Last news in Fakti

31 Май, 2010 11:01 8 208 0

Чисто нов чопър на Honda - Sabre 1300

  • honda sabre 1300-
  • sabre

Представяме ви чисто нов модел чопър от Honda. Името е Sabre 1300. Това е доказателство, че новият, по-радикален стил на круизърите на японската марка, чието начало беше миналата година с мощния Fury, тепърва ще почне да жъне успехи.

Моделът е само за Съединените Щати. За момента знаем само, че чопърът Honda Sabre 1300 споделя не само 1300 кубиковият V-образен, двуцилиндорв двигател на Fury, но и много от основните му компоненти, но са побрани в не толкова екстремен пакет.

Въпреки много сходните спецификации, Sabre ще струва с цели $1300 по-малко от Fury, което означава, че може да имате по-голямата част от чопъра Fury, но в по-удобен и евтин пакет.

Скоро ще ви предтсавим и пълните технически данни и снимкова галерия на круизъра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА