Last news in Fakti

12 Септември, 2016 11:59 3 427 3

SsangYong ще покаже нов Rexton в Париж

  • ssangyong-
  • rexton-
  • y400-
  • париж 2016
SsangYong ще покаже нов Rexton в Париж - 1

Корейско-индийският производител SsangYong разпространи първите официални изображения на прототипа LIV-2, който ще се превърне в следващото поколение на всъдехода Rexton. Засега моделът е известен само с вътрешнозаводското си обозначение Y400.

SsangYong ще покаже нов Rexton в Париж

Предполага се, че новият Rexton ще бъде построен на класическо шаси, което в последствие ще послужи и за основа на следващата генерация на пикапа Korando/Actyon Sports. Конструкцията ще бъде с около 50 кг по-лека, отколкото досега.

SsangYong ще покаже нов Rexton в Париж

Гамата от двигатели ще се състои от познатия 2.2-литров дизел, който в момента развива 178 к.с. и 400 Нм. Той ще бъде съчетан със седемстепенен автоматична трансмисия от Mercedes-Benz. Освен това новият Rexton ще бъде достъпен и с нов четирицилиндров турбодвигател и осемстепенен автоматик.

Подробни технически характеристики за генерациите на Rexton -ТУК

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цък

    1 1 Отговор
    Отстрани е все едно е обърсал стените в гаража!
  • 2 мъжкар

    1 1 Отговор
    Страшно грозно нещо както и стария модел на рекстън!!
  • 3 Kiko

    1 0 Отговор
    Ти нямаш на представа за този автомобил