4 804 7

Пет звезди от Euro NCAP за Insignia

Пет звезди от Euro NCAP за Insignia

Подобренията откъм безопасност в автомобилите са един от най-важните аспекти и в последно време все повече модели достигат до най-високата оценка на независимия регулатор Euro NCAP. Виновни са шаситата, които са много по-здрави в пътническия отсек, както и системите за сигурност предпазващи от инциденти.

Последният автомобил заслужил петте звезди на Euro NCAP е новата Opel Insignia. Това е един типичен европейски представител и флагман на марката, който всъщност се продава в целия свят, но под различни имена - Vauxhall Insignia, Buick Regal, както и Holden Comodore в Австралия.

Директорът по продажбите на компанията - Петер Кюсперт споделя, че петте звезди от Euro NCAP показват, че индивидуалните компоненти за безопасност формират обща система, но грижата за безопасност не се отнася само за флагмана, а и за други модели, като най-новите попълнения - Crossland X и Grandland X.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тони
  Отговор
  1 16:17  08.07.17
  Малко да допълнение към статията и автора :) Факти: Това е един типичен европейски представител и флагман на марката... -------- да, но не на Опел , а на ШЕВРОЛЕТ !!! Шевролет Малибу е базата, като се продава на различните континенти с малки външни корекции и под различни имена. Има доста инфо в интернет за това

  Коментиран от #3, #4

 • Язе
  Отговор
  2 19:27  08.07.17
  Явно Опелчето е добро
 • просто гост
  Отговор
  3 23:09  08.07.17

  До коментар #1 от "Тони":

  ...да, ама вече на Пежо!

 • DBS
  Отговор
  4 13:17  09.07.17

  До коментар #1 от "Тони":

  Ехххх аман от разбираичи .... чел недочел или чул от някъде и бърза ,да изпъква... Точно обратното е Малибу и Инсния са на платформа Epsilon 2 (E2XX за новите модели) ,разработена в Рюсеслхайм, Германия. Има доста информация в интернет за това !!!
 • до 4
  Отговор
  5 20:33  09.07.17
  до 4 Професоре, не е лошо първо да се запознаеш що е то ПЛАТФОРМА и що е то АВТОМОБИЛ и след това да даваш лекции по сайтовете ;)

  Коментиран от #6

 • DBS
  Отговор
  6 20:43  09.07.17

  До коментар #5 от "до 4":

  Ами обясни на невежите ....така е много лесно да изтропаш едно "запознай се...."и готово. Обясни да видим кое е разработено първо.А именно Инсиния е първият АВТОМОБИЛ на тази ПЛАТФОРМА. Следват 9-5,Малибу ,Регал и тн.
 • така е
  Отговор
  7 12:29  13.07.17
  Така е... Платформата и на предното и на поколение и на новото е разработено от Опел в Рюселсхайм, Германия. На нея се базират Шевролетите и Буиците в Америка. Така че те са базирани на Опел, а не обратното. Като цяло, до сега, голяма част от разработките и платформите в GM идваха от развойния център на Опел в Дуденхофен. Сега като част от PSA, времето ще покаже, но при трансфера прехвърлиха и развойния център, като наблегнаха, че причината е, че ще разчитат до голяма степен на собствени разработки от Германия, както до сега.

Напиши коментар:


Публикувай