Last news in Fakti

18 Май, 2017 13:42, обновена 18 Май, 2017 13:43 9 618 22

Fiat показа наследника на Punto

  • fiat-
  • argo-
  • punto
Fiat показа наследника на Punto - 1

Бразилското поделение на Fiat разпространи първите снимки на нов хечбек, който ще замени популярното Punto. Argo ще бъде представен в края на месеца и информацията за него все още е оскъдна.

Fiat показа наследника на Punto

На снимките е показана спортната модификация на хечбека HGT, която се отличава с червени детайли в решетката на предната броня. Argo ще бъде дълъг около 4 метра и ще има 300-литров багажник.

Fiat показа наследника на Punto

Наследникът на Punto ще се оборудва с 1.0- и 1.3-литрови двигатели от семейството Firefly, които ще могат да се комбинират с петстепенна механична предавателна кутия или роботизирана трансмисия.

Fiat показа наследника на Punto

Версията HGT ще получи 1.8-литров атмосферен мотор E.torQ с мощност 140 коня и 6-степенен автоматик. Всички двигатели са проектирани за работа както на бензин, така и на етанол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    34 1 Отговор
    Добре изглежда Fiat-а, само дано да има по-голям багажник от Grande Punto-то...иначе за возия са добри
  • 2 Юзерче

    8 33 Отговор
    Пазарска количка с предно...

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Зелено човече

    26 2 Отговор
    Прилична количка. Дано е да е и на прилична цена

    Коментиран от #5

  • 4 Хайко

    4 45 Отговор
    Тия още ли произвеждат лагерните си колички???
  • 5 гост

    34 3 Отговор

    До коментар #3 от "Зелено човече":

    Като се има предвид, че типо бензин е 22х.лв, то тази малката трябва да започва под 20х.лв.
    Адмирации, Фиат намериха добър дизайн с поред мен ще бележат много добри печалби, поне новото Типо е много добро и на сносна цена. Фиат показва, че може да е красиво и да е бюджетно, а не като дачия, пежо и др.

    Коментиран от #6

  • 6 RedBull Renault F1 RS France Power

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Луд си братле . Кефи ме твоето мнение . Прав си че Фиат с този дизайн ще избие рибата . Нищо чудно и Фиат чрез този модел , да надмине двата автомобилни гиганта ( Фолксваген и Пежо) . Аеродинамичните форми на Фиат и Алфа на Умрело винаги са били най-красиви . Майтапа настрани !
  • 7 Димо

    7 0 Отговор
    Мн добре изглежда.
  • 8 до Юзерче

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Юзерче":

    Къде си бе, играч? :-D
  • 9 хаха

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Юзерче":

    Дано по-натам изкарат и някое Абарт-че, за да гледаш скорпиончето на "пазарската количка" от немския си "премиум" тЕрикат! Не че и HGT-то няма да те накаже, но ей така да те накара да уважаваш италианските коли и техните традиции!

    Коментиран от #13, #14

  • 10 Фиатаджия

    5 2 Отговор
    Като гледам разни фенчета на летни автомобили се изказват издирете фич уно 900кб вземете му 100 м от старт и говорете
  • 11 PlimP

    3 6 Отговор
    само изглежда, иначе са трагедия, кчество под сяква критика, същата схема е и с фиат тЪпо
  • 12 PlimP

    1 4 Отговор
    грешка, тва си е все още типо
  • 13 Лансер Ево

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "хаха":

    Те го па и тоя с тия традиции ... И кво да уважавам на мистър Спагета ? Кое да уважавам по-точно ? Че преди 20 години са "изобретили" бензинов двигател със 147 коня ? Брейй... Друго... Че Фолксваген груп изкупува тия жабешки недоразумения като две за левче заедно с Дукати . Второ или трето и във Формула 1 2 марки направо в последните години ти счупиха любимата талянска " кола " . Хвани и ти се осъзнай най-накрая че вече се уморих да шляпосвам оптимисти като теб гледайки ми стоповете със алфички и фиатчета стил Бързи и Яростни .

    Коментиран от #20

  • 14 Лансер Ево

    2 9 Отговор

    До коментар #9 от "хаха":

    Забравих да добавя че Ники Лауда (австриец-германец) при влизането му във Формула 1 във екипа на Ферари , точно той учи жабешките пит стоп монтьори как колата им да бъде с по-бързо време . Второ че всичките успехи на Ферари се дължат на Михаел Шумахер ( Немец ) . Та остана ли нещо с което да уважа кола сглобена от жаба със свински опашки и тук там някое болче . Май цял живот лежат на идеите на немец който е учил за двигатели с вътрешно горене а не е учил как се прави паста и еспресо . Както виждаш съм фен на японските автомобили , но да ми налагаш твоето изкривено мислене да уважаваме такива коли е смешно .

    Коментиран от #15, #21

  • 15 хаха

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "Лансер Ево":

    Абе кво да обяснявам на човек, който грам понятие си няма от състезателни автомобили?! Ти играчо дойчланд мойчланд чувал ли си за една марка LANCIA и нейните 10 титли във WRC ? Ама то сигурно някой немец или дръпнат е дошъл и им е казал как да направят Стратос, Интеграле, 037, Делта С4?!!? И последно много от нововъведенията в съвременните коли са измислени от италианските производители вземи се образовай, че ставаш смешен!
  • 16 Лансер Ево

    2 5 Отговор
    И кво пак ми споменаваш за отживелици преди 20 25 години ? Сега в момента кой е шампиона във WRC ? Единственото нещо ви остана да лежите на слава от преди десетилетия... И споменах че съм фен на японските автомобили , както и ника ми го издава ама ти от къде да знаеш . Не разбра ли че вече тъпата жаба няма с какво да изпъква ? Немеца го копува , французина си го засенчва а японеца го счупва във всички дисциплини . И що се отнася до WRC , пак шофьора и екипа играе ролята .
  • 17 Лансер Ево

    2 3 Отговор
    От 92-ра година във WRC се печелят само и единствено от следните марки : Тойота , Субару , Пежо 206 , Мицубиши Лансер Ево , Най-много от Ситроен и настоящия шампион със Фолксваген . 25 годиниииии.....
  • 18 Alex

    5 3 Отговор
    Пред Фиат Типо седан, бих избрал Пежо 301. Цената е сходна, но 301 е доста по-добро за мен.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 max

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Лансер Ево":

    Личи ти, че се возиш .....в рейса до село всяка събота и неделя да прибереш пенсията на баба си. Поне почни малко и да четеш. Излагаш се.
  • 21 Fiat master

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Лансер Ево":

    Коментарът ми е насочен към "разбирача" с Лансъра. Като си такъв фен на японските автомобили и не "лежиш на стара слава", я коментирай представянето на МакЛарън-Хонда през последните няколко години във Формула 1. Жълтъците колко години вече подред не могат един двигател да направят, всичките им са трошливи като кибритени клечки и маломощни като моторчето за чистачките на Ферари. Кой е единственият отбор, който спори с шампионите от Мерцедес и дори ги бие тази година ? Да ти казвам ли ? А знаеш ли чия собственост е тоя отбор ? Като правиш малоумни коментари и демонстрираш, че нещо повече от етикета на ракията не си чел, единствено се излагаш като кифладжия. Не, че ти пречи де, глупаците обикновено нямат и усещане.
  • 22 Fiat master

    1 0 Отговор
    Въпрос с повишена трудност-кой създава системата "Комън Рейл", по която се правят всички съввременни дизелови двигатели от всички производители ? Жокерче-не са тия дето нагъват ориз, нито другите дето плющят бира и вурстове, не са и свиркаджийте...