Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 16:55 2 747 19

СЗО предупреди да не се отлага въвеждане на ограничения срещу коронавируса

  • световна здравна организация-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • пандемия

Световната здравна организация не назова конкретни страни, нито коментира действията на конкретни правителства

СЗО предупреди да не се отлага въвеждане на ограничения срещу коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Световната здравна организация (СЗО) предупреди страните, в които има увеличение на заразяванията с коронавирус, да не отлагат затягането на ограничителните мерки, предаде ДПА.

"Колкото по-рано могат да се предприемат действия, толкова по-малко действия е възможно да се наложи да се предприемат", каза в Женева експертката на СЗО по COVID-19 Мария ван Керхов. Тя изтъкна обстоятелството, че разпространяващият се сега вариант Делта на вируса е много по-силно заразен от предишните разновидности. Няколко държави са в трудно положение и е необходимо да предприемат "много строги" мерки, заяви директорът по извънредните здравни ситуации на СЗО Майк Райън.

СЗО не назова конкретни страни, нито коментира действията на конкретни правителства.

Посочваните мерки включват широко използване на маски, спазване на социална дистанция, добро проветряване на закритите пространства, избягване на събиранията в малки пространства и работа от къщи, доколкото е възможно.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фаро

    79 2 Отговор
    СЗО да поемат заплатите на хората застрашени да останат без работа и на останалите без работа.Ние знаем кои държави са на слугинажа и кои политици и България е една от тях

    Коментиран от #8, #11

  • 2 СЗО фашисти

    73 2 Отговор
    гадове
  • 3 Рошко

    68 4 Отговор
    Цирка и по ията продължават с пълна сила, как не ви омръзна бе
  • 4 Грульо

    65 3 Отговор
    Долу СЗО и СЗО куклата Герберйесус! :D
  • 5 Бен Афлек

    70 0 Отговор
    Докато стадото кротко изпълнява повелята на касапина,тъй ще е..Заробиха ни икономически с траншове от авоари,които се превеждат само на послушните и марионетни правителства.Изборите са утре! Дерзайте.
  • 6 Световната Злонамерена Организация

    51 1 Отговор
    Какво може друго да каже нали трябва да вземе милярди за наша сметка! Ще хвърлят някоя троха на нашите и те са готови да ни жертват!
  • 7 КОВ ИДИОТ

    50 1 Отговор
    ФАШИСТИ! КОМУНИСТИ! АНАРХИСТИ! МОНАРХИСТИ! ФАРМАФИ! СЗО! ГМО! НОВ СВЕТОВЕН РЕД! КЕМТРЕЙЛИ! ГЕЙ БИЛДИ! МАСОНИ! ЦИОНИ! ИЛЮМИНАТИ! РЕПТИЛИ! ИЗВЪНЗЕМНИ! ВАКСЪРИ! 5Г!
  • 8 САНДОКАН

    56 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фаро":

    Може би ви прави впечатление че за затваряне говорят само тези които са на държавна хранилка,по лесно им е така и така не правят нищо ако пък и не ходят още по добре
  • 9 Тръмп

    55 0 Отговор
    Откак свалиха Тръмп отрепките СЗО станаха по-силни и нагли.Тръмп искаше да им спре кранчето ама американосите сега ще плащат от своите данъци на кухата организация секта
  • 10 Отврат безгранична

    56 3 Отговор
    Тези се бъркат в суверенни държави и нарушават правата на всички граждани, командват, разпореждат се, насилват и убиват чрез отрови, наречени ваксини.
  • 11 sss

    49 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фаро":

    Така и така дават такива идеи - всички в СЗО да се откажат от заплатите си до края на "пандемията" и да насочат цялото си финансиране към фондове за справяне с кризата и хаоса, които редовно подклаждат.

    Коментиран от #12

  • 12 Сатанинско Зло Организирано

    34 1 Отговор

    До коментар #11 от "sss":

    Много практична и разумна идея предлагате на тези фашисти! Но не вярвам да го направят, нито пък те да са ваксинирани. Убийците целят да ликвидират разумните хора само.
  • 13 Hoho Boho

    30 0 Отговор
    Тия леваци от СЗО, господарите на света ли са, че ще нареждат какво да се прави?
  • 14 Преболедувал

    14 0 Отговор
    СЗО,да наблегнат на това ,да се лекуват адекватно и навреме заболелите от Ковид ,а не да говорят глупости! Реално погледнато всеки ще го изкара ,дори и "Ваксиниран" ,но проблема е в наличноста на мед.персонал и желанието му да лекува заболелите! Поне така е в някой страни! Бъдете здрави!
  • 15 ГЛАСУВАЙТЕ срещу ковид мерките

    21 0 Отговор
    Внимавайте как гласувате. Спомнете си в САЩ как свалиха Тръмп и джендерократите възобновиха субсидиите към СЗО и наложиха ЗАДЪЛЖИТЕЛНА "ВАКСИНАЦИЯ".
  • 16 Си Керим Здравов

    2 0 Отговор
    Организация.
  • 17 Ггг

    7 0 Отговор
    Там е работата, че ограниченията не са срещу короната а срещу хората.
    Вземат свободата ни и после ни изнудват да се ваксинираме. После пак заключване и така. Накрая ще въведат концлагери за ваксинирани. Нормалността свърши октомври 2019г. Отсега нататък тежко и горко ни ако търпим това и не се вдигнем срещу този фашизъм. Такова бъдеще ли искаме за децата си? Замислете се хора!
  • 18 Тъмен субект

    2 0 Отговор
    СЗО бърза да раксинира хората масово, докато са още уплашени и докато не са лъснали всички "ефекти" от ваксенато.
  • 19 гост

    0 0 Отговор
    ширoкo изпoлзвaнe нa мacки, cпaзвaнe нa coциaлнa диcтaнция, дoбрo прoвeтрявaнe нa зaкрититe прocтрaнcтвa, избягвaнe нa cъбирaниятa в мaлки прocтрaнcтвa и рaбoтa oт къщи, дoкoлкoтo e възмoжнo и ДУПЧЕНЕ, ДУПЧЕНЕ, ДУПЧЕНЕ