Last news in Fakti

24 Април, 2017 07:15 34 405 9

BMW M5 E39 комби? Виждали сме, но няма!

BMW M5 E39 комби? Виждали сме, но няма! - 1

Култовият спортен седан на BMW - M5, е една от машините, с която са запознати милиони фенове на автомобилите по света. Той е пословичен със своя шестцилиндров двигател, но при поколението Е39 прави рязък ход към увеличение и на кубатурата и на цилиндрите и автомобилът се оборудва с 5.0-литров V8 отново с единични дроселови клапи, който го превръща в още по-желан, като причините са много. Мощността скача на 400 конски сили, нютонметрите на 500, а звука е нещо трудно обяснимо.

Този модел за разлика от предишния обаче, така и не получава комби версия, като най-мощната е 540 с нейния 4.4-литров V8, която също е много добра машина. Това не означава, че не може да бъде създаден такъв автомобил и едно тунинг студио бързо поправя тази грешка - Greenwood Motorsports.

Освен пълната двигателна трансплантация, автомобилът е получил всички други основни детайли на M5 - окачването, спирачките, диференциалът със заключване, както и изпускателната система с два двойни накрайника и специфичните за модела многоспицови джанти. Автомобилът притежава и визуалния пакет, с който е познато M5, както и специфичните седалки, а цената му е 22500 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Isko

    19 3 Отговор
    Нека хейта започне сега...
  • 2 propov

    24 3 Отговор
    Такъв сайвант дай боже всеки му!
    Само като му чуя гласа и парите сами почват да изкачат от джоба ми ;-)
  • 3 Ловеца на поршета

    10 8 Отговор
    Собственика на този звяр може спокойно да натовари цялото семейство с всичкия багаж че дори и тъщата и семейно да ходят да ловят Поршета!
  • 4 гост

    23 5 Отговор
    Глупости - в Люлин е пълно с такива "М-ки" ....
  • 5 honda

    2 0 Отговор
    Цената е супер...по Германия толкова пари са поиздъхнали м ки е 30-ки, тая е много секси. Спомням си на скоро имаше статия за една е34 туринг , м, от електа ограничена, в калифорния, 50 или 60000$ беше...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    6 1 Отговор
    Те тия в люлин са само оптика!
  • 8 Гост 91

    12 0 Отговор
    Като човек, свободен да изкаже мнението си (горд собственик на ауди)
    Бих казал че тази е39-ка е направо чук, добро изпълнение а под капака много мощ.
  • 9 Shmeker

    12 0 Отговор
    На времето имах много добра E39-тка. Продадох я преди 4-5 години. Но от време на време я сънувам...