопанство, могат значително да изкривят икономическата мощ на дадена държава.

    Коментиран от #75

  • 65 Хххх

    12 4 Отговор

    До коментар #23 от "ИЗ Москвы":

    Казвам че е безмислено да се убива ей така,казвам за всички бойни действия,всичко се постига с разговори дори да се карат.

    Коментиран от #80

  • 66 Наблюдател

    11 19 Отговор
    Не мога да разбера заглавието той не можел да изтегли войските от окрайна нека питам аз тези специалисти защо да я изтегля???? То сега всичко е във негова полза това изтегляне ще е напълно безсмислено само някой от окрайна може да го измисли та песков го повтаря хиляди пъти че ще довършат операцията до край от къде на къде ще изтеглят точно сега хахахахахха
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Знаещ.

    16 6 Отговор
    Путин не може да изтегли армията от Украйна, защото не е жив, но за сметка на това Патрушев-младши ще го направи, вероятно още преди изборите за президент на Русия...
  • 69 Наблюдател

    6 14 Отговор
    Не мога да разбера заглавието той не можел да изтегли войските от окрайна нека питам аз тези специалисти защо да я изтегля???? То сега всичко е във негова полза това изтегляне ще е напълно безсмислено само някой от окрайна може да го измисли та песков го повтаря хиляди пъти че ще довършат операцията до край от къде на къде ще изтеглят точно сега хахахахахха
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 до бесния

    11 14 Отговор

    До коментар #38 от "Бесен-_ Язовец":

    Руската държава си е самодостатъчна.Има си всичко.Природни богатства,развито научно звено с кадри,ресурси,население.На запада който е свикнал да граби държавите и да забогатява от това приключва.Картите се пренареждат.Сега Русия направи и африканска армия която спъва запада да ограбва и там.Следва големи икономически сътресения .Всеки ден ви вдигат цената на газ,ток,инфлация къде по-малко къде по много.....Има толкова много пазари за Русия ,че не може да насмогва за години напред.Не си мислете ,че 10 държави постоянно могат да налагат на 200.Началото на края е започнало...
  • 72 ЕЙ,ПЕТДЕСЕТ И ТРЕТИ

    6 2 Отговор
    Я виж какви г л у п о с т и си написал.Русия имла БВП -един долар и 78 цента,Х а х а х а х а

    Коментиран от #73

  • 73 събуди се!

    7 0 Отговор

    До коментар #72 от "ЕЙ,ПЕТДЕСЕТ И ТРЕТИ":

    Прекаляваш с БТВ,Нова и БНТ.
  • 74 Рошав таралеж

    10 6 Отговор

    До коментар #63 от "Анджо":

    Защо трябва да се моли, като може да си го купи? Имат злато, имат и диаманти. Не са просяци, като оня зеленчук.
  • 75 Анджо

    11 9 Отговор

    До коментар #64 от "Из Москвы":

    Има роднини в щатите, никой не иска да се прибра в България
    Защо ли ? Кажи имат ли права руският народ, май не. Путин ги мачка така както човек не мачка дори животно. Животните имат повече права от един руснак.

    Коментиран от #78, #82, #85, #86

  • 76 Перо

    10 8 Отговор
    Ционисткия режим провокира Путин да даде заповед на Западния военен окръг от редовната армия да приключи с Украйна за нула време! Тогава оня с белото ще направи разлика между война и военна операция!
  • 77 зеленски има огромен проблем

    2 7 Отговор
    Няма на идея с коя от новопръкналите се 28 държави ще трябва Украйна да подпише мирния договор. Всеки нововладетел ще вика "не бях аз!".

    Коментиран от #81

  • 78 ставаш смешен

    10 2 Отговор

    До коментар #75 от "Анджо":

    Мачка ти само в кратуната.Пропагандата яко ти е изпилила мозъка.
  • 79 Руска🐻

    8 6 Отговор
    ДА ПРАВИЛНО ПЪРВО ЩЕ НАБИЕ КАНЧЕТО НА НАТЮ И КРАВАРИТЕ
  • 80 Из Москвы

    2 3 Отговор

    До коментар #65 от "Хххх":

    През октомври 2022 г.Президентът на Украйна Владимир Зеленски подписа указ, с който влезе в сила решенията на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНБО) от 30 септември. Според този документ Киев констатира, че е невъзможно да се водят преговори с Русия, докато неин президент е Владимир Путин.
  • 81 Един от многото

    5 4 Отговор

    До коментар #77 от "зеленски има огромен проблем":

    Докопал си пратка за еленски от Колумбия ли?
  • 82 Из Москвы

    4 1 Отговор

    До коментар #75 от "Анджо":

    Сега седя и мисля какви права нямам.
    Двете ми котки също са объркани.
    Може ли да обясните?
  • 83 Умен по цялата глава

    5 10 Отговор

    До коментар #36 от "Точно така":

    Ами така е,щото не забелязваш ,че изброените Ирак,Сирия,Либия са все Диктатури...Виж където е стъпил руския Комунистически ботуш са все Диктатури,Държавни преврати наречени комунистически Революции в Народни "или Социалистически републики..И после руснаците им продават оръжие и доят природни ресурси...Виетнамските комунисти още пращат нефт на Руския им голям Брат от петролните си залежи...

    Коментиран от #94

  • 84 Ветеран от протеста

    6 5 Отговор
    Кое толкова ви е трудно да разберете?НВ Император В Путин ще диктува всички условия,без значение на кой му харесва и на кой не.
  • 85 Александър Димитров

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Анджо":

    Анджо,анджо ни писаното ти писано,ни името ти име,Анджо,да ми свириш нако женото банджо.
  • 86 Леонсио

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Анджо":

    Анджо,нещо против безплатен пасивен неангажиращ сеххх?
  • 87 Из Москвы

    1 5 Отговор

    До коментар #32 от "Мдаааа. .":

    През март 2018 г.Президентът на България Румен Радев благодари на страните от ЕС за помощта за освобождението на страната от османско иго, което се случи на 3 март 1878 г.
    Българският лидер изрази своята благодарност към дипломатите от европейските страни по време на тържествения прием по случай Националния празник в президентската резиденция.

    "Няма да забравим помощта, която ни оказаха германците, французите, португалците, холандците, финландците, латвийците, литовците и естонците. Това е празник не само за България, но и за целия ЕС и НАТО", заяви Радев.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ръката на Кремъл

    4 1 Отговор
    Даа, видяхме "цивилизованите" избори в САЩ.
  • 91 факуса

    3 2 Отговор
    ха ха огризко показателно име за осраинец,късно е за отегляне,ще ви довърши,щот сте продажни и винаги ще сте проблем огризко,компромисите с вас и запада свършиха,сега само при условия от русия
  • 92 факуса

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Хххх":

    чети и истоеия и ще разбереш колко ЦИВИЛИЗАЦИИ са си отишли убедени в непобедимоста си,а русия е най голямата модернизирана ядрена сила в света за разлика от балона нато лещщщжащи на стари лаври,сега е шанса на русия

    Коментиран от #93, #97

  • 93 не е вярно

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "факуса":

    СССР беше по-голяма ядрена сила.
  • 94 факуса

    4 2 Отговор

    До коментар #83 от "Умен по цялата глава":

    ама живееха мн.добре а сега е мизерия,от демокрацията на сащ

    Коментиран от #95

  • 95 Ветеран от Протеста

    1 5 Отговор

    До коментар #94 от "факуса":

    Образовай се малко бе..Във Виетнам е още Комунизъм..Обаче , опитали от руската мизерия вече както Китай се ориентират към Западния пазар и Технологии...
  • 96 Ехаааа

    4 5 Отговор
    Много интересно какво гледа другаря Путин с бинокъл в стаята си! Пак киризи някоя мамашка през прозореца или Медведев с чашаката! Слава на КГБ и на другаря Путин! Слава на руската водка! Слава на руската армия! Язък за руския народ и почернените майки!
  • 97 БСП на Бунището

    2 5 Отговор

    До коментар #92 от "факуса":

    Народа не яде Ядрени оръжия .Те са нужни на Диктатурата в Русия...Руснаците тоалетна хартия не могат да си произведат,кво остава за нещо по- сложно като перални и телевизири...А всички Природни ресурси са заграбени от феодалните комунистически Олигарси,както в България и другите бивши комунистически държави...

    Коментиран от #100

  • 98 Глей сига

    5 1 Отговор
    ПО ТЪП ОТ УКРОМИСИРА Е САМО ЦИТИРАЩИЯ УКРОМИСИРА
    ПУТИН ЩЕ НАОУСНЕ УКРАЙНА КОГАТО СИ СВЪРШИ РАБОТАТА
    МНОГО МУ СЕ ЩЕ НА ЗЕЛЕНСКИ ЦЯЛ СВЯТ ДА ГО ДОНДУРКА НО ШЕ Я ДОКАРА ДО ТАМ ЧЕ УКРАИНКИТЕ ЩЕ ГО ОБЕСЯТ КАТО МУСОЛИНИ И ЩЕ СА ПРАВИ
    А РУСКИТЕ МИЛЯРДИ НЕ ГИ МИСЛИ ОБЕЗПЕЧЕНИ СА СЪС ЗАПАДНИ АКТИВИ В РУСИЯ МИСЛИ КАК УКРАЙНА ЩЕ СИ ВРЪЩА БОРЧОВЕТЕ АМА ТЕБЕ КВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА НЯМА ДА ГИ ВРЪЩАШ ТИ.
    КОТ СИ ГЕПИЛ ГЕПИЛ И АДЕ НЯКАДЕ НА ТОПЛО
    АКО УСПЕЕШ ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ ЩОТО НОВИЧОКА ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛ ИСТИНСКИЯ
  • 99 из Москвы

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Мдаааа. .":

    Имате много други спасители освен Русия.
    06.2018 г. Президентът на България Румен Радев благодари на страните от ЕС за помощта в освобождението на страната от османско иго, което се случи на 3 март 1878 г.в резултат на разгрома на турските войски от руската армия. Българският лидер изрази своята благодарност към дипломатите от европейските страни по време на тържествения прием по случай Националния празник в президентската резиденция.

    "Няма да забравим помощта, която ни оказаха германците, французите, португалците, холандците, финландците, латвийците, литовците и естонците. Това е празник не само за България, но и за целия ЕС и НАТО", заяви Радев.
  • 100 Инна

    3 3 Отговор

    До коментар #97 от "БСП на Бунището":

    Прав си, хората не ядат ядрени оръжия. Русия обаче не е силна с една ядрена триада.
    Днес Русия е хранителна суперсила.
    За основните видове-зърно, растителни масла, свинско, агнешко, птиче месо, риба, захар, яйца - в Руската федерация търсенето на гражданите се покрива от собственото им производство. От трети страни се внася само това, което не може да се отглежда, предимно поради природните условия.
    Напоследък делът на селскостопанските доставки от общия внос в Руската федерация варира от десет до петнадесет процента в парично изражение.

    Коментиран от #101, #103

  • 101 Ветеран от Протеста

    1 3 Отговор

    До коментар #100 от "Инна":

    Права си..Да са живи и здрави и да си живеят там,а не да препускат с танкове отново през чужди държави и да убиват невинни...
  • 102 просто

    0 0 Отговор
    там я зарови
  • 103 СПБ

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "Инна":

    Аз тъкмо си взех чебурек от един клекшоп по Невски Проспект. Животът тук може да се опише само с една дума: жизнь. Девочките на Линеа 11, доста близо до Линеа 1, където е апартамента на Путин, не могат да ползват сотова связ. А на стената има предупреждение, ако помолят клиент, той незабавно да уведоми персонала.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Българин

    2 2 Отговор
    След Украйна сащ ще гори на фашиска Германия щеи припомнят
  • 106 хе хе

    0 0 Отговор
    СССР бе значително по-голяма ядрена сила. Имаше зад гърба си и Варшавския договор. Къде е сега СССР?
Новини по държави: