1 625 8

Местят салона в Детройт през лятото

От 2020 г. Северноамериканското международно автоизложение ще се провежда през лятото вместо в началото на януари, както досега, става ясно от съобщение на официалния сайт на салона. Кардинална промяна очаква и самата концепция на шоуто.

Изложението вече няма да има толкова официален характер и ще прилича повече на фестивал на открито. За целта ще бъдат увеличени уличните площи, където ще се провеждат различни събития за посетителите.

Организаторите на Северноамериканското международно автоизложение не изключват възможността да бъде променено и името му. Първото лятно издание на Детройтския автосалон ще отвори врати на 8 юни 2020 г.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Teo
  Отговор
  1 11:59  23.07.18
  Ама ще успеят ли да го пренесат или ще го бутат? Мега тъпо заглавие.
 • Баш Майстора
  Отговор
  2 12:21  23.07.18
  Залезът на световната автомобилна столица от преди няколко десетилетия - това е общо взето за фалиралия град Детройт, където престъпността достига размери като в американски екшън от началото на деветдесетте. Жалко.
 • хамалски услуги
  Отговор
  3 12:35  23.07.18
  Местят или променят датата, Герги?

 • Jewish African Alliance
  Отговор
  4 13:25  23.07.18
  Засега в Детройт да излагат БТРи и МТЛБта ... докато дойдат танковете. Там не е за коли.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  5 13:34  23.07.18
  Уж Детройт беше фалирал, а правят атосалон ! Значи слуховете разпостранени от руската пропагандна машина, че уж Детройт бил се превърнал в град-призрак, се оказаха пак преувеличени, впрочем както винаги !
 • гост
  Отговор
  6 15:34  23.07.18
  Имам приятел, който живее там. На времето майка му спечели зелена карта за там изнесоха се и направиха бизнес. Точно както пише по медиите е, гадно и пропаднало, но те се загробиха с кредитите и няма мърдане. Иначе в града са останали само изтоно-европейци и негри. Общо взето белите местни одавна са избягали в Чикаго, според него последните са се махнали по време на кризата. Да тук таме се намират наркомани и други крепосни селяни на банките, но нормални хора няма. Дори автомобилните концерни са оставили само символично представителните си сгради, всичко вече е в Чикаго.

  Коментиран от #7

 • Бесен Язовец
  Отговор
  7 18:07  23.07.18

  До коментар #6 от "гост":

  Имал си бил приятел, бла, бла, аз пък имам там братовчед и той ми разказва съвсем други работи, точно обратното на това, което говориш ти. Много съм си добре тука, вика братчеда,а Детройт е един супер и модерен град, имат вика отбори във всички висши лиги, НБА, НХЛ, а също така по бейсбол и американски футбол и са малко градовете в щатите, вика братчеда, които имат цели 4 отбора в най престижните амеикански спортни лиги. А ти как мислиш, бе каскет, за кого го правят на сред Детройт този престижен автосалон-изложба, за източно европейците, за негрите и за кредитните роби на банките ли ?? Много си смешен ще знаеш, аре и ти у лево !!

  Коментиран от #8

 • Чък Норис
  Отговор
  8 22:39  23.07.18

  До коментар #7 от "Бесен Язовец":

  Я марш на ул. Козяк да ти сменят дискетата, че информацията ти е от преди 30 години. Преди две-три години даже от аутобилд бяха направили репортаж за Детройт в каква кочина се а превърнал. П.С. Що не отидеш на гости на твоя приятел за изложението, от което се отказаха една четвърт от овтомобилните производители и направо дъ си остонеш там.

Напиши коментар:


Публикувай