Last news in Fakti

28 Септември, 2017 11:06 26 600 22

Дядо одра Bentley, отърва се с подаръче

  • катастрофа-
  • инцидент-
  • китай

Възрастен зарзаватчия от китайския град Дзинан, провинция Шандун, закачил неволно с триколката си Bentley. Вместо да иска компенсация в стила на родните мутри обаче, собственикът на луксозната лимузина се разделил с дядото по живо, по здраво.

Оказало се, че старикът е инвалид и така или иначе няма как да плати за драскотината по дясната врата на британското купе. Виновникът обаче настоял да овъзмезди пострадалия "колега" по някакъв начин.

Секунди по-късно в шикозния салон на Bentley-то се появила и "благодарността" под формата на връзка кален, прясно набран праз лук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gabi Naplatanova

    170 6 Отговор
    тука щеше да се чуди как да си продаде органите
  • 2 Браво

    161 1 Отговор
    Евала, кога ли и тук ще стигнем да сме толкова толерантни, като тия нормални хорица по света

    Коментиран от #5

  • 3 Един

    69 5 Отговор
    Китайска му работа братче ... а я виж ние колко сме по-напред в тия неща... я бухалка ше извадиш, я пищов ако па си на кеф с някой авер мутра може и с тия две голи ръце де си изкарал за бентлито с тях да се потрудиш... ех кога ше ни стигнат китайците...
  • 4 мммм

    110 3 Отговор
    Не, просто хората са интелигентни- собственика на бентлито не си е дал последните стотинки за колата, както доста от хората тук правят, само и само да карат нещо, което реално не могат да си позволят; отделно човека си има застраховка на колата, която ще му покрие щетите. Отделно това е просто кола, просто вещ, нещо преходно, не ти трябва да му робуваш и да го защитаваш с цената на здравето си и на здравето, на хората, които леко са го одраскали.

    Коментиран от #18

  • 5 ДО БРАВО

    47 4 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Когато у нас такива коли си ги купуват хора, които са изкарали средствата си с честен и законен бизнес и не им е проблем, че ще се наложи да се бръкнат за ремонт... когато съзнанието ни стигне нивото, в което да осъзнае, че идеята на това да имаш такава кола е не да ловиш плеймейтки по барове и дискотеки, парадирайки с нещо, което ще изплащаш 20 години, а в джоба има 20 лева...
  • 6 Ники

    25 21 Отговор
    Това ако е в България , няма да е много по различно ... ако е е само за одрано защото през каското лесно минава за паркинг щета иначе трябва да се напише протоколче .. Къде сте видели набит дядо че е ударил лъскава кола .. ? Въобще къде сте видели набит дядо освен по селата от циганите ... Може страната ни да не е най уредената или най- толерантната ама как преценихте че там се случват всеки ден тия благородни неща а пък при нас яко мутри по улиците и само бой и взимане на последните парички скатани на бедните хорица ... айде стига глупости ... !!!!

    Коментиран от #20

  • 7 гост

    14 3 Отговор
    Само за толерантността да ви кажа- https://dariknews.bg/novini/sviat/zashto-shofxorite-v-kitaj-doubivat-peshehodcite-koito-sa-blysnali-1495177
  • 8 Гост

    13 0 Отговор
    Това ако се случи тук, сигурно също ще има статия, така че станалото си е изключение, а не ежедневие.
  • 9 onq s konq

    13 37 Отговор
    Тоя ако ми одере така беенвето направо му зимам къщата със се двора и кокошките у него и окото нема да ми мигне !!!

    Коментиран от #10, #11, #12, #15, #22

  • 10 Зззз

    23 2 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Нека ти се върне това което мислиш. Не забравяй,че и ти имаш родитрлите,и те ще остареят и ти също...
  • 11 goni

    21 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Я! Коня имал чувство за хумор! Не мога да повярвам! Да ти е живо и здраво ВМW!:)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Драйвър

    15 2 Отговор
    Поредната статия пълнеж,в такива вълчи времена живеем ,че нормалната постъпка ни се струва странна!Още повече,че това Бентли 1000% има ПЪЛНО КАСКО и ще му поправят колата,какво да го направи дядото с лук,без лук колата е надраскана вече,инциденти се случват всяка секунда някъде по света!
  • 14 ХхХ

    24 2 Отговор
    Това може да се случи, ако човекът не е някоя мутра, забогатял по престъпен начин. С честен труд си е изкарал парите за Бентлито и няма да скочи на бой, защото осъзнава, че с 2-3 заплати ще си купи друго, вместо да рискува да влезе в затвора и да загуби всичко.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Работник

    7 2 Отговор
    е.ати готината новинка тука това кога ???
  • 17 Патриот

    25 3 Отговор
    Лайк за всички коментари освен на ездача и статията за китайците.
    Такива хора трябва да ни бъдат пример, а не нашите псендомутри, яхнали лъскави лимузини.
    Демокрацията уби човечността в хората, арогантността на мутрит тук отделно се увеличава поради липсата на възмездие.
  • 18 аха

    1 7 Отговор

    До коментар #4 от "мммм":

    Я има застраховка, я няма. Да не мислиш, че всички бентлита в България имат каско?
  • 19 ЖФЧ

    16 3 Отговор
    Интересно... комунизъм - Бентли, комунизъм - толерантност. Къде се изгубихме ние по трасето, а тролове. Още ли Ви е виновен комунизма, който при нас никога не е бил в пряка форма.
  • 20 Една майка

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ники":

    Позитивен си !.. Браво!!!...

    За пресичане , след неколкократно оглеждане
    във всички посоки...На пешеходна пътека тип „Зебра”и т.н.... Майка с дете и раница на гърба...Аз и моята рода , на тоя и ония свят отнесох един тир псувни...
    Защото сме толерантни и благородни....
    Говори ми , говори...

    Коментиран от #21

  • 21 Ввв

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Една майка":

    Позитивизъмът му бързо ще се изпари като се сблъска с реалността
  • 22 Ko3333aP

    0 6 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Ми чи така ами, БМВ-то да е бентли, тез аглийски грешки на природата не могат да се сръвняват с немската инженерна мисъл, особено със шедьовър като е39 525тедес... та в този ред на мисли направо и бурканите от мазата ше му зема