Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 17:05 4 680 333

Много отдавна никой не вярва на Владимир Путин!

  • марк галеоти-
  • владимир путин-
  • русия-
  • кремъл-
  • тъкър карлсън

Историкът и преподавател в лондонския University College Марк Галеоти определи интервюто на Тъкър Карлсън като феноменално досадни два часа

Много отдавна никой не вярва на Владимир Путин! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Единствената изненада беше липсата на каквито и да било изненади. Това заяви пред БНР Марк Галеоти - историк и преподавател в лондонския University College по повод интервюто на руския президент Владимир Путин за американския журналист Тъкър Карлсън.

Той определи интервюто като "феноменално досадни два часа". Това обаче важало само за хора, които са гледали цялото интервю по професионални причини. За останалите преживяването се заключавало във внимателно подбрани кратки откъси в социалните мрежи или в телевизионните новини. "Откъси, в които Путин се опитва да звучи логично, да убеди аудиторията, че е готов на преговори, че лошият Запад, гадните украинци и ЦРУ са виновни за случващото се в Украйна", отбеляза Галеоти.

Според него с проведеното интервю намерението на Путин е било да ухажва не толкова бившия американски президент Доналд Тръмп, колкото самия Карлсън, който по негови думи е една от водещите фигури в движението около Тръмп.

Целта била Карстън да стане приятел, защото това може да се окаже от полза на Путин, ако Тръмп пак стане президент.

По повод уверенията на руския лидер, че било изключено да нападне Полша, Латвия или някой друг в Европа, Галеоти отбеляза, че не бива понеже казва, че няма териториални претенции към останалата част на Европа, да се заключава, че всъщност има.

Той обаче потвърди, че отдавна вече не може да се вярва на Путин.

Той посочи, че е трудно да се отговори на въпроса дали САЩ ще се съгласят в името на свободата на журналиста Еван Гершкович да разменят осъдения за убийство на чеченски дисидент в Берлин агент на ФСБ Вадим Красиков.

По принцип обаче САЩ не можели да вземат такова решение, тъй като Красиков е в германски затвор и само германците могат да кажат дали ще се случи.

"Вземането на заложници води до много тежки дилеми за заинтересованите страни. Гершкович е именно заложник, дори Тъкър Карлсън го нарече така пред Путин - един от малкото случаи, в които влезе в спор с него", коментира Галеоти.

Той бе категоричен, че Путин съвсем не е толкова вещ в контрола върху нагласите спрямо Русия, тъкмо поради това се държал по този начин.

Галеоти даде пример със спорното решение на избирателната комисия, с което беше предотвратено участието на Борис Надеждин в президентските избори.

"Той беше единственият истински опозиционер с шанс името му да бъде в бюлетината. Но решиха, че не си струва да рискуват да има реална политическа надпревара", обобщи той.

По думи на Галеоти, ако Тръмп бъде избран, независимо от реториката му, той не би заложил какъвто и да било политически капитал в помощ на Путин.

"Да, може да се опита да подкопае НАТО и да намали и дори да спре помощта за Украйна. Но може и да няма такава възможност. Защото Конгресът може да поеме инициативата в отношенията с Русия, както направи през първия му мандат", поясни той.

По отношение на примирението на източноевропейците, той бе категоричен, че Путин или е безкрайно заблуден, или просто налага пропагандна позиция с надежда да убеди хората, които знаят не повече от това, което Тъкър Карлсън знае.

Според Галеоти Надеждин не е проект на Кремъл.

"Той отдавна се е позиционирал като либерална опозиционна фигура, макар и не водеща, което може би дава отговор на въпроса защо още не е в затвора, в ковчег или в изгнание. Но той никога не се е отклонявал от тънката линия между това да бъде твърде гласовит опозиционер и да не надига глас въобще. Наистина критикува войната, но не от морална гледна точка. Обявява се за смяна на властта, но никога не е нападал Путин лично", разясни историкът.

По тази причина според него той се е допитал до президентската администрация по въпроса за кандидатирането си и те са го допуснали, защото не са очаквали от това да излезе нещо особено. Но, почти от само себе си, той се е превърнал в лице на най-различни групи и личности, които са против Путин.

"Екипът на Алексей Навални го подкрепи, също и антивоенни настроени хора, както и недоволстващи от икономическата ситуация. И когато хиляди се наредиха на опашки, за да се включат в подписката за кандидатурата му, Кремъл реши, че Надеждин е потенциално опасен и блокира кандидатурата му", посочи Галеоти.

Той заяви, че ако Надеждин изпълни заканата си за протести, Кремъл без съмнение ще го приеме за враг и ще се разправи с него подобаващо.

"Но Надеждин може да избере да направи и друго - да си помрънка тихичко, да обжалва дисквалифицирането си във Върховния съд, съдът да потвърди решението на Централната избирателна комисия и накрая Надеждин да се върне към предишния си живот. В такъв случай Кремъл вероятно даже би го възнаградил", обясни Галеоти.

Запитан може ли да се сравнят късният путинизъм със заника на съветския режим и в такъв случай може ли да се очаква катаклизъм, Галеоти заяви, че интересният въпрос всъщност е дали Съветският съюз щеше да падне без Горбачов.

"И отговорът е - може би, в един момент, но много по-бавно. Такива режими могат да оцеляват доста време, освен ако не се разклатят от тежки системни трусове. Но да, според мен сегашният момент в Русия е като времето на Брежнев. Държавното ръководство е доста възрастно и губи или представа, или интерес към случващото се в страната. Те нямат вече друга кауза, освен да осигурят собствения си комфорт и собствената си безопасност. Страната междувременно изнемогва заради абсурдно големите разходи за отбрана, но няма как да се протестира, защото службите все още са силни и безскрупулни", разясни историкът.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жица

    236 47 Отговор
    Много отдавна никой не вярва на запада

    Коментиран от #88, #180, #195

  • 4 Българин 🇧🇬

    201 45 Отговор
    Ингилизите винаги са мрази България и намрази ха Русия защото помогна на България да се освободи от турско робство.

    Коментиран от #39, #319

  • 5 ЕдинОтМногото

    186 34 Отговор
    Точно обратното е на никой
    Единствения нормален лидер в света, всичко друго е изперкало
  • 6 СЕРИОЗНО ЛИ БЕ...?!?!

    183 22 Отговор
    Аз пък му вярвам!
    И моля,не ни вкарвайте всички в един калъп!Напомня ми за тоталитарното общество,което уж бе минало...!
  • 7 джо

    118 15 Отговор
    Е , а на тебе вярва ли ти някой?
  • 8 НОВИНИ ОТ ФРОНТА

    105 10 Отговор
    ТАКА СИ МИСЛИЩ ТИ.....ПОДЛОГО
  • 9 Хисторик

    146 22 Отговор
    Британците мразят руснаците защото Мао Дзъдун беше човек на Сталин и изгони британците колонялисти от Китай.

    Коментиран от #230

  • 10 аз му вярвам !

    141 31 Отговор
    Никой ли не вярва на Путин ? А колко българи в Украйна украинците избиха от 2014 година насам!?

    Коментиран от #152

  • 11 УСА

    22 118 Отговор
    Много отдавна никой не вярва на Владимир Путин! Даже амер. бизнес и обикновенните американци.

    Коментиран от #20

  • 12 ГОРД БЪЛГАРИН

    154 30 Отговор
    НА ФАКТИТЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА . В ПУТИН ВЯРВАМЕ МНОГО ХОРА ПО СВЕТА !
  • 13 Аксиома

    35 131 Отговор
    Нищо ново нямаше в монолога на Путлер в това "интервю". Не виждам какво е попречило на някой да слуша глупостите и фалшификациите на кремълското джудже досега. Всичкото това то го приказва от години. Има го по официозните руски канали, има го и по украинските. В оригинал, на руски. Ютюб отразява джуджето или негов двойник ежедневно.
    Пригожин оцени Путин, убиха го, Гиркин оцени Путин, и е в затвора. Тези двамата започнаха руското нашествие в Донбас. И двамата го признаха в техните канали. Първите окупатори на украинска територия. Джуджето скоро ще го закадафят. И Русия ще се пръсне като дефектен бойлер. И ще започне голямото клане на руснаци от чеченци, башкирци, татари и другите народи от периферията. Ще е забавно.

    Коментиран от #24, #84, #96, #332

  • 14 Секуритате

    13 69 Отговор
    Аз съм румънец и живея в град Лом.
    На всеки българин ще му набия българската физиономия.

    Коментиран от #38, #68

  • 15 Селянин

    86 24 Отговор
    Аз му вярвам.
    Вярвам и на Баба Ванга, която го сравни с Бог.
  • 16 Оги

    105 15 Отговор
    Вярвайте на Байдън деменцията ,този ще ни отведе в ада цялата планета !!?
  • 17 Само да питам

    137 20 Отговор
    Нали знаете, че Корея и Виетнам са били френски колонии и комунистите с помощ от СССР изгониха колонизаторите и си освободиха държавите. Руснаците създават държави и ги освобождават, а запада винаги е колонизирал и крал от чужди народи.

    Коментиран от #30, #37

  • 18 Защо

    69 6 Отговор
    Говориш от името на другите. От наше име????
  • 19 Логика

    82 9 Отговор
    Не върви световно неизвестни мухъли да изказват такива категорични лъжи...
  • 20 УСС

    97 8 Отговор

    До коментар #11 от "УСА":

    Много отдавна никой не вярва на БайПън ! Даже амер. бизнес и обикновенните американци.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Сандо

    77 12 Отговор
    Не,наистина тия "Бойци на медийния фронт" не разбират,че колкото повече шум вдигат около Путин и интервюто му,толкова по-голяма реклама му правят и края на краищата работят в полза на руския,а и може спокойно да се нарече вече,световен лидер.Спрете се бе хора,както има един лаф:"Убийте го с мълчание",ама не - явно за ум и разум не се плаща.

    Коментиран от #157

  • 23 Про3д

    87 12 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    Едно интервю от 2 часа, което не е задължително да бъде гледано и вече 2 дни знайни и незнайни се надпреварват да обясняват на хората, че това което виждат са неистини....Джулиан Асандж говори истини и още е в затвора....Нека всеки сам да прецени

    Коментиран от #25, #67

  • 24 мда

    52 9 Отговор

    До коментар #13 от "Аксиома":

    Асен Генов, ти ли си маймунно продажба, лйзач на задницй мазен, противен натегач
  • 25 Бесен-_ Язовец

    65 13 Отговор

    До коментар #23 от "Про3д":

    Това е Ротшилдската демокрация в нея само гласа на господарите трябва да се чува.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 А някои вярва

    67 14 Отговор
    ли на англосаксонците, за които спогодбите нямат значение?! Путин е най-великия лидер на съвремието, в сравнение с него САЩисаните приличат на злобна детска градина!
  • 28 Не вярват

    62 6 Отговор
    Само глупавите, умния човек слуша и мисли, и си прави изводите.
  • 29 Жалки наведени копейки

    19 80 Отговор
    За мен копейкин, волните атакаджии и прочие патриоти-ментета на путинска хранилка не се различават от кучешките отходни продукти на тротоара: Ако човек ги настъпи – лошо, разнася се. Ако ги ритне – лошо, пак се разнася. Това показва, че всяко взаимодействие с тях води до мечтаната от тях публичност. Това не значи, че трябва да бъдат търпени в обществото.
    Как пък може да са толкова наведени и заблудени, да славят чужда вражеска държава за сметка на твоята, или може би се чувстват повече руснаци от колкото българи ?

    Коментиран от #41, #42, #86, #333

  • 30 Така е,

    73 12 Отговор

    До коментар #17 от "Само да питам":

    в момента и България е колонизирана от"колективния запад" +сащ!Честито!

    Коментиран от #43, #48, #147

  • 31 Факти

    57 5 Отговор
    То пък на бай дрън сякаш някой му вярва ...
  • 32 Бог

    16 65 Отговор
    Путин е пътник.
  • 33 3.14К

    63 5 Отговор
    Интересно как Галеоти ще коментира отново по БНР, разговорите на Байдън с Митеран и Кол? Водещият по БНР не посмя да си каже името в края на предаването.
  • 34 Сандо

    53 10 Отговор

    До коментар #21 от "Здрастии копейкиИИ":

    Ето това сте козяците:способни сте да се подиграете и със стихотворението,което всяко българче научава заедно с писането и четенето в училище.
  • 35 Вярва невярва

    53 12 Отговор
    Украинските войници се обръщат и тръгват към Киев, не вярвате ли?Само гледайте и се сополете шматки недоносени
  • 36 Ветеринарен психолог

    46 5 Отговор
    Вярвам само на Говорещият с мъртъвци!
  • 37 пиер

    25 8 Отговор

    До коментар #17 от "Само да питам":

    Корея никога не е била френска колония.Бъркаш с Лаос и Камбоджа
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Така де

    15 63 Отговор

    До коментар #4 от "Българин 🇧🇬":

    Руското робство е далеч по-нечовешко от турското.
  • 40 Истината

    13 67 Отговор
    Путинизмът се срива, защото просто няма какво да предложат, нищо позитивно, конструктивно, затова и се взират в миналото, в така наречената "минала слава". Те са против всичко, което е позитивно, против Запада, против НАТО, против Европейския съюз, против развитието , против процъфтяването и демокрацията на съседните страни.
    Но всичко това има ограничен срок на действие. Не можете да продължите да прославяте миналото, ако не дадете на своя народ поне някакво вероятно бъдеще. Путин не може да предложи бъдеще, затова се върна до Рюрик, хан Батий и .... , които нямат нищо общо с историята на московия, които в действително са наследниците на монголско татарските орди.
    Реално погледнато московците не могат и с минало да се похвалят, защото то принадлежи на други народи.

    Коментиран от #49

  • 41 Жалък

    50 9 Отговор

    До коментар #29 от "Жалки наведени копейки":

    и отвратителен,това си ти!Толкова си примитивен,че незаслужаваш въздха който дишаш! Такова мекотело,амерска подлога,вземащо подаяния във вид на центове като някой просяк,да опюва Родината си!Жалък ч@р вей!
  • 42 Жица

    30 8 Отговор

    До коментар #29 от "Жалки наведени копейки":

    Културните хора махат отходните продукти на домашните си любимци. А такива като теб ги ритат и настъпват.
  • 43 Реалист

    46 10 Отговор

    До коментар #30 от "Така е,":

    Чрез лъжите за светлия ЕС клонизираха източна и централна Европа. Всичко в колониите е продукция от запад, а колоните нищо не произвеждат само консумират.
  • 44 Дали някой

    42 8 Отговор
    вярва или не вярва на Владимир Путин
    точно пък някакъв Марк Галеоти ще ни каже. Я у лево и да си гледа преподавателската дейност тоя, а не със пропаганда да се занимава което въобще не му е работа. вярва - не вярва ..... А дали "Конгресът" може да поеме инициативата в отношенията с Русия зависи и от Русия впрочем .... "Конгресът" друго може да поеме.....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Провал

    14 53 Отговор
    Интервюто е пълна безсмислица. На путин никой не вярва, така, че няма значение какво казва. Провал е и за журналиста, макар, че се е надявал да му се вдигне рейтингът. Случи се точно обратното.

    Коментиран от #59, #64

  • 47 Как

    12 36 Отговор
    Даааа, Путин обикновено лъже и не държи на думата си. Как да му имаш доверие?
  • 48 Нали тъй, тавариш

    10 39 Отговор

    До коментар #30 от "Така е,":

    Най-после ние българите случихме на окупатор – САЩ! Сега магазините са пълни, ресторантите пълни, половината българи летуват извън граница в Гърция, Турция и др. Безработица няма.

    Коментиран от #52, #57

  • 49 Щом "Путинизмът се срива",

    46 5 Отговор

    До коментар #40 от "Истината":

    за какво е тогава този рев. Чакай да се срине бре, санкциите работят, всичко е 6
  • 50 Всички вярват

    37 5 Отговор
    Само на Дъртака Джо дето се здрависва с невидими.
  • 51 Възрожденец

    16 45 Отговор
    Безброй лъжливи антибългарски натяквания и сладникави приказки ,казани и повтаряни безброй пъти с една едничка цел:
    Да се почувстваме ние българите ВИНОВНИ И ЗАДЪЛЖЕНИ към по големия ни „брат Русия „ и да търпим безропотно всичките сегашни и бъдещи колониални своеволия, грабежи и съсипии на българщината!
    Да търпим и славим гробаря на българщината ,най върлия душманин на нашата татковина и на нашия български народ в цялата ни история!!!
    За 500г. Османско владичество, българите запазиха език, вяра, обичаи, българщината ... и само за 79 г. московлии унищожиха всичко това, написаха ни нова история и култивираха съветските индивиди, които да се примирят с живота на къса каишка от Москва

    „Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек.”
  • 52 И всичко това

    21 3 Отговор

    До коментар #48 от "Нали тъй, тавариш":

    Въпреки САЩ !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Само да питам

    33 6 Отговор
    Кво стана с контранаступа? Леопардите влязоха ли в Крим?Хаймарсите събориха ли керченския мост?
  • 55 всички вярване на Далес

    39 4 Отговор
    "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
    на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
    социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
    човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
    единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
    грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
    изтръгнем социалната същност на литературата, ще
    насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
    към секса, насилието, садизма, предателството -
    тоест безнравствеността. Нужни са писания,
    осмиващи естествеността и почтеността като
    архаични отживелици. Простащината, наглостта,
    лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
    животинския страх сред хората, безсрамието,
    доносничеството и още много пороци заложени в
    човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
    поколение след поколение, ще предизвикваме
    ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
    човек с консумативна психика на елементарен
    потребител. Всичко това ще извършим под девиза:"

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 56 Анонимен

    15 4 Отговор
    Странно заглавие!Как да вярваш на мъртъв човек?
  • 57 тъй е тавариш

    26 4 Отговор

    До коментар #48 от "Нали тъй, тавариш":

    И визи за ФАЩ даже няма, ама то е защото са ни приАтели

    Коментиран от #161

  • 58 Българин

    35 7 Отговор
    Ние българите му вярваме, но не вярваме на америка!
  • 59 Провал

    16 2 Отговор

    До коментар #46 от "Провал":

    Си ти и всички останали като теб. Айде пускаай ТВ то и трепери
  • 60 Пха ха ха ха

    23 5 Отговор
    Че кой верва на дедо Джо
  • 61 Доказана лъжа !

    19 4 Отговор
    никой не вярва..... ама аз му вярвам....
  • 62 681

    40 11 Отговор
    Доста хора му вярват. С какво Сащ са по добри? С удоволствие бих изгледал интервю на Байдън, което всички знаем че е невъзможно. Путин е класи над западните лидери. Харесва ли ни или не това е факт
  • 63 Ако не бяхте истерясали и изперкали

    31 6 Отговор
    от това интервю, със сигурност по-малко хора щяха да полюбопитстват да го гледат и да си променят негативното мнение за Русия и Путин.
    Вече почти половин милиард са го гледали цялото, по различни платформи от излъчването му до сега.
    Ако продължавате да дивеете "демократично" и "обективно", чрез такива "експерти", скоро ще удвоите бройката.
  • 64 Супер

    19 6 Отговор

    До коментар #46 от "Провал":

    И контранаступа и той върви, леопардите влязоха в Крим, Хаймарсите събориха керченския мост, всичко е шест.
  • 65 НЕ на НАТО , НЕ на САЩ

    32 6 Отговор
    Никой не вярва на ФАЩ. И самолети щяхме да имаме нали ?
  • 66 Весела

    34 9 Отговор
    Отдавна никой не вярва на вас!Отдавна погледите на много хора са отправени към Путин и това,което той каза са го чували от него на различни форуми.На Путин не му трябва журналисти,за да го рекламират.

    Коментиран от #83

  • 67 РАЗБИРА СЕ

    12 36 Отговор

    До коментар #23 от "Про3д":

    Че са неистини!! Путин иска земите и енергийните ресурси на Украйна,както и буфер,но ще удари яко на камък. Ще върне и шестте области за които Зеленски има претенции!

    Коментиран от #99

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 аз не вярвам на Факти

    22 3 Отговор
    трие и насърчава само едната страна за да съществува.
    а вие си пишете за одушник на душата.
  • 70 Ъхъъъъъъ мозък

    19 5 Отговор
    Кой е този Галеоти Надеждин ? Не е ли Килоти Надеждни
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Зелен Демократ

    42 7 Отговор
    Замислих се, какви късметлии сме, нашите демократични лидери вдъхват доверие, емпатия, интелигентност и нравственост, разбра се съчетани с прогресивност и модерност!
    Това мосю Макрон, истински мъж, мачо, но модерен, това г-жа Фон Дер Лайне, жена та дрънка, честността и е втора природа, доказала се през Пандемията, спасила ни от сигурна гибел! Да не говорим за Великия и Неповторим г-н Байдън, Президент с главно П, олицетворение на доброта и бистър ум, който не прощава на злодеите! А какво да кажем за потомствения аристократ Сър Сунак, на когото не само кръвта е синя, а дори и венците!
    А при нас също имаме доказани корифеи и гиганти в политиката, бившият Президент гусин Плевнелиев-Банов, строг, мъжествен и както каза за него Властелина на Интелекта Татко Барба-Ганьос, и на магаре да го превърнем пак ще го изберете!

    Коментиран от #288

  • 73 Някакво интервю

    10 36 Отговор
    Единственото съществено нещо от въпросното интервю е че кремълското малформирано джудже си плаща да му излъчват троленето зад граница..което значи че е в отчаяно положение
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ффф

    25 8 Отговор
    Защото никой не му вярваше какво говореше през последните 10г. сега натю кърши пръсти и се чуди какво да прави
  • 78 Краватар

    25 5 Отговор
    Това им остана на кузеците - да хленчат как гроздето е кисело. Жалка картинка е, когато човек няма достойнство
  • 79 Хахахах

    24 5 Отговор
    Иначе на ПуделитеНюз и ЖалкитеФъктиБг вярваме. Хайде скрийте се ДолниКозяшкиПродажници, само смъртЗаВас!!
  • 80 Оня

    33 9 Отговор
    Не познавам мислещ човек,който да вярва на "Колективния запад"!
  • 81 Ъхъъъъъъ мозък

    26 5 Отговор
    дали САЩ ще се съгласят в името на свободата на журналиста Еван Гершкович да признаят Тексас за независим и свободен ?
  • 82 Историк

    30 6 Отговор
    Ква е па тая измислена с0р0$пия Галеоти?Досега 160 млн са гледали интервюто,нека те преценя със собствената си глава,а не някой да им казва как и какво да мислят.

    Коментиран от #95

  • 83 Така е

    9 24 Отговор

    До коментар #66 от "Весела":

    Отдавна погледите на много хора са вперени към Путин и всеки си казва,ах този сега да ми е пред очите.........
  • 84 Агент Ивайло

    33 12 Отговор

    До коментар #13 от "Аксиома":

    Милиони поробени хора в глобалният запад гледаха с надежда ЛИДЕРЪТ НА СВОБОДНИЯТ СВЯТ ! От Русия ще дойде демокрацията!

    Коментиран от #97, #104

  • 85 От страни

    21 4 Отговор
    "Целта била Карстън да стане приятел, защото"- къв Карстън ве? Може ли да го препечатвате поне грамотно?
    А глупоститеина тоя даже не коментирам - има заповед да се джафка.
  • 86 Жалки наведени републикански копейки

    10 14 Отговор

    До коментар #29 от "Жалки наведени копейки":

    Цял Тексас стана руски.

    Коментиран от #91

  • 87 Вова

    31 10 Отговор
    Е най-големия лидер на съвремието. В сравнение с него САЩисаните приличат на злобна детска градина.
  • 88 Канапа

    15 19 Отговор

    До коментар #3 от "Жица":

    Всичко идва от запада,от Русия какво си видял? Дори и това да пишеш и много хора да те четат,също идва от запада ,не от Русия!!

    Коментиран от #103, #228

  • 89 Анатоли културиста

    8 3 Отговор

    До коментар #38 от "Секуритате":

    Илиянчо,ще отнесеш какалашката за пореден път ,ми се вижда , а преди това може и Q-Tek да има за предразполагане.
  • 90 ТаУмВзе

    26 4 Отговор
    След Интервюто на Карлсън със Путин, соросоидчетата имат гърчове, сега се пенявят още по клекнали! Хахахаах
  • 91 Баро

    22 3 Отговор

    До коментар #86 от "Жалки наведени републикански копейки":

    Да живее независим и свободен Тексас!

    Коментиран от #100

  • 92 Това някакъв бъзика ли е

    23 3 Отговор
    Този Галеоти е някакво световно неизвесно очилато гейче дето единствено излиза в БНТ1
  • 93 Минувач

    28 9 Отговор
    Разбира се, че сега ще четем 1000 мнения, но САМО на западни капацитети. И отново доводите им са само повърхностни контратези, но без да дават конкретика и подкрепени с документи факти. За разлика от Путин! Путин явно хич не се притеснява от своето изложение и факти, защото говори с конкретика, с договори и подписи, като се започне от самата история на Украйна, мине се през СССР, после Буйурещките договорки за неутралитет, за Минск, за Истанбул с вече подписали се украинци. За Борис Джонсън и за неговото насърчаване на войната. Това са факти! Сега Западът скимти само с неговата бла-бла пропаганда. Нека да видят коментарите на запдни хора под интервюто на Тъкър и да видят одобренията. Когато има силна пропаганда, може да се вярва само на факти, на договори, на подписи. А такива само Путин цитира, вкл. с имена. Повече няма какво да се говори. Вижда се само, че Западът го беше страх от това да се даде гласност на Путин от западен журналист, чийто глас ще се чуе. Почнаха с уплашените анализи още преди самото интервю, а сега всеки има задължението да се покаже в тон с нарежданията и да покаже американска лоялност. Но.... само с общи приказки. Никой не виждам да смее да отрече и спомене нещо за разширяването на НАТО, за Букурещ от 2008, за Минкс, за признанията на Меркел, за видеата на Азов със свастиките, за Истанбул и Борис Джонсън. Там - само мълчание по въпроса, а се плямпат заучените неща за Путин, колко е лош, как лъжел, че това било пропаганда, а тяхното
  • 94 Бамбука

    13 25 Отговор
    Путин е продукт на руската имперска доктрина. Преди него в 19 / 20 / 21 век всички руски ръководите са замесени със същото тесто. Това е основната причина НАТО да се разраства на доброволни начела в Европа. Малките страни, а това са почти всички в Европа се страхуват от руския имперски апетит. Парадоксално, но няма руска победа, без подкрепата на европейските страни. Баснята че втория фронт срещу Хитлер е открит в края на войната 1944 година, измества войната на свободния свят срещу Оста - Германия, Япония, Италия. Ако САЩ не бяха воювали срещу Япония още през 1941 година след Пърл Харбър, японците щяха да бъдат в Далечния Изток ( Владивосток ) и как тогава СССР щеше да прехвърли дивизиите си да защитават Москва, когато немците бяха на 40 километра от нея ? Да не продължаваме с фактите. Да не говорим за Източна Европа и нейните народи. Всички те живеят много кратно по-добре след разпада на СССР. Дайте примери за обратното, ако разполагате с такива.
  • 95 с0р0$пия Галеоти

    11 4 Отговор

    До коментар #82 от "Историк":

    Не мога да го намеря никъде у Нета и изкуственият мозък не го открива хич
  • 96 От страни

    11 7 Отговор

    До коментар #13 от "Аксиома":

    Само си приготви кърпа за влажните си мечти. А след това бегай на гарата за запазено мест направо за Франкфурт на Майн.ата му. Щото кат си тръгнат краварите най много да си приберат кирчовци и кокорчовци а за вас нема да има места. Та ще търсите петия ъгъл във стаята.

    Коментиран от #111

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Крико

    23 5 Отговор
    Този драскач от , кое име говори хахахахаха. Тъкър направи интервю инвсички влечуги излязага от зимния си сън и изплезиха раздвоения си език. Факти вижте си рейтинга на статията хахахаха
  • 99 Статистик

    9 4 Отговор

    До коментар #67 от "РАЗБИРА СЕ":

    Ми той вече ги върна бе, ашик! Вярно - в състава на РФ, но ти не придиряй!
  • 100 Жалки наведени републикански копейки

    6 6 Отговор

    До коментар #91 от "Баро":

    И Виетнам даже стана виетнамски
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 А бе

    13 11 Отговор
    Агент Ивайло,поробени хора на запад няма!!Има работещи ,находчиви предприемчиви и мързеливи!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Аксиома

    3 7 Отговор

    До коментар #84 от "Агент Ивайло":

    Дааааа ....
    Това баба Ванга ли го е казала ?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Народа го е казал

    7 3 Отговор
    На лъжата краката са къси
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Сократ

    5 3 Отговор
    Защо трите бе?

    Коментиран от #235

  • 111 Даа бе

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "От страни":

    Няма смисъл да ходи на гарата!Никой няма да си тръгне от тук .докато не си свърши работата!!А има много работа за вършене!!Нали се досещаш какво искам да кажа??!!
  • 112 Путлер ритна камбаната

    28 17 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    миналата година. Сега менте-диктатора просто го копира.

    И двамата са патологични лъжци и пoдлеци.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Да бе

    27 18 Отговор
    Не случайно официално осъдения за лъжа за 700 милиона долара така наречен журналист Тъкър Карлсон е птиче при лъжливото жуженце

    Коментиран от #134

  • 115 спамишПедал!

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    Трябва да те изтрият...

    Коментиран от #122, #184

  • 116 Канапа

    11 11 Отговор

    До коментар #103 от "Жица":

    Каунь ще викаш на баба си в къщи!! Какво руско имаш в къщи? То какво ли можеше да си купиш,Русия нищо не произвежда!!

    Коментиран от #119

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Сократ

    11 7 Отговор

    До коментар #116 от "Канапа":

    А ти какво американско имаш?

    Коментиран от #136

  • 120 Биби Кинк

    3 4 Отговор
    Баце Пюси е очил у сгорелио ониверситет,шо у Пиегуриа кольегите са опоздале да го огасат деа!
  • 121 фен на сидеров

    2 3 Отговор
    то пък, някой вярва на другия отбор !!!
  • 122 От страни

    4 5 Отговор

    До коментар #115 от "спамишПедал!":

    Какво интересно име имаш. Като за теб е добре ама това "спамиш" го махни - пречи на убавото ти име.
  • 123 Ха ха ха

    6 4 Отговор
    Англосаксонски каторжник
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 123

    12 9 Отговор
    А на вас джендърите кой ли ви вярва. Слава на Русия
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Българин

    9 16 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    Путлер е Хитлер от Алиекспрес !
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Бам бум

    11 12 Отговор
    Русия води началото си от средата на 16 век и от тогава е царство - повече от ШЕСТ века след нас. Дори името Русия е откраднато от Киевска РУС !!!! И всички следващи територии са заграбени от съседите с войни, насилия и убийства !!! Войни, войни, войни и .... пак войни ! Дори нашето "освобождение" влиза в схемите за контрол на териториите към проливите. Положително е, все пак, но нашите територии са окупирани, а част от тях - раздадени на нашите съседи !

    Коментиран от #149

  • 131 Проклети да са руските с.волочи

    9 10 Отговор
    Лъ.жливото мил.иционерско кр.етенче стана за смях и на африканските пигмеи с лъжите и идио.тизма си.
  • 132 Настрадин Ходжа

    7 2 Отговор
    Всеки си има собствено мнение, а някои го прокламират според парата ...
  • 133 Бог

    8 13 Отговор
    Путин е пътник.
  • 134 От страни

    9 4 Отговор

    До коментар #114 от "Да бе":

    Иди прочети за какво става дума - рекъл е че Тръмп е спечелил изборите и къде е лъжата? А демократите използваха аласта да наредят да го осъдят.

    Коментиран от #175

  • 135 Кой е важно да вярва

    11 4 Отговор
    Западняците ли? На кой му пука за тяхната вяра? За да се отговори на горе писаната словесна плява, точно кой е важно да вярва, това са около 82% руснаци с него.
  • 136 Канапа

    7 8 Отговор

    До коментар #119 от "Сократ":

    Много неща имам,но не съм длъжен да ти се отчитам копейко!! Компютърът ми е американски!!
  • 137 Русофил"Идиот

    11 15 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    Никой вече не се чуди защо Пригожин тръгна към Москва с Вагнер.

    И той е бил отвратен от късия подлец и дърт лъжец.
  • 138 От страни

    4 4 Отговор

    До коментар #129 от "СпамишПедал!":

    Да викам ли линейката?
  • 139 Хаха

    13 11 Отговор
    Всичко, което каза Владимир Владимирович си беше чиста истина. Затова сега скимтят всички либерални шантонерки. Нищо. Ще им мине. Истината се знае от човечеството. Тя не може да бъде скрита в ерата на дигиталните комуникации

    Коментиран от #150

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Льльо

    6 10 Отговор
    Жената на Путин: Защо чорапите са отново на земята, а не за пране????!
    Нека те върна в 13ти век във времето на монголската инвазия..
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Костя

    5 7 Отговор
    Аз му вярвам ,ако ми вдигнат рублите още повече ще му повярвам
  • 144 Мъдрец е казал

    7 1 Отговор
    В страната, където има ред, бъди смел и в действията, и в речите си. В страната, където няма ред, бъди смел в действията си, но внимателен в речите си.
    Три неща никога не се връщат обратно – времето, думата и възможността. Затова не губи времето си, подбирай думите си и не изпускай възможността.
    Тук ред, да бе!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 така,така

    6 4 Отговор

    До коментар #30 от "Така е,":

    Който с чувства колонизиран да се изнася!Никой никого не задържа!!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 От страни

    5 8 Отговор

    До коментар #130 от "Бам бум":

    Кевская Русь си е баш Русия. Укри не е имало тогава. Явно даскалото е минало покрай тебе, а читанката си я изпушил...

    Коментиран от #159

  • 150 ахххх

    8 8 Отговор

    До коментар #139 от "Хаха":

    Кажи чесно какво мислиш повъпроса за крайцера Москва? Плава, или е потопен? Русия нахлу ли в Украйна, или както Путин каза, това никога няма да се случи?
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Даа бе

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "аз му вярвам !":

    Това са пълни глупости!!Не е истина!!
  • 153 Ехааааа

    12 9 Отговор
    Котелчето в Андреевка се затвори. Започна прочистването на нацита

    Коментиран от #165

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Иванушка 🇷🇺

    13 5 Отговор
    "...Историкът Марк Галеоти...."

    Самораслия недорасъл историчар е правилното.

    Страхотна Бомба метна Володята с това култово интервю, колкото повече го плюят толкова повече хора го гледат и научават Истината за измамния Запад 👍
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Чета статии като тази

    7 4 Отговор
    И не вярвам на очите си как може толкова много да се изопачават нещата
    Гледах и слушах пресконференцията
    Путин каза че няма териториални претенции към съседните държави нито към Полша нито към Литва

    Продължават някои автори включително и този да изучават думите му като казват че той нямал намерение да ги напада

    Е това не е ли манипулация
  • 159 Интересно

    6 8 Отговор

    До коментар #149 от "От страни":

    Защо Киевска рус не иска да е част от Русия?

    Коментиран от #172

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Щот

    0 3 Отговор

    До коментар #57 от "тъй е тавариш":

    За расията имаш виза А
  • 162 Възмутен

    11 5 Отговор
    Мога ли да попитам тоя пишман историк,кой нормален човек вярва на САЩ, които сеят непрекъснато войни и разруха по целия свят! Трябва да се сложи край на разрухата им,от която страда целия свят, включително и хората в самите САЩ.
  • 163 Ти също СпамишПедал👍😉

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "9954":

    Вече си обречен...
  • 164 Поет

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "Здрастии копейкиИИ":

    АЙ ЕМ БЪЛГАРЧЕ

    web

    Ай ем българче. Обичам
    наште маунтинс зелени.
    Българче да се наричам -
    ит из фърстли джой фор мене.

    Ай ем българче. Фром Кричим.
    Днес ай лив ин Саут Дакота.
    Тук май мадър енд май чичо
    правят мъни в бизнес готин.

    С ТИРА-а чичов отпътувах
    на петнайсет, сиреч - фифтийн.
    Моят чичо с гърлс търгува,
    мадър бачка в клуб фор стриптийз.

    Бът ай българче оставам,
    по душа, сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи.

    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче. Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

    Коментиран от #174

  • 165 Затворени са бръмбарите

    3 1 Отговор

    До коментар #153 от "Ехааааа":

    в празната ти, крива кратуна.
  • 166 Чакам да те

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    изтриятПедал русофилски. 😂
  • 167 Мнение на

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    русофилПедал е твоето. 👍😂
  • 168 Жалки копейки

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "От страни":

    Ама как си признавате какво целувате . :))))))
  • 169 Аз вярвам само

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "9954":

    наКретени като теб..., 👍😂

    Такива сте всички русофили. КръглиИдиоти.
  • 170 Васил

    0 2 Отговор
    Чак сега ли откриха топлата вода?
  • 171 Зайо Байо

    9 5 Отговор
    А кой вярва на АМЕРИКАНЦИТЕ ? Мексико ли , Виетнам ли , Сирия ли , Либия ли , Кипър ли , Гърция ли , Сърбия ли , Полша ли , Афганистан ли , Ирак ли , Иран ли , Корея ли ? Много се насъбраха тези от НЕвярващите ! Защо ли ?
    Но чудно защо , НИКОГА не пишете за това !

    Коментиран от #181

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Мнение

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен-_ Язовец":

    на русофилскиПедал е твоето. 👍Дерзай! 🤣🎉😎
  • 174 От страни

    3 2 Отговор

    До коментар #164 от "Поет":

    Супер. Ще си го гепя.
  • 175 Даа бе

    5 12 Отговор

    До коментар #134 от "От страни":

    Американците правят грешки,но никога не повтарят една два пъти!Очевадно е ,че двамата диктатори имат нужда един от друг,но това нищо не означава Не забравяй ,че срещу Тръмп има 4 заведени дела и 94 криминални обвинения.това в САЩ няма как да му се размине! Тръмп няма да е президент на САЩ!! Целия този фарс с интервюто е организиран от двамата диктатори за подигане на имиджа им!!

    Коментиран от #205

  • 176 Г-Н Путин

    9 6 Отговор
    АЗ ВИ ВЯРВАМ и много други трезво мислещи хора също ви вярват РЕСПЕКТ КЪМ ВАС.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 зрител

    9 1 Отговор
    Ние вярваме.....нашите говорят и пишат неистини....четете чужди медии за да разберете истината....
  • 180 Ти точно си НИКОЙ...

    16 7 Отговор

    До коментар #3 от "Жица":

    Естествено е щом си НИКОЙ... да не вярваш на Запада.

    Коментиран от #196

  • 181 До Заьо Баьо

    19 14 Отговор

    До коментар #171 от "Зайо Байо":

    И затова никога не се пише Русия/СССР са атакували:
    1918 - Украйна
    1920 - Полша
    1920 - Азербайджан
    1921 - Грузия
    1929 - Китай
    1938 - Япония
    1939 - Полша
    1939 - Финландия
    1940 - Румъния
    1940 - Естония
    1940 - Латвия
    1940 - Литва
    1946 - Китай
    1950 - Северна Корея
    1950 - Китай
    1953 - Берлин
    1956 - Унгария
    1968 - Чехословакия
    1975 - Ангола
    1977 - Етиопия
    1979 - Афганистан
    1988 - Азербайджан
    1989 - Грузия
    1990 - Азербайджан
    1991 - Северна Осетия
    1991 - Литва
    1992 - Молдова
    1992 - Грузия
    1992 - Ичкерия
    1992 - Таджикистан
    1992 - Молдова
    1994 - Абхазия
    1994 - Ичкерия
    1999 - Ичкерия
    2008 - Грузия
    2014 - Украйна
    2015 - Сирия
    2022 - Украйна

    Коментиран от #187, #190, #220

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Спиро

    6 4 Отговор
    Ти пък кой си, Марк Галеоти?
    Сигурно си търсиш своите 2 минути слава в подмазване на кукловодите.
    И аз не вярвам на Путин.
    За сметка на това пък вярвам на 100% на Борис Джонсън, Джо Байдън, Сорос, Бил Гейтс и Клаус Шваб.

    Коментиран от #185

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 А ти кой си анонимнико?

    3 0 Отговор

    До коментар #183 от "Спиро":

    Твоето мнение ли е по-важно?
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Йорданое

    6 5 Отговор

    До коментар #181 от "До Заьо Баьо":

    Забравил си Османската империя 1878 г.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Вярвай

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "9954":

    ако щешНаПутката на Митрофанова.

    Чакам поста ти да бъде изтрит.
  • 190 Агресор няма как

    11 3 Отговор

    До коментар #181 от "До Заьо Баьо":

    да стои мирен. Или му режеш главата или ставаш негов роб.

    Коментиран от #211

  • 191 Ццц

    13 24 Отговор
    Колко пуяка ще се намерят, за да се опитат да ни внушат колко ни е излъгал Путин? Постигат точно обратното. Очевидно това интервю доста разтревожи истинските лъжци и несъстоятелните им тези. За 2 години всеки ден четем всяка изцепка на киевския наркош, сутрин, обед и вечер. И когато един попита какво мисли и другата страна и направи 100 млн. гледания за няма и ден, веднага армията от "експерти" беше пусната, за да ни повтаря как са ни налъгали, че този журналист всъщност е скандален и не журналист, а пропагандатор и т.н. Това освен цялата простотия на запада, осветява и друго - колко много сме превзети като държава. И тук схемата е същата - всеки ден "експерти" ни казват как експертно да мислим правилно. С тази разлика, че поради дефицит на точно такива екперти, не като брой, а като умствени възможности, нашите медийни "експерти" са около десетина броя и се пускат по пандемия, за теми по вътрешна политика, външна политика, футбол, грип и каквото се сетите.

    Коментиран от #194, #202, #274

  • 192 Значи наПедала

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "9954":

    ще стои спама, така 🤔ли?

    Коментиран от #213, #218, #242

  • 193 Интересно

    9 2 Отговор

    До коментар #172 от "От страни":

    Много жестоко сте се объркали.Не съм от тези за които ме смятате.Имам над 20 години работа ТАМ,но реших да направя промяна.За сегашното дередже попитайте и обвинявайте други ,не такива като мене.Но както виждам ситуацията в България не е толкова безнадеждна. Със всяка измината година се подобрява.

    Коментиран от #214

  • 194 Това може да твърдиш

    16 2 Отговор

    До коментар #191 от "Ццц":

    само за себе си...



    Факт е, че никой умен човек не му вярва.

    Коментиран от #198

  • 195 Една лъжлива глава с малки свин оченца

    16 6 Отговор

    До коментар #3 от "Жица":

    Запада лъже и той много. Но поне сменява главите дето лъжат. А при путинофилите главата дето лъже от десетилетия е една
  • 196 Жица

    2 12 Отговор

    До коментар #180 от "Ти точно си НИКОЙ...":

    А ти КОЙ си бе охи? Някой ли си ?
  • 197 От страни

    7 8 Отговор
    Всичко живо гледа Путин.

    Коментиран от #206

  • 198 Ццц

    8 8 Отговор

    До коментар #194 от "Това може да твърдиш":

    Знам, че Джо Байдън не му вярва. Вчера прекратиха наказателно преследване срещу него, защото е неадекватен. Ти вярваш на кого вярваш?

    Коментиран от #210

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Ццц

    6 12 Отговор
    В клас влиза нов учител:
    - Казвам се Аврам Давидович и съм евроатлантик!
    А сега станете един по един и се представете като мен.
    - Казвам се Маша и съм евроатлантик
    - Казвам се Стьопа и съм евроатлантик
    - Казвам се Вова и съм комунист.
    - Вова, защо си комунист?!
    - Мама е комунист, татко е комунист, приятелите ми са комунисти и аз съм комунист.
    - Вова, а ако майка ти беше просттутка, баща ти наркоман, а приятелите ти гейове, какъв щеше да си тогава?
    - Тогава щях да съм евроатлантик😀

    Коментиран от #203

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 А бе

    7 7 Отговор

    До коментар #191 от "Ццц":

    Колко пуйки ще се намерят да ни кажат ,че Путин не ни в излъгал? Какво иска другата страна е ясно като бял ден!Иска територии и буфери,но няма да ги получи!!
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 В.В.П.

    6 6 Отговор
    Гледай си риши сунай..!!.Това интервю е за бели хора ..Ахаха ..
  • 205 От страни

    6 6 Отговор

    До коментар #175 от "Даа бе":

    Всичките тези дела,са фалшифицирани и се крепят само от власта на демократите - а си отиде Байдън за часове ще ги спрат.
  • 206 Надяват да чуят

    8 3 Отговор

    До коментар #197 от "От страни":

    някоя нова лъжа, но той има в торбата само дърти лъжи.

    На тази снимка има само един индивид... Това ли разбираш под "всички"?

    Коментиран от #216

  • 207 В.В.П.

    6 13 Отговор
    Путя върна изконни земи на РОССИЯ..С бой ,огън и меч..Западът е безпомощен и не вярва на очите си ..Ахаха ..

    Коментиран от #215, #219

  • 208 Айзенауер

    3 1 Отговор
    Аз съм евроатлантик
  • 209 В.В.П.

    6 10 Отговор
    Иззрсйна и НАТО приключиха ..Не искаш да вярваш??.
  • 210 Смях, смях ,смях

    5 2 Отговор

    До коментар #198 от "Ццц":

    Точно така, щом мрази Путлер е неадекватен!Хи хи хи хи хи......ха ха ха ха ха ха
  • 211 Айзенауер

    3 8 Отговор

    До коментар #190 от "Агресор няма как":

    А роби няма как да му станат, особено англо-саксонците, така че тиквето със свинските очички ще хвръкне. Междувременно, ще намали и много от унтерменше.
  • 212 В.В.П.

    5 11 Отговор
    Вярвайте в Урсул фашиста и Джо цървула..!!
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 От страни

    3 8 Отговор

    До коментар #193 от "Интересно":

    Извинявай ако съм сгрешил. Така ми се видя. Не виждам светлина в края на тунела. Лошите времена идват - Европа ще по пострада но нас избщо не ни виждам...
  • 215 Няма такова понятие в международното

    16 11 Отговор

    До коментар #207 от "В.В.П.":

    право "исконни земи" .
    Нищо не е върнал защото войната продължава. Диктаторът ще бъде елиминиран. Украйна ще си получи всички окупирани територии.

    Коментиран от #234

  • 216 От страни

    5 5 Отговор

    До коментар #206 от "Надяват да чуят":

    Пуснали челенж ще има милиони такива снимки.
  • 217 В.В.П.

    10 14 Отговор
    България не може да върне изконните български земи .Защото е роб на Европа ..Земите бяха поделени между Гърция ,Кралство Сърбия , Отоманска империя ..Румъния ..

    Коментиран от #246

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 По-добре

    8 4 Отговор

    До коментар #207 от "В.В.П.":

    не пиши тук когато си пиян!
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 В.В.П.

    8 6 Отговор
    Путин показа на западните дришлюфци ,че не могат да скачат срещу РОССИЯ...Сега си драшат глупостите ..НАТО и Иззрайна умряха ..
  • 222 Айзенхауер

    3 0 Отговор
    Каквото и да напиша ме изтриват
  • 223 В.В.П.

    9 6 Отговор
    Западът не вярва на очите си ..Обаче разпадна Иззрсйна ..НАТО е посмешище..

    Коментиран от #232

  • 224 Много се вълнувашПедал!

    7 6 Отговор

    До коментар #218 от "Кр@вешка п0дл@го д0н0сник":

    Споко, ще те изтрият!

    Коментиран от #233, #252

  • 225 Хаха

    7 9 Отговор
    Всичко, което им каза Путин си е самата истина. За това сега реват като магарета. И целия свят го видя. Голям плесник за бесните западни пехливани.
  • 226 В.В.П.

    8 10 Отговор
    Земята от 100000 години се взема с меч или с пари...Янките платиха на Зелю ,руските земи .и ..Путин дойде и си ги взе обратно...Край на филма ..
  • 227 Като гледам

    6 0 Отговор
    и вие продалите се нищожества му вярвате, ама мразите истината, а сте и нищо, та освен да сеете лъжи, нищо не ви остава!
  • 228 Кое от къде иде

    1 7 Отговор

    До коментар #88 от "Канапа":

    няма нищо общо, че запада удари дъното да се въргаля в лъжи и пропаганда.
  • 229 Не е така

    7 3 Отговор
    Бг пенсионерите още му вярват че има сесесер и че крайцера Москва гордо плува в морето и че Киев ще бъде денафициран на третия ден
  • 230 Ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хисторик":

    Китай никога не е бил британска колония
  • 231 Бай Хюсеин

    6 3 Отговор
    Да е жив и здрав Бай Вова,Бог Аллах да го пази винаги,За един ден Унищожи План демиятя създадена от Саруман и Урукаячетата.
  • 232 За посмешище

    8 7 Отговор

    До коментар #223 от "В.В.П.":

    За посмешище стана изсесесерето и варшавския му договор, а ако говорим за НАТО жертвите на НАТО са точно нула срещу 400 хиляди вчувалени ушанки гнус 200, все така за посмешище да е НАТОто 👍 урааааа

    Коментиран от #240

  • 233 Кр@вешка п0дл@го д0н0сник

    7 4 Отговор

    До коментар #224 от "Много се вълнувашПедал!":

    $0р0$ня , хайде бе Кога ще не изтрият.Изчака ми се чаканката. Брадясах Всичката ви такава, пееееалска
  • 234 Не става точно дума

    6 13 Отговор

    До коментар #215 от "Няма такова понятие в международното":

    за "иЗконни земи"!

    А за области които не искат да живеят под фашисткия режим на на измислена държава.
    Бранят земята си и семействата си с оръжие в ръка от изтребване и прогонване и сами освободиха териториите които виждаш. РФ прибегна до частична мобилизация много по-късно за да им помогне, след като режима изпрати цялата си армия срещу тях

    Коментиран от #254, #284

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Дедо ви....

    11 11 Отговор
    Да бе, ха ха ха ха ха...... Коментари в профила на Тъкър Карлсън: Путин мина 1000 години история за 30 минути, а Байдън не помни кога е починал синът му!?!?!?!?
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Вчера имаше заглавие тук 🤣🤣🤣

    31 10 Отговор
    "Два часа дърти лъжи и глупости: интервюто на Путин с Тъкър Карлсън"

    Право в целта.

    Коментиран от #241, #245, #253

  • 239 Абе

    9 22 Отговор
    защо въпросният историк и преподавател не може да обори нита една от историческите опорки на Путин, а тръгна да се прави на политически анализатор

    Коментиран от #243

  • 240 Слепецо

    6 23 Отговор

    До коментар #232 от "За посмешище":

    Жертвите на Запада са икономически, а на Украйна физически.
    Украйна е в пълен колапс, а ЕС е в необратима рецесия и деиндустиализация.

    Според всички западни експерти
  • 241 Абе

    5 14 Отговор

    До коментар #238 от "Вчера имаше заглавие тук 🤣🤣🤣":

    Коя лъжа украинче, айде докажи поне една преди да те върнат на фронта, а там да останеш без крака ахаха

    Коментиран от #263

  • 242 кравешкипедал

    9 16 Отговор

    До коментар #192 от "Значи наПедала":

    Много малко ,бе Исках 50 минуса. Приза джендърлякN1,се връчва на нацистнаркоман зелен.

    Коментиран от #277

  • 243 Просто

    6 13 Отговор

    До коментар #239 от "Абе":

    Щото са истини, а не лъжите на САЩ.
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 А сега се върни

    5 8 Отговор

    До коментар #238 от "Вчера имаше заглавие тук 🤣🤣🤣":

    и провери кой е сътворил заглавийцето!:)

    След това се присъедини към стотиците милиони които са гледали интервюто, а не мъдри журналисти да им го "разясняват",
  • 246 Опълченец

    9 5 Отговор

    До коментар #217 от "В.В.П.":

    Би ли ни спестил изумителната си неграмотност. България никога не е била "роб на Европа". Много народи и държави през епохите са губили и печелили територии, но сега реалностите са други.

    Коментиран от #251

  • 247 Пловдив

    4 7 Отговор
    байдън не си вярва сам, оттук нататък няма какво да говорим повече...
  • 248 Кресна

    10 9 Отговор
    А кой вярва на англосаксонците??????
  • 249 политикът

    9 10 Отговор
    Когато "иСторикът" Галеоти си отвяря устата, мирисът на екскременти се усеща с такава сила, че на слушателите му им става лошо и много от тях припадат, а други изпитват мъчителни конвулсии от смрадта, която се разнася не само по въздуха, но и по медиите буквално.

    Коментиран от #258

  • 250 Ха,ха,ха

    6 13 Отговор
    Все пак повече вярвам на Путин. Повече от 30 години западняците ни лъжат ,на тях ли да вярвам.
  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Вярно е!

    27 15 Отговор

    До коментар #238 от "Вчера имаше заглавие тук 🤣🤣🤣":

    Патологичен лъжец е. 🤔😂

  • 254 Опълченец

    14 8 Отговор

    До коментар #234 от "Не става точно дума":

    Брехххх, ти да видиш. Стоят си майки с деца на площадката и "гадните украинци" започват да ги бомбят. И то само в Донбас. А защо тогава тръгнахте да превземате и Херсонска, и Харковска област, като там проблеми нямаше? И защо там проблеми нямаше?
  • 255 СпокоПедалче!

    11 7 Отговор

    До коментар #252 от "Денискстапедала бил проссс":

    Смесваш дрога и алкохол ли?

    Коментиран от #262

  • 256 Опълченец

    6 0 Отговор

    До коментар #251 от "хаха":

    Хуморист :-)
  • 257 кравешкипедал

    10 12 Отговор

    До коментар #244 от "Кой ще си губи":

    Нещо си безсилен като размазана кравешкаф@шкия. Голямо изхвърляне, голямо чудо. Въздух под налягане. 00

    Коментиран от #260

  • 258 По себе си ли

    12 0 Отговор

    До коментар #249 от "политикът":

    съдиш или ти самия сиЛайно?
  • 259 макс

    9 15 Отговор
    Шолц-наследствен фашист,покани руснаците в Берлин!!!Путин е единственият защитник на Християнския свят!
  • 260 Я марш обратно

    15 7 Отговор

    До коментар #257 от "кравешкипедал":

    в тоалетната чиния!

    Коментиран от #264, #265

  • 261 Защитен механизъм в мозъка

    17 6 Отговор
    Путинофила не се сърди когато путин го лъже. Защото си представя че путин лъже запада,а не него.
  • 262 Денискстапедала бил проссс

    8 10 Отговор

    До коментар #255 от "СпокоПедалче!":

    Това е за теб, зеленияпедал и всички$0р0$ни ,п0длоги кози.
  • 263 Кой си

    10 0 Отговор

    До коментар #241 от "Абе":

    ти, че да си губя времето с един анонимник?
  • 264 кравешкиоедал

    12 19 Отговор

    До коментар #260 от "Я марш обратно":

    М@РШ бе.ЧЕЗНИ, доносник в канавката при хохолите в Авдеевка Хахаха. Видяхме ви клиповете на жълто-зелените , дето станаха кафяви са УНИКАЛНИ.Прдават се кафявите "смелчаци"
    Хайде сега ЧУПАНДРОК в обора говежди

    Коментиран от #293

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 дядо поп

    11 1 Отговор
    Защо ли аз пък не вярвам , че е така!
  • 267 пиночет

    16 10 Отговор
    По голям смотаняк и палячо от миризливия Путин, историята не помни!

    Коментиран от #269

  • 268 Чичо Дончо каза

    6 9 Отговор
    И на Джо бидона също,не може да се вярва.
  • 269 Шматка

    1 6 Отговор

    До коментар #267 от "пиночет":

    Кат изключим теб
  • 270 Някой

    10 10 Отговор
    Много отдавна не вярвам на финансирани медии от САЩ, каквато е "Факти".
    Интервюто е гледано 178 милиона пъти само в туитър. Видя се интелектуалното ниво на Путин. Думите му бяха логични, ясни и откровени. Нямаше арогантността, ДВУЛИЧИЕТО, лъжите и крайната пропаганда типична за всички платени от САЩ медии. Видяхме и дементиния Байдън, който просто имал лоша памет. Който има акъл ще види какво се случва. Който няма, никой не може да му отговори очите.

    Коментиран от #273, #276

  • 271 касата

    9 4 Отговор
    Най долнопробното нещо е, да си руска подлога!
  • 272 Дон Корлеоне

    13 4 Отговор
    На никой не му пука за, миризливия палячо Путин!
  • 273 Слабо ни интересува

    14 4 Отговор

    До коментар #270 от "Някой":

    , че един анонимник не вярва на Запада.
  • 274 Много му вярвам

    21 7 Отговор

    До коментар #191 от "Ццц":

    на кремълския фюрер, но само когато мълчи. 😂

  • 275 Вярвам

    4 10 Отговор
    А кои вярва на факти.бг
  • 276 факт

    11 18 Отговор

    До коментар #270 от "Някой":

    Ти остава това, ами виж коментарите от цял свят. Между 80-90% от тях са положителни. Американците сравняват Путин с Байдън и са втрещени от това, което видяха - интелигентен и овладян лидер, който знае какво иска и как да го постигне. Докато Байдън трудно може да каже името си. Не вярвах, но изглежда, че това интервю наистина има потенциал да донесе мира по-бързо от очакваното. В голяма част от профилирите в Туитър изчезват украинските знамена. Общественото мнение на запад ще се обърне против собствените им правителства, които провокираха, подбуждаха и продължават тази война.

    Коментиран от #278

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Точно обратното е!

    14 10 Отговор

    До коментар #276 от "факт":

    Милиони коментари в които безпощадно правят на 2 копейки кремълския лъжец...
  • 279 Никой вече не вярва на Путин

    24 10 Отговор
    От пропагандното интервю с предварително подготвените и одобрени въпроси към Путин зададени му от специално подбрания американски журналист Карлсън, въпреки фалшивите исторически препратки към миналото се разбра, че Путин извърши най голямата грешка за Русия в 21 век , нахлувайки и започвайки една терористична и варварска война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да постъпи по много по цивилизован начин и да подобри с тези средства живота на руснаците, Но Русия винаги се изживявала като империя с военизирани крепостници и психопата Путин се помисли ,че може да се нарече новия император Петър Велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят, за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга, за която не се говори в интервюто, че страната е обсебена от кошмара на войната и в обществото цари небивала подозрителност и страх...! На всички им се привиждат навсякъде шпиони и всички са заети да преследват врагове, докато руските градове замръзват и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и руснаците колкото и да са лъгани и потискани в миналото да живеят в мизерни условия, днес разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война за "прославата на Пу

    Коментиран от #281, #283, #285, #289

  • 280 Гай Турий

    7 7 Отговор
    Сега цял Запад реве, че Путин лъже. Няма за какво да лъже. Никого не заплашва. Тоя свят е полудял, че сам се навива да получи ядрен удар. Друго няма да има. Заговорът срещу планетата е от сатаните във фашистгтон и лондон.
  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Голям смешко

    4 4 Отговор
    И вече 200 милиона феноменално досадно са си направили труда да изглеждат интервюто??? Голям смешник тоя.
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Абсолютни лъжи

    15 7 Отговор

    До коментар #234 от "Не става точно дума":

    си написал...

    Проблемите в Донбас започнаха когато Путлер изпрати там Гиркин и стотици други руски престъпници, а в последствие и редовна армия която именно се би срещу украинската армия в тези 8 години от 2014 година...

    Коментиран от #301

  • 285 Хехе

    3 8 Отговор

    До коментар #279 от "Никой вече не вярва на Путин":

    Галинке, ти ли са маsuka
  • 286 А на вас вярва ли ви някой?

    7 9 Отговор
    Пропаднали краварски лъжци

    Коментиран от #295

  • 287 БАРС

    4 2 Отговор
    КАК НИКОЙ БЕ АЗ МУ ВЯРВАМ.КАК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ ЗАГЛАВИЯ БЕЗ ДА СТЕ ПИТАЛИ МЕНЕ .ДА АЗ МУ ВЯРВАМ
  • 288 Атина Палада

    4 4 Отговор

    До коментар #72 от "Зелен Демократ":

    Велик си !
  • 289 Само мозъчни инвалиди

    19 7 Отговор

    До коментар #279 от "Никой вече не вярва на Путин":

    вярват на късия подлец и демагог в Кремъл.
  • 290 кравешкипедсл

    4 11 Отговор

    До коментар #277 от "Един голямXyй":

    Че нямаш х..е ясно. Само една голяма уста и тя лапа Слагай си плюсове и се И...

    Коментиран от #291

  • 291 Ами ти пък слагай му

    8 8 Отговор

    До коментар #290 от "кравешкипедсл":

    минусиПедал русофилски!

    Коментиран от #315, #316

  • 292 Факт

    4 7 Отговор
    Предишната вечер руски войски удариха кафене в района на Харков, където се провеждаше празненство на украинските офицери в чест на назначаването на Александър Сирски за нов главнокомандващ, съобщи координаторът на николаевското подземие Сергей Лебедев. РИА Новости.
    "Беше нападнато кафене в град Велики Бурлук в източната част на Харковска област. По това време офицери от тази посока се събраха в кафенето, за да отпразнуват повишението на генерал Сирски в длъжността главнокомандващ", каза той. казах.
  • 293 Ще ядешXyя

    9 0 Отговор

    До коментар #264 от "кравешкиоедал":

    в крайна сметка.

    Коментиран от #297, #302

  • 294 Сократ

    5 11 Отговор
    На западналите либерасти никой не ви иска мнението. Важното е, че останалия свят му вярва.
  • 295 Никой западен лидер вече

    21 8 Отговор

    До коментар #286 от "А на вас вярва ли ви някой?":

    не търси кремълския, патологичен лъжец за абсолютно нищо, защото вече е извън закона. Престъпник е...

    Това е проблема на късия фюрер. Затова 2 часа хленчи и демагогства с нелепи лъжи.
    В Русия вече има заведено дело срещу него.
  • 296 Болгарин

    7 14 Отговор
    Бог да благослови славната руска армия и да й даде пълна победа, защото делото й е справедливо и свято!
    Ние сме руски братя и сестри! Братска България е с вас! Бог да е с теб! Бог е с нас! Към победа над нацистката хунта начело с евреина Зеленски!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
    Победата на Русия ще е естествена, ние сме православни християни и помнете приятелството ни с българите!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #298

  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 България мрази русия

    6 7 Отговор

    До коментар #296 от "Болгарин":

    Объркал си държавите нещо пич.Май не си от България ?
  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Гай Турий

    10 5 Отговор

    До коментар #284 от "Абсолютни лъжи":

    Проблемите са започнали преди 100 години, когато американсикят гражданин Лейба Давидович и неговата ционистка банда наложиха новосъздаденият СССР да бъде разделен на национални републики. И тогава са съчинили изкуствената република Украйна и възниква някаква съвокупност на украински народ. И са я напомпали с повечето руско населени области. Само че на теб мозъкът ти е калайдисан с американски калай, как то и тоя на Троцки и ревеш срещу днешната справедлива война за историческата цялост на руския народ и нейната държава.
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Иван Иванов

    6 6 Отговор
    Да свикваме Путин ще управлява до2036 и дотогава вече няма да има EU,USA, да се надяваме че България ще се осъзнае и ще си гледа някой ден националният интерес ,а не мечтите на някакви съюзи, защото всички съюзи се разпадат, а живота продължава

    Коментиран от #306

  • 304 УСА

    5 2 Отговор
    Много отдавна никой не вярва на БайПън ! Даже амер. бизнес и обикновенните американци.

    Коментиран от #305

  • 305 Любопитен факт

    4 3 Отговор

    До коментар #304 от "УСА":

    Да ама американосите могат да го сменят тоя бай пън. А рашката няма такива привилегии. На рашката и се позволява или да е путинофил. Или да е затворник на фронта.
  • 306 хихихи

    4 0 Отговор

    До коментар #303 от "Иван Иванов":

    Това след колко години ще е викаш. След 12 години путин ще е още на власт и нема да има нато и еу. Интересно. А преди 12 години. Да не си имал същото мнение. Нещо ми подсказва че и преди 20 години пак си вярвал в такива мантри.
  • 307 Браво на Путин

    7 6 Отговор
    Накара да вие на умряло цялата продажна и лъжлива сган!

    Коментиран от #309

  • 308 Я Я Я Я ДА

    2 3 Отговор
    СМЕРТ ПУТИНА ..........................
  • 309 Русофилите имаш

    0 1 Отговор

    До коментар #307 от "Браво на Путин":

    предвид ,нали?

    Съгласен съм ,че са cган.
  • 310 Секълбетч

    2 4 Отговор
    Русия като усети че ще загуби войната ще нападне НАТО със атомно оръжие. Това ще бъде тяхната изненада.
  • 311 Впечетляващо

    0 0 Отговор
    Заглавие, което е или точно, умно, глупаво, смешно с такъв брой коментари след активни часове по малко от 12, не се случва често. Замислете се!
  • 312 Бог

    1 0 Отговор
    Путин е пътник.

    Коментиран от #324

  • 313 само истински лъжи

    2 0 Отговор
    някой да им вярва вече? смях в залата!
  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 аде аде

    0 1 Отговор

    До коментар #291 от "Ами ти пък слагай му":

    тука тоя се малко разлял нали има модернатор ? или има избирателно триене или може и простотия и обиди вече?
  • 316 факти само истински

    0 0 Отговор

    До коментар #291 от "Ами ти пък слагай му":

    модернатора ехо верно е неделя ама явно спиш до много късно!позорно е!
  • 317 НЕ Е НУЖНО

    3 1 Отговор
    ДА МУ ВЯРВАТЕ
    ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАТЕ
    И ТОВА Е ФАКТ
    САМИТЕ ИСТЕРИЧНИ КОМЕНТАРИ ПОКАЗВАТ ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТИ КЛИКИ НА ЗАПАД И У НАС ЗДРАВО СЕ НА.....ВАТ
  • 318 Абе малко сте... ама

    2 2 Отговор
    Не са много, но са твърди и упорити.... едно си баба знае едно си бае... лош е Путин... или "ХЕРМЕТИЧЕСКИ ЗАТВОРЕНИ ГЛАВИ ДЕТО НИЩО СТАРО НЕ ЗАБРАВЯТ И НИЩО НОВО НЕ ПРИЕМАТ"
  • 319 нпо агент

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българин 🇧🇬":

    ръководство на Русия било възрастно...а пък на сащ направо детска градина..с деменция, призната от разследващи по делото за изнасяне на секретни документи от белия дом от празидента Байдън...направо казаха ..слаба памет..
  • 320 В.В.П.

    2 1 Отговор
    Джо Байдън ,цървула, вярва на Вовата.
  • 321 глава пълна с вата

    2 3 Отговор
    Всички български пияници безрезервно вярват на Путин.

    Коментиран от #323

  • 322 Отряд1

    2 0 Отговор
    Без да чета какво сте писали, ще повърна едно мнение, а именно, че мнозинството от руснаците вярват на президента си, за разлика от множеството българи, които не вярват дори на децата си.

    Успех и на редакцията,
    Ние не вярваме и във Вас.
  • 323 Отряд1

    1 1 Отговор

    До коментар #321 от "глава пълна с вата":

    Само невеж би написал подобно нещо насред бунището на социалните мрежи.

    Ако имах възможност бих Ви замерил с книга!
  • 324 Луцифер

    0 0 Отговор

    До коментар #312 от "Бог":

    "Татко" ще ти се иска Путин да дойде при теб, ама няма...
    Ще разбереш, че това е проблем, драги ми читателю, когато се срещнем в небитието.

    Твой Сатана
  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Путин Скучен ?

    1 0 Отговор
    Каза много истини за преговорите в Истанбул , Сев Поток , Китай и съдбата на долара .
  • 327 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Путин

    2 1 Отговор
    намери Русия в разруха . Сега икономиката й е първа в Европа , армията е модернизирана ,
    опитите за преврати по границите й в Чечня , Грузия , Казахстан съсипани .
  • 330 Реалист

    0 0 Отговор
    Винаги ми е било забавно да чета налудничави интерпретации на западни псевдо анализатори,историци и каква ли не друга паплач. И винаги е едно и също,демонстрират колко зле познават Изтока,и Европа като цяло. Та и този английски "разбирач" и той се оказа поредния смешник.
  • 331 максим

    0 0 Отговор
    на някой историци,може да се вярва,на други,не! всеки сам решава. аз на бибиси много отдавна не вярвам!!!
  • 332 максим

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Аксиома":

    абе, не разбирам,каква аксиома и теорема си! но- разбирам,невеж си и лъжеш!!! кат пораснеш,белким,проумееш!!!
  • 333 максим

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Жалки наведени копейки":

    ако, путин ти пречи,иди при боко,доганя,пеевски,при турския султан......и не се жалвай!!! кирчо,финансовия,също търсят подръжници.иди.белким,те вземат.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания