Last news in Fakti

25 Май, 2021 11:45 3 056 4

САЩ: Не пътувайте до тази страна

  • япония-
  • сащ-
  • коронавирус-
  • пандемия

В Япония има голям риск от заразяване с вируса

САЩ: Не пътувайте до тази страна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Заради нарастването на случаите на COVID-19 в Япония Съединените щати издадоха предупреждение за пътуване до тази страна. Контролът е засилен седмици преди откриването на Олимпийските игри в Токио. Американските представители обаче изразиха увереност, че атлетите ще могат да участват безопасно в игрите.

Япония вече е забранила влизането на повечето пътници в страната. Напоследък там се наблюдава нова вълна на случаите с коронавирус, предаде БНР.

Американският Център за контрол на заболяванията предупреди, че в сегашната ситуация в Япония дори напълно ваксинираните пътници могат да бъдат изложени на риск от заразяване с вариантите на COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Драслер

    8 1 Отговор
    Еволюцията я дължим и на вирусите.В среда без воруси няма да има и хора
    Цялата тази истерия е смешна
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 куку руку ку

    8 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: че в сегашната ситуация в Япония дори напълно ваксинираните пътници могат да бъдат изложени на риск от заразяване с вариантите на COVID-19."
    А оти ги ручаха тогава жабетата с ваксинирането?
    Колкото за самата Япония... там са ваксинирани с първа доза 2,6%, а са си сложили и втората доза 0,9% от населението. Като правителството няма намерение да купува повече дози, а останалите от досега закупените ще бъдат унищожени.
    Затова фармамафията, чрез САЩ, наказват японците, като искат да провалят олимпиадата им.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Добре,как се разпространи ???При положение,че Япония имаше ниско ниво на заразяване от къде дойде тази вълна???Там спазват дистанция и мерки??Явно е,заразяването става по начин друг,а не този,който проповядват!Най вероятно Олимпиада няма да има!