Last news in Fakti

9 Март, 2020 10:30 8 647 19

Истинска американска кола на старо, която може да се купи у нас

  • ford-
  • mustang-
  • автомобилът на старо
Истинска американска кола на старо, която може да се купи у нас - 1

Новият Mustang е вече факт, но у нас, а и в цяла Европа се продава т.нар. европейска версия. Що се отнася до предишните поколения, то такива няма и употребяваните Mustang-и си остават истински американски коли.

Благодарение на новото поколение цените на предишните генерации поемат плавно надолу като това важи с еднаква сила, както за купето, така и за кабриото. Базовия мотор на дебютиралата през 2004 г. кола е четирилитров бензинов V6 двигател със само 210 к.с.

GT версията разчита на V8 с 300 к.с., а бутиковите изпълнения като Cobra, Boss и GT500 са доста по-мощни, но и доста по-скъпи и редки. Иначе стандартните екземпляри на Mustang са екипирани с петстепенна механична или автоматична скоростна кутия.

За по-късните издания се предлага и шестстепенна автоматична скоростна кутия. Какви екземпляри от всички генерации на модела Mustang се предлагат у нас към днешна дата, можете да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    12 66 Отговор
    Предпочитам новата истинска електрическа Дачия. Това е бъдещето. Американските мускули вече са погребани.

    Коментиран от #3, #15

  • 2 Не благодаря

    30 38 Отговор
    Този модел е толкова допотопен,че и най евтините модели на Дачия имат по съвременна техника.Задния мост е цял и е захванат с листови ресори към купето също като при Москвич 412 а двигателите са с конструкция от 60-те и харчат като ЗИЛ-ове.
  • 3 гост

    51 8 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Сори пич, но по-тъп джендърски коментар не бях чел скоро!
  • 4 Ford

    18 29 Отговор
    Кола, която радва само 12-годишни, реално е скопен смотан кош, дори и вътре наистина е на нивото на дачия и всичко е направено от претопени детски играчки... Карам Хъмерикански форд... пълни бангии

    Коментиран от #5

  • 5 СссереМ

    17 15 Отговор

    До коментар #4 от "Ford":

    Почвай да буташ москвето не се обяснявай!

    Коментиран от #6

  • 6 Ford

    13 17 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Москвето си го карай ти и гледай кекавия мустанг на снимка, карам Explorer 2016-та и имам доста по-богат опит с американските боклуци от беенвисти харесващи понита и нямащи пари за такива.
  • 7 CapedCrusader

    27 3 Отговор
    Мустанга е легендарен автомобил с историческа стойност, но тук не може да бъде оценен. Не е практичен просто и не е за джоба на средно статистическия българин. Новите V6 са най-изгодни ако човек си гледа джоба и обстановката в която кара. Специално 2011-4 са идеални за всекидневно каране. Хем получаващ мощ, хем е значително по-евтин от класическия V8. Тук и без това няма къде да му дадеш жега (не че това е проблем за БМВистите). Ако парите не ви притесняват, V8 смело. Независимо дали 2011-4 или новата генерация. Нямат грешка.

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Ford

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "CapedCrusader":

    Новите да, но 15 годишен куц кон на цената на нискобюджетна НОВА кола... ценят си се те както и 20 годишните беемвета и мерцедеси, струващи колкото 5-10 годишен амтоммобил. После защо сме назад и със стари автомобили? За 10к ще си вземе 20 годишно бмв, но не и 7 годишен ситроен...

    Коментиран от #12

  • 9 Алфа Вълкът

    10 3 Отговор
    Моделът е супер, но търсете 2013-2014г.
    3,7 v6 е с лимитирана скорост 180км/ч (някъде там). Може да му премахнете лимита с чип тунинг, но троши карадана, шарнири и др неща имаше. Ако ще махате лимита на тази версия си подгответе още 3 бона за по-здрави части. Или се ориентирайте към v8 5.0 и пак търсете модел след 2012. По-ранните версии харчат много и вървят малко. С газчица са екстра, но от 150км/ч нагоре забравете.
  • 10 Foff

    14 2 Отговор
    Дачия вече взе да плаща на тролове да се обясняват в любов към безличните им навеси ли бе?!?!

    Коментиран от #11

  • 11 даа

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Foff":

    рекламира се това дето не става за бес
  • 12 CapedCrusader

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ford":

    Да де, за това съм написал новите генерации. V6 3.7 2011-4 се опъва стабилно на старите V8мици, няма смисъл да наливаш пари, освен ако не си някакъв ценител. Новите лично мен след 2015 екстериора не ми допада и не бих си взел, но са си уникални автомобили. 2013-4 V8, ръчна и си ти.
  • 13 Каква

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "CapedCrusader":

    Легенда ве Хари.Тия в америка ги има и американците,които са умни въобще не ги карат.Негрите им земат живота като нови и на 5 год. са 10000 доларес.И пак няма кой да ги купи.Легенди и до 5 год всеки е ударен поне 3 пъти.От европейски премиум марки по хубави коли нема нема и да има Хари.

    Коментиран от #14, #17

  • 14 CapedCrusader

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "Каква":

    Мале, мале щом за европейски премиум заговори ясна е работата. БМВ, Мерцедес и Ауди са най-големите ями за пари правени някога. Вечните пациенти и все по сервизите. Карай си ги със здраве и не мисли понитата :).

    Коментиран от #19

  • 15 пешо от панелката

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    пич, ако от Дачия ти плащат за олигофренските ти коментари значи са идиоти, ако не ти плащат идиота си ти.
  • 16 Тит

    1 2 Отговор
    Салиин, Ръш, Шелби другото е шир потреба!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 мани мани

    1 1 Отговор
    я лузгам таквоз и нямам оплаквания, но пък и не е кой знае к'во де :) но мойта е дърта, а у нас цените са им мно' нагоре спекулативно :)
    мойта тря' да струва 2 бона най-мно' ама инак й надигнали цената :) не че не се кефя, но като си знам к'ва е трагедия :) но пък мустангче хехе но от най-смешните хахахахахахахаха
  • 19 AMG

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "CapedCrusader":

    правените някога коли от премиум марките , не са яма за пари и по сервизите да стоят , това са тия по новите боклуци с китаиските електроники, там се наливат пари яко.