Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 13:20 3 366 3

Крос-купето на Mazda се обнови

  • mazda-
  • cx-4
Крос-купето на Mazda се обнови - 1

Mazda показа първите официални снимки на обновената версия на кросоувъра CX-4 във вариант купе. От тях се вижда, че след рестайлинга SUV-то започва да прилича на актуалните модели на марката.

Новата предна броня например е направена в духа на Mazda CX-5. Интересна е и насочената напред решетка на радиатора и модифицираните оптични диодни фарове, които се характеризират със сложни геометрични форми.

Различен дизайн на блока за управление на климатичната инсталация, усъвършенствана мултимедия с "издигащ се" сензорен екран и преден панел с ново покритие са сред основните промени в салона на крос-купето.

Крос-купето на Mazda се обнови

Двигателната гама на иновацията включва атмосферни мотори Skyactiv-G с обем два и 2.5 литра и с мощност от 158 и 192 к.с. съответно. Скоростните кутии са шестстепенна механична или шестстепенна автоматична.

Базовият вариант на обновената Mazda CX-4 получава задвижване на предните колела, а срещу доплащане можете да получите интелигентната фирмена 4х4 система, задвижваща всички колела.

Списъкът с наличните опции за обновеното крос-купе Mazda CX-4 включва адаптивен круиз контрол, камери за видеонаблюдение, както и системи за избягване на сблъсък и следене на "слепи" зони.

Крос-купето на Mazda се обнови


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jezza

    15 2 Отговор
    Забравили сте да обясните, че този модел е само за Азиатският пазар и не се предлага за Европа.
  • 2 До автора

    11 1 Отговор
    Заглавие :"Крос-купето на Mazda се обнови" - звучи сякаш се е обновило само - седнало на чертожната дъска и само си е преправило дизайна и инженеринга,а?
  • 3 Лудогорец8

    7 0 Отговор
    Карам мазда 3 2018година G165 това ми първата кола от този производите и мога да кажа само, че невиждам почти никакви минуси по колата ако трябва да я сравня по цена-качество. Мазда последните години се разви толкова много, че невиждам как някоя друга марка ще ме привлече вече!