Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 14:22 3 976 10

Луда надпревара в столицата

  • луда надпревара-
  • софия
Луда надпревара в столицата - 1

Най-щурото автомобилно състезание на годината се завръща този уикенд на традиционната си локация – Околовръстен път в София до Симеоновско шосе. На 5 и 6 октомври предстои новото издание на Луда надпревара, събитие с кауза „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили ще се сблъскат в зрелищни и епични битки. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen.

Ще видим нова битка на Ford и Opel, френските марки Renault, Citroen и Peugeot, италианските FIAT и Alfa Romeo, много японски и корейски марки, които трябва да докажат на арената на Луда надпревара репутацията си, че са здрави и надеждни. И всички се борят за голямата награда – лек автомобил.

Луда надпревара в столицата


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    22 6 Отговор
    Да, всичко пошло от САЩ, идва вече и при нас !!!

    Коментиран от #7

  • 2 Хххх

    14 2 Отговор
    Миналата година отидох. Пълна мизерия , няма никакво зрелище и хората стоят в непосредствена близост до тези удрящи се автомобили?!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Борис

    14 2 Отговор
    Абсолютна простотия.
  • 5 Случаен

    13 3 Отговор
    Тая простотия трябва да се забрани.

    Коментиран от #6

  • 6 asdf

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "Случаен":

    Тук в България това е страшно скучно защото не е направено както хората в Холандия е много яко а можеш ли да ми кажеш защо трябва да се забрани какво точно ти пречи на теб не мога да разбера

    Коментиран от #8

  • 7 asdf

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    А не бе ще гледам глупостите на комунизма който умря щото беше пълен провал че американците са прости на животни това е ясно не го отричам
  • 8 Random

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "asdf":

    Само трошат. И то коли които на запад вече са класики - В124, Е34, Волга и др. Да се направи една писта и там тайм атак, не тия глупости
  • 9 глупавичко е

    0 0 Отговор
    Чак сега разбрах каква е тази глупост - първо помислих, че оставените коли на изхода на София са сложени там като останали трофеи от катастрофи. След това се замислих за начина, по който са поставени и реших, че са скрити камери. Тъкмо се чудех кога да им драсна клечката и загледах, че на оставената до пътя скрап пише нещо отстрани - "луда надпревара" и осъзнах, че просто някой си си е изхвърлил боклука погрешка не в Надин.
  • 10 американщина

    0 0 Отговор
    Един ден ще търсите от тези коли резервни части за проекта (за реставриране) но няма да има. Защото едни умници ги ползват за блъскащи колички. Еми има си детски паркове ,има блъскащи колички - идете и си задоволете детинските нагони там. Понеже сме много богата нация и имаме много пари се забавляваме като си чупим колите...