Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 22:12 3 525 55

Тъкър Карлсън на живо от Москва: Тук съм за специално интервю с Владимир Путин (ВИДЕО)

  • тъкър карлсън-
  • доналд тръмп-
  • русия-
  • кремъл-
  • владимир путин

Американският журналист отбеляза, че целта на предстоящия разговор с руския президент е да даде възможност на сънародниците му зад Океана да научат колкото може повече за гледната точка на Москва за продължаващия близо две години конфликт с Украйна

Тъкър Карлсън на живо от Москва: Тук съм за специално интервю с Владимир Путин (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският журналист Тъкър Карлсън, близък до бившия президент Доналд Тръмп, съобщи днес, че скоро ще вземе интервю от руския държавен глава Владимир Путин, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

"Тук сме, за да интервюираме президента на Русия Владимир Путин", заяви американският телевизионен водещ във видеоклип, публикуван в социалната мрежа "Екс", цитиран от Франс прес.

Карлсън не уточни кога ще се осъществи интервюто. Той отбеляза, че целта на предстоящия разговор с руския президент е да даде възможност на американците да научат "колкото може повече" за гледната точка на Русия за продължаващия близо две години конфликт с Украйна, отбелязва Ройтерс.

Тъкър Карлсън заяви, че е платил всички разходи за пътуването си до Москва и интервюто с руския президент със собствени средства и не е получил пари от никого. Искаме да останем свободни и платихме за пътуването [до Москва] със собствени средства. Не сме вземали пари от никое правителство или организация", каза той във видепосланието си в "Екс", цитиран от ТАСС.

В четириминутното видео водещият излага причините, които са го накарали да поиска това интервю: "Правим го най-напред, защото това е нашата работа, ние се занимаваме с журналистика, наше задължение е да информираме хората". "Повечето американци не са информирани, те нямат представа какво се случва в този район - тук, в Русия, или на 950 км оттук - в Украйна. Те обаче трябва да знаят, защото плащат за голяма част от това", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    62 49 Отговор
    Резервирайте полекичка колесниците на самолетите, че вятърът на промяната няма кой да го спре.

    Коментиран от #20

  • 2 Кнаус 485

    100 48 Отговор
    Мога да кажа че е журналист с главно ж.... Гледал съм го предавания по Фокс нюз, печен е.... Интересно пуделите дали ще транслира това интервю....

    Коментиран от #12, #49

  • 3 Мъдю

    12 50 Отговор
    Сигурно ще пият водка

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Помак

    61 43 Отговор
    Евала брат
  • 5 Некой си

    109 43 Отговор
    Ще остане очарован от Москва.Чист и красив град,без просяци и негри.

    Коментиран от #16, #21

  • 6 Сократ

    29 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мъдю":

    Завиждаш ли?

    Коментиран от #51

  • 7 Объркано Атлантиче

    87 44 Отговор
    Интервюто с Путин на Тъкър Карлсън е вече проведено , за голямо огорчение на пропагандистите от естеблишмънта, които правят лоша услуга на журналистическата професия. Илон Мъск ще позволи интервюто да бъде публикувано изцяло на X. Ще бъде публикувано и на TCN.

    Тъкър обяснява как преди 3 години, когато е бил във Фокс са го подслушвали и когато са разбрали, че иска да направи интервю с Путин са му забранили. Опитали са се до го възпрепятстват и сега, макар че вече е независим журналист. Въпреки това дойде в Москва и го направи, защото американците имат право да знаят и другата гледна точка и да решат сами за себе си, защото не са роби.
  • 8 Механик

    66 39 Отговор

    До коментар #3 от "Мъдю":

    Е, и какво ако пият водка?
    Да не искаш да шмъркат като зеления пигмей?
    п.п.
    Може да не знаеш, но водката не е само руска, въпреки, че е изобретена в Русия (Менделеев).
    Полска водка, Норвежка водка, Холандска водка... да изброявам ли още?
    "Смирноф" не е руска. "Данска водка" не е руска. "Абсолют" не е руска.... да продължавам ли, че не ми се пише?
  • 9 ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ

    65 38 Отговор
    ИСТИНАТА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ
    БЕЗ ПРОПАГАНДА ОТ САЩ И ЕС
  • 10 Иоб

    5 70 Отговор
    Тойа жулняляст е путиноизбран. Защо само той, а не повече? Трампи ли се е обадил на пуся? И разбира се е поискал пак подкрепа за изборите. Истината ще излезе, но,,, горко на,,, евреите
  • 11 БАРС

    74 4 Отговор
    БРАВО НА КАРЛСЪН.СМЕЛ ЖУРНАЛИСТ ИЗЛЕЗЕ.А НАШИТЕ НЕ ТРЯБВА И ПРЕВОДАЧ ВСИЧКИ ДОБРЕ ЗНАЯТ РУСКИ НО СА СЕ СКРИЛИ И ГИ Е СТРАХ ДА ОТИДАТ В РОСИЯ ,ДА САМО ЕДИН СЕ УСМЕЛИ.ИНТЕРЕСТНО ОТ ФАКТИ ДАЛИ ЩЕ НАПИШАТ ЗА КАРЛСЪН ИЛИ КАКТО ВИНАГИ КОЙТО НАПИШЕ ИСТИНАТА ЗА ТАЯ ВОЙНа ТО В НАШИТЕ ВЕСТНИЦЕ НЕ СЕ ПИШЕ ЗА НЕГО.

    Коментиран от #24

  • 12 Нищо не се знае

    82 3 Отговор

    До коментар #2 от "Кнаус 485":

    В най-демократична """"" държава в света сериозно се говори и пише, че трябва да бъде лишен от американско гражданство , обвинен в държавна измяна и куп други идеи за ИЗВЪРШЕНО ??? престъпление, а именно , че е посмял да си изпълни задълженията си като журналист, а именно да информира хората !
    Честито ви на свободата и демокрацията, за която се борбите и която получихте в най-извратен вид !
  • 13 💠🔆🙂

    11 27 Отговор
    Това което Такър Карлсон казва днес съм го резюмирал в мой пост отпреди седмица, Re - Пост:
    “ Да сумираме накратко НАТО - вската “стратиджери” :((punt intended:)) .

    1.Първото и най важно условие и причина за разпадането на СССР и Социалистическият Блок и пълното самоунищожение на СССР и абсолютната и тотална Победа на Съединените Щати, НАТО и Колективният Запад взето общо е:

    1. Съединените Щати, НАТО и Колективният Запад победиха Соц. Блока поради по доброто използване на Икономическите Ресурси, Гъвкавата Икономическа Система на Free Enterprise и Частната Инициатива която е таксувана да създава благата, равноправие според делата, равен старт, равно игрално поле за всички икономически играчи в Колективният Запад, Децентрализирана Икономическа Система в която в същноста си черпи сила от своята децентрализация, ерго всичко написано в точка първа липсваше в Социалистическата Система на Планова Икономика, като Частната Индивидуална Инициатива бе забранена със Закон във Соц. Блок.
    18:24 31.01.2024
  • 14 Перо

    61 2 Отговор
    Това е първия случай, когато се иска гледната точка на другата страна от конфликта! Дано ционистките медии не го цензурират!
  • 15 💠🔆♻️

    22 2 Отговор
    “2. Точка две изяснява въпросът, с какво Колективният Запад не успя да победи СССР и Соц. Блок?

    2. Презумпцията че едва ли не СССР се разпадат заради 15 000 жертви от Военната Експанзия в Афганистан е тотално напълно подвеждаща.

    3. Изводът е че сегашният Западен Курс на Милитаризация и Военна Конфронтация с бившата Съветска Империя, ерго Руска Империя ще доведе до тоталният крах на сегашните Системи за Сигурност в Света и разпадат на Post Cold War Икономически и Политически Ред.
    Украйно Руският Военен Конфликт е симптом на този разпад!!

    Поради някаква неясна причина Колективният Запад вярва че е победил СССР и Бившият Соц Блок във Военно Отношение, което абсолютно погрешно!!

    Факт е че, ако попитате сегашните (днешните) “luminaries” на Колективният Запад, как и защо са спечелили Студената Война, вероятноста да получите правилните отговори така както съм ги сумирал по горе в моите коментари е 2% от 100%“
  • 16 кнаус 485

    31 2 Отговор

    До коментар #5 от "Некой си":

    ДА, МОСКВА Е МНОГО ХУБАВ ГРАД , НО И МНОГО СКЪП.....
  • 17 Ясно

    3 29 Отговор
    не е взел пари СЕГА, но ги е взел ПРЕДИ!
  • 18 Путин не обича педалите

    46 12 Отговор
    един от малкото журналисти които не облизва гениталиите на управниците
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Кнаус 485

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Според мен промяна ще има когато вятъра стане урага....

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 💠🔆♻️

    16 3 Отговор
    В началото на Русо Украинският Военен конфликт, коментарът ми е следният,

    Войната в Украйна е “черен лебед” (справка, Насим Талеб) която война (конфликт) ще преформатира
    пост - Cold War Order, в икономическо и военно значение.

    Коментиран от #27

  • 23 Смърфиета

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Кнаус 485":

    Ба ли го дали ше доживееме а па дали ше е по добре даже не ми се мисли
  • 24 Кнаус 485

    15 0 Отговор

    До коментар #11 от "БАРС":

    Според мен в поменатия сайт който пише политически некоректно бива изтрит...
  • 25 мдаа

    57 5 Отговор
    Докато Карлсън отиде в Моска за интервю с Путин, Росен Желязков отиде в Украйна, за да им обещае подкрепа и дори военен контингент за мисията на ЕС, забележете - не във военното учение на ЕС, а в мисията?!!! Глупендерът се изтърва дори без да се усети. Истината лъсна - Нато чрез ЕС ще влезе в Украйна, за да воюва с Русия и там ще има български военни. Давате ли си сметка какъв план се крои докато ни залъгват с някакво военно учение на украинската граница. Речта си Желязков приключи с нацисткия поздрав "Слава Украине", което означава единствено и само, че България се управлява от нацисти, които не са се поколебали да пролеят българска кръв за нацистките интереси на украинците. Излизайте докато онези с тракторите са по пътищага, защото днес ще изпратят военен контингент, утре ще мобилизират цивилни.
  • 26 РЕАЛИСТ

    24 1 Отговор
    Много закъснявате. Още преди часове четох в Правда, че Карлсон вече е взел интервю от Путин.
  • 27 Смърфиета

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "💠🔆♻️":

    Брат, и при най-добро желание не боравиме с арабски, макар да е прекрасен език.

    Коментиран от #30

  • 28 нннн

    41 2 Отговор
    Американците ще видят интервюто с Путин, но българите едва ли. Защо, бе, цербери, пардон, цензури - по католици от папата!

    Коментиран от #29

  • 29 Смърфиета

    0 7 Отговор

    До коментар #28 от "нннн":

    Много ти се събира наведнъж. Отспи си го! Нани на!
  • 30 💠🔆♻️

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Смърфиета":

    Насим Талеб е преведен на Български, оригиналът е от Английски, авторът е родом от Ливан.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Уса

    23 4 Отговор
    Тъкър е голям а българските мисирки никой не ги знае
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ....

    4 19 Отговор
    Помните ли един нашенски дебеланчо, дето се ходеше да ни позори на пресконференциите на Захарова? Правеше и разни подаръци и се кълнеше в раболепността на българите спрямо "братушките освободители". Е, не е наш патент. Такива си ги има навсякъде.
  • 35 Артилерист

    36 2 Отговор
    Американците се опитаха да му забранят това интервю, но този журналист затова е толкова популярен. Той не цепи басма на никого, не глади срещу косъма, а вкарва въпросите си директно, без подготовка, в целта. Хубаво ще е интервюто да се случи, защото за Вл. Путин няма неудобни, въпроси табута. Той отговаря спокойно и на най-провокативните въпроси, включително и като признава проблемите. Добре ще е американците да чуят руския президент, след гласа на познатия им Тъкър Карлсън, защото руските медии са забранени и едва ли обикновените американци ровят в мрежата, за да разберат какво точно е казал Путин в речите си...

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Сатана Z

    26 1 Отговор
    Краварската мъка няма край:
    Тъкър Карлсън заяви, че:

    — Интервюира Путин, защото американците абсолютно не са наясно какво се случва в Русия и Украйна.

    — Илон Мъск обеща да не блокира интервюто му с Путин, когато то беше публикувано в социалната мрежа X.
    Най - чаканото събитие през 2024.което ще се гледа от над един милиард читави хора по света.
  • 39 Естествен Интелект

    8 2 Отговор
    Вашата анкета:
    Украйна ще освободи свои територии
    15% (960)
    Русия ще преземе нови територии
    58% (3686)
    58+15 тотал: 73% за различно формулиран въпрос......Смях в залата....

    Коментиран от #40

  • 40 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Естествен Интелект":

    Нещо ти куца математиката❗
    Какво очакваш да получиш когато събираш ябълки и котки❓ ❗
    Можеше и 60% + 70% да са отговорите 😉
    И какво от това 🤔

    Коментиран от #42

  • 41 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 1 Отговор
    Истинският журналист трябва да ПОКАЗВА това което властите искат да СКРИЯТ ❗
    Другото е ПиАр ❗
  • 42 Естествен Интелект

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Като събера 2-те получавам Мисирняк, пишещ с чужди никове, АналДоли.

    Коментиран от #45

  • 43 Антон

    17 1 Отговор
    Чакам го с нетърпение това интервю, предполагам и всички останали българи! Интересно дали пеевски ще се намеси да спре излъчването му? Абе какво казват от козяк, ще може ли да гледаме и слушаме интервюто?

    Коментиран от #44

  • 44 Естествен Интелект

    9 0 Отговор

    До коментар #43 от "Антон":

    Галя още го мисли...
  • 45 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️ 😝😝

    1 4 Отговор

    До коментар #42 от "Естествен Интелект":

    Над този сбор от думи , които не са изречение защото няма завършена мисъл, на Изкуствения Интелект би му изпушила платката❗

    Коментиран от #47

  • 46 123456

    19 0 Отговор
    Крайно време беше някой Журналист да покаже мнението и на другата страна ! Нали в това беше ценността на демокрацията - правата на всеки да се зачитат равно! Давай Тъккър!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 гражданин

    1 4 Отговор
    Пригожин и него го интервюираха, а после се гътна.
  • 49 българин

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Кнаус 485":

    Тоя е лъжец, за машините така яко излъга.
  • 50 💠🔆♻️

    0 4 Отговор
    Факт е че, като (днешните) Западни “luminaries” не могат да ви отговорят на въпроса - Защо са спечелили Студената Война?
    Така и (днешните) Източните “luminaries” не могат да ви отговорят защо са загубили Студената Война?
  • 51 Както би

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сократ":

    казал Божинката, същото като Лос Анджелис ама не точно, няма и бездомни в палатки по булевардите.
  • 52 Отегчена

    5 2 Отговор
    Европооо, спиш ли, а? Сигурно ще забранят и Фокс нюз или ще им наложат санкции, заради руска пропаганда...
  • 53 Никой вече не вярва на Путин

    3 9 Отговор
    Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че е платил всички разходи за пътуването си до Москва и за интервюто с руския президент със собствени средства, Но прекрасно знае че след интервюто с предварително обмислените и съгласувани въпроси които ще бъдат зададени за Путин, ще бъде богато и пребогато възнаграден на връщане от Москва... !!!

    А от това интервю няма какво да се очаква, за да се научи нещо ново, защото всичко се знае !?
    Първо Путин ще дръпне една марксистка пропаганда с обвинения към САЩ и колективния Запад каквато вече е казвал пред Макрон и други западни лидери, след което ще каже че руснаците и украинците са един народ които Запада иска да раздели и че Москва само освобождава украинския народ и Украйна от разрушителното влияние на Запада с желанието на украинския народ и Украйна да станат членове на НАТО и ЕС И че не Русия първа е нападнала Украйна, а Русия само се активно защитила от украинска инвазия защото Украйна щеше първа да нападне Русия, а също и че Украйна е виновна, а Русия се отбранява от ЗАПЛАХАТА към Русия от разширението на "агресивния и нападателен" съюз НАТО, - все руски опорки и масова руска пропаганда за промиване на мозъци , които се повтарят всеки ден по руските телевизионни канали за вътрешна употреба от руския народ и за русофилите в БГ , които да бъдат поднесени и на американците...!!!
  • 54 Харон

    1 3 Отговор
    Не го ли е страх от балкона да дава интервю?...Или това е само дигитален трик. Едно е сигурно, когато го канят с чай или кафе, да взема чашата на съсебеседника си и да почака първо той да отпие....И това не е сигурно, нооо. Намалява рискът.:-)))))
  • 55 Джо Сорос Байдънов

    6 2 Отговор
    Незабавно "Екс" да бъде изтрит ! Карлсън демократично ликвидиран ! "Свободата е робство, войната е мир !"
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания