Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 01:00 5 764 7

Недоволна песен за Jeep Grand Cherokee

  • jeep grand cherokee-
  • песен

През 2013 година австралиецът на име Тег закупува на цената от 60 000 долара ново Grand Cherokee от местния дилър на FiatChrysler. Този ход обаче се превръща в истински кошмар след поредица повреди, които го оставят на пътя. Неволите водят и до репатрирания, които естествено не са покрити от компанията производител. Не само това, но и нямат никакво намерение да направят каквото и да е било. Това кара собственика на злощастния автомобил да използва силата на мрежата и креативността си, за да създаде забавно видео, в което разказва за преживяното. За няколко дни то има близо милион гледания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Такъв кенеф се опитаха да пробутат на мой приятел!
    3години се съдят с банка и дилъри!

    Коментиран от #7

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Те много от новите коли създават проблеми, особено с тези електроники е някакъв АД. Вдигаш капака и виждаш пластмасови капаци, които закриват двигателя и не можеш да видиш нищо, а като отидеш в сервиз, свят може да ти се завие като ти кажат колко ще струва ремонта...
    А относно статията, на този му препоръчвам да си купи една Lada 2107 на газ и съм сигурен, че ще е по-доволен, ще може и по инерция да я кара без проблеми.

    Коментиран от #3

  • 3 Dimo

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    нямат лада в Австралия
  • 4 глис

    0 0 Отговор
    До "опсмопсус":
    Значи не са се опитали, ами направо са си му го пребутали!

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.