Last news in Fakti

3 Май, 2015 10:00 3 933 4

Забавната Skoda FUNstar Fabia

  • skoda-
  • fabia-
  • funstar

Ежегодно фенове на VAG групата се събират край бреговете на Вьортерзее, Австрия, за да благодарят за тяхната лоялност и принадлежност всяка от марките в групата представя по някой прототип. Skoda ще представят тази уникална Fabia пикап под името FUNstar. Тя е разработена от обучавани в компанията 2 момичета и 21 момчета. Проектът стартира през ноември месец миналата година. Те избират Fabia заради това, че е нов модел и лесната конструкция на шасито.

Колата е оборудвана с 1.2 TSI двигател със седемстепенна DSG автоматична кутия и 110 конски сили. В началото те са искали да вкарат 1.8-литровия TSI, но по-големите му размери са изисквали сериозни конструктивни промени, костващи много време. Освен промените по шасито с преминаването от 5 врати към пикап с две врати и интериора е разнообразен с претапицирани седалки със зелени акценти и спортен волан. Звуковата система също е минала "под ножа", като са достигнати 1400 вата включващи 200-ватов субуфер. Проектът ще бъде представен на 34-тата GTI сбирка, която ще се проведе от 13 до 16 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    Симпатична е, но безполезна. :)
  • 2 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    не е лоша малка и практична шкода
  • 3 коко

    0 0 Отговор
    обучавани в компанията 2 момичета и 21 момчета измислили голямата работа - 1400 вата включващи 200-ватов субуфер и спортен волан, квато марката - такива и специалистите

    Коментиран от #4

  • 4 оня

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "коко":

    така като гледам, хората направили тая кола са на по 18-20 години... интересно ми е да видя ти какво си направил на тая възраст, освен да плюеш по труда на хората!?