Last news in Fakti

5 Август, 2023 04:56 1 660 6

37 новозаразени с коронавирус, няма починали за последното денонощие

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени

В болница се намират 114 заразени

37 новозаразени с коронавирус, няма починали за последното денонощие - 1
Снимка: БГНЕС

37 са новозаразените с коронавирус за последното денонощие в България, според данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направените тестове са 776. Излекуваните са 16. В болница се намират 114 заразени. Починали заразени няма. Активните случаи на зараза са 1429.

Поставените дози от ваксини срещу коронавирус са 18 за последните 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненец

    22 2 Отговор
    Държавните безработници продължават с тази измищльотина. Я да ми кажат, от къде са тези 1400 активни случая??? Че то 140 на ден не е имало повече от година. От някъде ги внасяме ли??? Време е да се закрие това недоразумение единен информационен пар.цал.

    Коментиран от #3

  • 2 Сивата котка

    15 1 Отговор
    Чудех се що тъй празно некак по новинарския поток, то било, че половин година не се е приказвало за ковид. От дя дойдоха тия нови случаи? Зеленски тествахте ли го, га дойде на посещение?
  • 3 Петър

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Варненец":

    Да, и на мен ми е чудно защо нито един журналист или политик не повдига въпроса за закриването на ненуженият националния информационен портал за КОВИД-19?

    Коментиран от #4

  • 4 Моарейн

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    По-важният въпрос е защо в бюджета са предвидени 140 млн. лева за фъшливите ваксини при положние, че са единици тези, които искат да експериментират със здравето си. Мисирките обаче оглушително мълчат.

    Коментиран от #5

  • 5 Петър

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Моарейн":

    Няма къде да ги докопаме за да ги попитаме, а и концепцията на мисирките претърпя пълна метаморфоза, тотално забравиха за КОВИД-19, сега за мисирките е важно дали Зеленски е спал добре и "промените" в Конституция на България.
  • 6 Копипасте

    12 1 Отговор
    Във Фейса /и не само/ "изтече" много интересна новина от една американска телевизия : сенатори и конгресмени са подкарали Файзер на "гръцка количка" заради насилствено налагано ваксиниране! Те /Файзер/ не били знаели и били вярвали, че такова насилие било нямало?! Интересно къде са живели тия хора до започването на руската СВО в Украйна и защо, а и за какво тогава бяха блокадите, КПП-тата, "зеления сертификат" ...... ?! В "мрежите" много хора им пожелават да си купят лекарства с печалбите от "ваксините"! В заключение цитирам един поляк : "Днес фармацевтичната индустрия не създава лекарства, създава клиенти!"