Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Януари, 2024 20:20 10 622 77

Кой беше на борда на унищожените руски самолети? Киев разкри поверителната информация

  • русия-
  • украйна-
  • ракети-
  • а-50-
  • ил-22-
  • юрий игнат

Информацията, публикувана от "Украинская правда" и други местни издания, се основава на няколко източника в руските социални мрежи

Кой беше на борда на унищожените руски самолети? Киев разкри поверителната информация - 1

Говорителят на командването на военновъздушните сили на Украйна Юрий Игнат потвърди, че на борда на руския самолет, унищожен над Азовско море, е имало руски офицери, предаде УНИАН.

На въпрос за потвърдената смърт на руския пилот на сваления над Азовско море самолет и за общите загуби на личен състав сред руските пилоти Игнат е заявил:

"Вече видях и в техните публицистични издания рубриката "Вечен полет, братя", където бавно се появяват некролози. Но преди всичко на млади офицери. Дори се изненадах, честно казано, че на борда на тези самолети са се намирали младши лейтенанти".

Според Игнат всяка загуба, дори и да е на млад офицер, е значителна загуба, защото младият офицер е завършил военна академия, където учи пет години, плюс още няколко години практикува директно във войските и вече има боен опит.

"Става дума за А-50, както и за Ил-22. Искам да кажа, че два от самолетите бяха унищожени. И по този начин наистина за окупаторите може да създаде определени неудобства, определени проблеми ... Те разполагат с по-малко самолети и с по-малко екипажи. Това, разбира се, е по-добре за нас, техните способности донякъде намаляха", допълва Игнат.

В същото време той отбелязва, че скоро друг руски самолет А-50 отново се е появил във водите на Азовско море, но "не е летял толкова близо".

Пилотът на самолета Ил-22, повреден над Азовско море при зрелищния удар на 14 януари, когато украинците успяха да свалят един от малкото руски шпионски самолети А-50, е загинал при атаката, съобщиха украинските медии, като се позовават на няколко руски медийни канала.

Информацията, публикувана от Украинская правда и други украински издания, се основава на няколко източника в руските социални мрежи.

Виктор Климов, пилотът на самолета Ил-22, който е осигурявал радиовръзката на шпионския самолет А-50 по време на мисията, при която той е свален над Азовско море, е загинал при атаката.

Вторият пилот, който е бил ранен при атаката, успял да върне самолета в базата, където по-късно бил заснет с пробит от снаряди фюзелаж.

Украинските военни твърдят, че самолетът е неподлежащ на ремонт.

Преди седмица украинските сили обявиха, че са свалили руски шпионски самолет А-50. Според командващия украинската армия Валерий Залужни руският самолет е бил свален над Азовско море след внимателно планирана мисия, при която са поразили и повредили и самолет за управление и контрол Ил-22М.

На 18 януари руските медии съобщиха, че е загинала цяла група военни. Става дума за унищожаването на полковник, подполковник и двама майори. Официално екипажът на А-50 се смята за изчезнал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАГЛО САКСОНЦИТЕ ЩА ХАПНАТ ПУТИНСКИЯ

    79 37 Отговор
    Проиранските сили предприеха нова атака срещу американска военна база, разположена в района на петролното поле Ал-Омар в източната част на Сирийската арабска република
    Според доклада американската база е била атакувана от дронове през нощта. Атаката доведе до няколко силни експлозии, чиито звуци се чуха в околността. Американското командване все още не е коментирало ситуацията, не се съобщават и последствията от атаката.

    Шиитското движение "Ислямска съпротива на Ирак" пое отговорност за атаката и публикува изявление в канала си в Telegram. В доклада се посочва, че нападението е извършено в отговор на клането на палестинци в ивицата Газа и движението възнамерява да продължи борбата срещу американските окупационни сили както в Ирак, така и в съседните страни.

    Отбелязва се, че наскоро американската армия успешно отблъсна атака с дрон срещу военна база в Ал-Шадади в сирийската провинция Хасака, използвайки разположените там системи за противовъздушна отбрана. Американското командване не съобщава за последствията от тази атака.

    Коментиран от #5

  • 2 Ред Нек

    39 69 Отговор
    Вечяслав Левченко

    2020 година минава с А50 над Червеният Мегдан

    9 май Ден Победъй .

    Ако някой тогава бешеказал
    Че А50 ще стане Подводница
    Щяха да го помислят за Луд

    Коментиран от #74

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 НАГЛО ФРАНСЕТАТА ДА МИ ЯДАТ ДЯДОВИЯ

    58 25 Отговор

    До коментар #1 от "НАГЛО САКСОНЦИТЕ ЩА ХАПНАТ ПУТИНСКИЯ":

    СМЪРТ ЗА ФРЕНСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ДЕМОКРАТИ СВОБОДА ЗА НАРОДА - Публикуван е списък с 13 френски наемници, които според информация на организацията SOS Донбас, предадена на РИА Новости, са били в Харков по време на удара на руските въоръжени сили. Съдбата на тези хора в момента се изяснява, не се знае дали са живи или мъртви.

    Сред изброените наемници са: Алберт Аймерик (роден на 22.12.1999 г.), Алексис Дрион (13.06.1986 г.), Беренгер Гийом Ален Мино (30.12.1978 г.), Шарл Бертен Русел (01.09.1996 г.), Еманюел Танги Кенет Деланж Грандал (26.09.1996 г.) 1998 г., Жил Бернар Силвен (27.10.1980 г.), Жак-Пиер Габриел Еврард Филип (29.09.1987 г.), Жан-Пиер Боно Крис Хери (07/07/ 17/1999), Марселин Демон (05/23/2002), Марис Андре Дюбоа Клеман (09/28 .1995), Сабастиен Клод Реми Бенар (04/04/1974), Томас Жереми Нейтън Гурие (02/24/1996) и Валентин Дюпоа Мел (01/02/1994).

    Списъкът, представен в източника, не е пълен и може да е имало други наемници в района по време на удара. Важно е обаче да се отбележи, че френските власти по-рано заявиха, че няма да забранят на доброволци да участват във военните действия на страната на Украйна.

    Коментиран от #8, #22

  • 6 Козяшка Правда

    71 26 Отговор
    Поредната фашиска лакърдия за пред медиите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 А50

    73 19 Отговор
    ВСУ са се изтеглили от южната част на Авдеевка след неуспешен опит да си върнат загубените позиции там. Руснаците се намират на високата част на града от където прострелват всичко до центъра, очаква се да вземат скоро и източната част на Авдеевка. Има предвижване напред и в Луганска област

    Коментиран от #30

  • 10 Оффффффффф

    29 66 Отговор
    Стига квичахте путлерастини. Тия са заминали да се пържат в рая на путин
  • 11 Украинска правда

    55 18 Отговор
    И Бесарабск фронт са Авторите! Не се чете!
  • 12 Ама верно ли е имало офицери?

    54 12 Отговор
    Аз си мислех, че са били само ефрейтори и младши сержанти и един старшинка да кара самолета.
    Вахти фъпанарите са тия!
  • 13 тоя бай Игнат

    42 13 Отговор
    и той превъзбуден и ентусиазиран фашага,какъвто шефа такива му и гоите.
  • 14 Смех в блатото

    23 51 Отговор
    Как "кой"?

    Най-добрите подводничари на Русия. :)))
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Красота

    21 41 Отговор
    Всеки маскаляк Фира е Прекрасна Новина

    Коментиран от #75

  • 17 Жалка статия

    66 17 Отговор
    излъчваща радост, от убийство на хора! Тотална липса на морал и ценности! Жалко за този свят, с живеща в него такава сган!

    Коментиран от #41, #53

  • 18 БГ- не е суверенна и зависима от ФАЩ

    59 24 Отговор
    ФАШИСКАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ не е суверенна държава и е напълно зависима от САЩ Ръководителят на словашкото правителство Роберт Фицо направи изявление за невъзможността Руската федерация да напусне Крим и Донбас. Според Фицо Украйна трябва да се откаже от вече загубените територии.

    „Трябва да има някакъв вид компромис. Какво очакват, че руснаците ще напуснат Крим, Донецк и Луганск? Това е нереалистично “, каза премиерът, цитиран от БТА.

    Това изявление беше направено на фона на вече създадената геополитическа ситуация, при която през пролетта на 2014 г. Кримският полуостров влезе в състава на Руската федерация, а ДНР и ЛНР, както и Запорожката и Херсонската области – в състава на Русия есента на 2022 г.

    Робърт Фицо също изрази мнение относно статута на Украйна, като твърди, че тя не е суверенна държава и е напълно зависима от САЩ. Тези коментари на словашкия премиер отразяват вижданията на някои европейски политици за настоящата ситуация в Източна Европа и особено за динамиката на конфликта в Украйна.

    Коментиран от #24, #25, #27

  • 19 Тов. Членин

    15 31 Отговор
    Днес не ни е ден , таваришчи ... Но вы держитесь ..👍
  • 20 Калпазанин

    58 13 Отговор
    Аз спирам да чета вече подобни статии щото простотията ми идва в повече тука, и афтора да ми и ясни как самолет неподлежащ на ремонт е успял изобщо да кацне, и от кога укрите имст източници на и формация и то руски, аман аман 2000 пъти аман от вашите глупости

    Коментиран от #28

  • 21 А50

    34 8 Отговор
    А Кой бяха денатовизираните франсета в Харков.
  • 22 да питам

    15 24 Отговор

    До коментар #5 от "НАГЛО ФРАНСЕТАТА ДА МИ ЯДАТ ДЯДОВИЯ":

    А поименен списък на еритрейските биатлонисти имаш ли ?!🤭
  • 23 А50

    34 10 Отговор
    А какво имаше във взривените складове на летището в Ню Джърси, които горяха 2 дена
  • 24 СВО пошел на

    13 19 Отговор

    До коментар #18 от "БГ- не е суверенна и зависима от ФАЩ":

    Янев и Радев "специалната операция в Украйна ще приключи до две три седмици. Това е реалистично".
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 стоян георгиев

    33 14 Отговор
    Докато публикуват такива алабали,в същото време хохохолите на фронта мрат като мухи.Няма вече места къде да ги копат.
  • 27 НАЦИСКА СГЛОБКА ДОИ НАРОДЪТ

    36 13 Отговор

    До коментар #18 от "БГ- не е суверенна и зависима от ФАЩ":

    И ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА СТАНАХМЕ ФАШИСКО МАФИОТСКА ДЪРЖАВА - И ВСИЧКИ МАФИОТИ СА В ПАРЛАМЕНТА - ГАДИНКИ МРЪСНИ - ВСИЧКИ ДО 9 ТО КОЛЯНО ПО ДИРЕЦИТЕ НАДОЛО С КРАКАТА КАТО МУСОЛИНИ
  • 28 Някой

    33 7 Отговор

    До коментар #20 от "Калпазанин":

    Прави впечатление, че намаляват разумните коментари под статиите в този сайт за сметка на троленето. Явно на мислещите хора им идва в повече "информацията" поднасяна тук от източници като Бесарабски фронт.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хахахаха

    13 26 Отговор

    До коментар #9 от "А50":

    Авдеевка го взимат от октомври! То вече има ли такъв град, та да взимат нещо?

    Коментиран от #38

  • 31 Аман

    6 9 Отговор
    " Няма нито едно доказателство, че той е мъртъв ", каза Буданов."
    Е, като изключим намереното тяло, както и положителния ДНК тест няма никакви други доказателства.
    Масите имат нужда от фалшиви новини. Така функционира диктатурата.

    Коментиран от #35, #44

  • 32 Механик

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "До къде я докарахме, БАЛАЛАЙКИ":

    Факт
  • 33 123412341234

    17 26 Отговор
    Абе какъв е тоя шум за няколко ватенки в самолет. Хората дето се интересуват от тоя конфликт. Знаят за какво масово измиране на руснаци идва реч. И тия в тоя самолет са някаква частичка малка.От цялото гробище дето Путин сътвори
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ДЯВОЛЪТ НЕ ЛЪЖЕ САМО КОЛИ И БЕСИ

    8 8 Отговор

    До коментар #31 от "Аман":

    Началникът на Главното разузнавателно управление на Украйна (ГУР) Кирил Буданов даде интервю за британското издание на Financial Times, по време на което засегна въпроса за мобилизирането на населението на Украйна, а също така обсъди слуховете за смъртта на Евгений Пригожин, основателят на ЧВК Вагнер.

    Буданов призова да не се правят прибързани заключения за смъртта на Пригожин, като посочи липсата на надеждни доказателства за смъртта му. Официалната руска страна съобщи за смъртта на Пригожин при самолетна катастрофа в Тверска област, но Буданов изрази мнение, че подобни съобщения могат да бъдат използвани от западните разузнавателни служби за организиране на различни операции. По-специално става дума за възможността да се търси двойник на Пригожин и да се използва като идеологическо оръжие срещу Русия.
  • 36 джони инглиш

    27 11 Отговор
    И защо краварите нищо не казват .Когато Руснаците им направиха уникалния дрон черноморска подводница ореваха света. Сега мълчат, защото укрите освен гащите си друго не свалят. И понеже няма полза и от това вече пращат на фронта жени. Да си подобрят материала.

    Коментиран от #40, #42

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Голям праз

    14 6 Отговор
    Егати глупостите? Тоя Игнат го уволнявам веднага за некомпетентност. Който може да мисли, веднага ще разбере. За останалите ще помогна малко, даже и в търговския флот втория помощник -капитан отговаря за свръзката, тук става въпрос за командно - щабни самолет.
  • 40 НЕМА СЕ СТРЕСИРАШ, МЕКОРЪКИЙ

    10 14 Отговор

    До коментар #36 от "джони инглиш":

    3 дня в Киев и седмица в Лисабон

    Коментиран от #45, #55

  • 41 Жалък си

    4 6 Отговор

    До коментар #17 от "Жалка статия":

    " моралисте " .
  • 42 Абе ,

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "джони инглиш":

    Аз не мисля , че @лк@шора точно може да "подобри" материала ..🤭😁
  • 43 УМ'РЕМ ОТ СРАМ

    13 22 Отговор
    От 7 АУАКСА на РУШЛЯМСКА ПЕ-ДЕРАЦИЯ , останаха...6 бр! От тях 4 са на 60 години а 1 е на ремонт! И тия нищеброди щели да воюват с... НАТО?!?
    СРАААААМ

    Коментиран от #70

  • 44 Хаха

    20 6 Отговор

    До коментар #31 от "Аман":

    Както няма нито едно доказателство, че Буданов и Залужни са живи и истински! Между другото - поради каква причина тровиха жената на Буданов!?
  • 45 Зелен миризлив потник

    12 5 Отговор

    До коментар #40 от "НЕМА СЕ СТРЕСИРАШ, МЕКОРЪКИЙ":

    Май 2023 в Крим на кафе

    Коментиран от #48

  • 46 А бе

    10 17 Отговор

    До коментар #4 от "БеГемот":

    На мен пък русоподаниците, които защитават тези престъпници от сутрин до вечер, ми стават все по-отвратителни.

    Коментиран от #58

  • 47 малиии

    6 0 Отговор
    Тръкача изжули неколко гумички вече ...
  • 48 Хаймърс

    10 7 Отговор

    До коментар #45 от "Зелен миризлив потник":

    Кафето го изпратиха във ЩАБА на РЧФ със 3 ракети ШЕДОУ.
  • 49 Той и

    6 0 Отговор
    Пригожин да каже кой беше с него ?
    На самолета
    .
  • 50 В.В.П.

    9 7 Отговор
    Тия окропите знаят всичко..Кръгли идиоти .
  • 51 Историк

    11 6 Отговор
    Тия превъртяха играта със сваления А-50...Навремето и сърбите свалиха един Стелт и цял ден го даваха по телевизиите в Сърбия, но това не им попречи да гризнат дървото...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Те и в Кремъл

    5 13 Отговор

    До коментар #17 от "Жалка статия":

    Се радваха като свалиха самолета на Пригожин .

    Тогава не е жалко , нали ?

    Всички Русофилистични Дебили са радваха .
  • 54 Артилерист

    21 4 Отговор
    А Путин не е ли бил на борда? Укронацистите вече втора седмица облизват една съмнителна новина. Защо не се "похвалят", че войниците им са преуморени, алкохолизирани, масово се предават и отказват да се бият. Над 150 укробойци са дадени на съд, защото са отказали да се бият. Най-очевиден е случаят с "плацдарма" на Кринка, където войниците нямат подслон-всичко там било разрушено- снабдяване с боеприпаси и храна, и масово ги избива руската АРТИЛЕРИЯ. Укровойниците отказвали да отидат на Кринка на сигурна смърт, заради натягането на командирите си. Предпочитали затвора, където е топло, безопасно и има храна ...
  • 55 Голям праз

    10 2 Отговор

    До коментар #40 от "НЕМА СЕ СТРЕСИРАШ, МЕКОРЪКИЙ":

    Реално те за три дни стигнаха до Киев, но нямаше как да го превземат без да го сринат. Вариантите са два, първи: руснаците се опитаха да притиснат украинците и да спечелят бърза победа,но не взеха в предвид намесата на САЩ, втори и САЩ и Русия нямат изгода от бързо приключване на войната. Има и трети "Златния милиард" свързан с теориите на конспирацията, но колко да са теории при топлата връзка между Клаус Шваб и Путин.

    Коментиран от #57

  • 56 КОЛКО ОРЧАЯНО

    21 7 Отговор
    НЯМА ВЕЧЕ СНАРЯДИ
    НЯМА ВЕЧЕ ФРЕНСКИ ВОЕННИ СЪСЕТНИЦИ
    НЯМА ВЕЧЕ БАЯ УКРАИНСКИ МОРСКИ ПЕХОТИНЦИ В КРИНКИ
    НЯМА ВЕЧЕ ПУШЕЧНО МЕСО И ПРАВОВЕРНИ УКРОМИСИРИ
    АМ ЧИ НЕ ЗНАМ КВО ИМА САМО УКРОПРОСТОТИЯ ТА ГОЛЯМ УКРАИНСКИ УСПЕХ
    СВАЛИХА ЕДИН САМОЛЕТ И УБИХА НЯКОЛКО РУСКИ ОФИЦЕРИ
    БРАВО ТОВА ВОДИ ДИРЕКТНО ДО ПАДАНЕТО НА КРИМ И ВЛАДИВОСТОК СЪЩО
  • 57 ПО ТОЧНО

    18 8 Отговор

    До коментар #55 от "Голям праз":

    ДО КИЕВ СТИГНАХА ЗА ЕДИН ДЕН
    ГРЕШКАТА БЕШЕ ЧЕ НЕ ГО ЗАГРАДИХА И ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА ПРОСЯТ ХРАНА АМА ТАКИВА СА РУСНАЦИТЕ ИДЕАЛИСТИ
  • 58 АМ ЧИ

    7 3 Отговор

    До коментар #46 от "А бе":

    ВЗАИМНО Е ДРУЖЕ
    С УДОВОЛСТВИЕ ОТВРАТЕН ЩЕ ТИ ПОВЪРНА В УСТИЧКАТА ЗА ДА СЕ ОТВРАТИШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ
    АДЕ ГЪЛТАЙ
  • 59 Блиц

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "БеГемот":

    Не сме воюваща стр ама идеята на кравите е да изкара Русия лоша и опасна за България .За да използват нашата територия за атаки по Русия.Това е процес който върви вече 30тина години.
  • 60 Мишел

    14 5 Отговор
    Интерактивната карта на специалната операция на 27.10.2022 показва, че край Киев са достигнали 3 руски военни бронетанкови колони. Едната, от северната страна, подминава Киев и спира в боен ред за атака. Втората, от южната страна , също подминава Киев и спира в боен ред , като и осигурява охраната на огромните язовири западно от Киев. Третата колона стига източно от Киев и спира в боен ред. Тези три колони са можели да превземат града за три дни, както е докладвал пред комисията по външна политика на конгреса на САЩ на 28.02.2022 г. председателят на комитета на обединените началникщабове на американската армия, генерал Марк Мили.
  • 61 Добре Де

    10 6 Отговор
    Уж свален, екипаж и билюк офицери загинали пък - "Вторият пилот, който е бил ранен при атаката, успял да върне самолета в базата, където по-късно бил заснет с пробит от снаряди фюзелаж" - Аз Вервам , вервайте и вие драги читатели.

    Коментиран от #64, #65

  • 62 НАГЛОСАКСОНЕЦА ДЖОНИ ИНГЛИШ

    10 4 Отговор
    Великобритания е най-голямата империя на 19 век, така наречената велика сила. Когато нейната армия беше победена от местните жители с копия, това беше шок за всички. Зулуските воини надхитриха британците, унищожиха лагера им и убиха всички, които могат. Те разчленяват телата на враговете си, но не от природна злоба, а заради древен ловен ритуал. За най-болезненото поражение на колонизаторите в Африка - в материала на Gazeta........

    Коментиран от #63

  • 63 кралството Зулу е СТАРА БГ Земя

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "НАГЛОСАКСОНЕЦА ДЖОНИ ИНГЛИШ":

    Битката при Исандлуана, състояла се на 22 януари 1879 г., е първият епизод от англо-зулуската война. Тогава, по време на разцвета на колониализма, Великобритания се надяваше да подчини цяла Южна Африка . Противно на стереотипите, на британците се противопоставиха не примитивни племена, а ранни държави, предимно царството на Зулу (или Зулуленд). Той е обитаван от войнствения народ Зулу, чието ниво на развитие приблизително съответства на Централна и Източна Европа от 5-7 век (въпреки че е трудно да се направи пряка аналогия).

    Според историците войната е започнала, защото британският колониален администратор Бартъл Фрере е поставил невъзможен ултиматум на кралството Зулу. Той използва граничния спор и спорадичните атаки на зулуски нападатели като претекст за ултиматум и, без съгласието на британското правителство, поиска от зулу да плати колосално обезщетение, да разпусне армията и да приеме английски служител като арбитър на решенията. Крал Кечуайо дори не отговори на тези искания и през януари 1879 г. британската армия (все още без съгласието на правителството) пресече границата и нахлу в Зулуленд.
  • 64 Р.К.И.

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Добре Де":

    Някога етажерките са били от талашит и брезент, дупчиш го, но то си каца. Днешните самолети са летящи ковчези, при по-сериозно попадение, се забива като пирон в земята. Живи няма как да има.
  • 65 Голям праз

    12 2 Отговор

    До коментар #61 от "Добре Де":

    Няма как първия пилот да управлява самолети и да отговаря за друго, но скалъпващите новините явно са некадърни. Самолетът първо беше свален, а после бил кацнал ,но не можело да бъде възстановен.Няма такива смешници. Въпреки че може и да има, тия дето им вярват на глупостите.
  • 66 Харон

    5 10 Отговор
    В същото време той отбелязва, че скоро друг руски самолет А-50 отново се е появил във водите на Азовско море, но "не е летял толкова близо". И него скоро ще го пратят до другият да паркира под водата....:-))))) Бум чакалака бум чака.
  • 67 На война

    18 3 Отговор
    като на война. Англичаните думнаха 2 руски самолета, руснаците сринаха няколко щаб квартири с англичани и французи. Въпросът е дали ингилизи и франсета са готови да играят до край? За братушките не се съмнявам.

    Коментиран от #73

  • 68 П. Утин

    4 10 Отговор
    Граждани, правете повече деца за фронта, това е ваш граждански дълг !
  • 69 Игнат

    9 2 Отговор
    По полека по търлъчки . Какво е за Русия един А-50 когато имат много по добри
    А-50У и А-100 в действие от 2015 и 2020 Wiki , Military Watch Magazine.

    Голямата картинка е в загубата на 20% територия , 30% население и 30% исономика и ВБП .
    Един А-50 или стар отдавна за декомисия крайцер Москва не компенсират нищо .
  • 70 Учуден

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "УМ'РЕМ ОТ СРАМ":

    Ами те имат много по нови А-100 от 2020 Wiki
  • 71 Гост

    6 3 Отговор
    Дори се изненадах, честно казано, че на борда на тези самолети са се намирали младши лейтенанти"
    В руската армия няма такова звание
  • 72 Те не могат да

    3 0 Отговор
    кажат с какво са "унищожени" уж самолетите,тоя б...клук ша казва и кои са вътре.Отпаднаха всички варианти на всички специалисти изказали се по темата с какво оръжие са "свалени" самолетите,и в интервютата им само предположения които сами си отхвърлят давайки неоспорими факти.
  • 73 Ами да кажа,

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "На война":

    нещо не се разбира с какво са свалени уж самолетите,защото специалистите казват че,за да се свали А 50,който за да бъде свален трябват много обстоятелства или да му откажат двигателите. Самолет за ранно предупреждение,който вижда всичко което лети и то на разстояние много над 400 км и изключително трудно да бъде поразен,при положение,че и този тип самолети никога не летят сами а винаги с ескорт. Така,че укропитешките фейкове са за западналяците и укроподръжниците.
  • 74 Ами дори и

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ред Нек":

    краварските сателити не са засекли отломки в плиткото едва 14м. Азовско море.Та тезата ти с подводница издишат като украинския фронт при Авдеека и на още десетки места.
  • 75 На въпроса за

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Красота":

    свалените самолети,Песков и министерството дадоха ясен отговор,......при нас не е постъпвала информация за свалени самолети..... Та укро фашистките фейкови лъжи край нямат иначи на фронта вече количествените им загуби се вдигнаха на по 900-1000 ежедневно.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 НАЗДРАВЕ ЗА АВТОРА

    1 0 Отговор
    Киев разкри поверителната информация

    Информацията, публикувана от Украинская правда и други украински издания, се основава на няколко източника в руските социални мрежи.

    Юрий Игнат потвърди, че на борда на руския самолет, унищожен над Азовско море, е имало руски офицери

    Е какво би трябвало да има - разсад за домати ли?
Новини по държави: