Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 10:27 6 779 3

Първи изображения на новия Kia Sportage

  • kia-
  • sportage

Иновацията е с революционен дизайн и ще бъде пусната след новия Hyundai Tucson

Първи изображения на новия Kia Sportage - 1

От доста време не тайна, че Kia разработва следващото поколение Sportage. Успяхме да видим иновацията за първи път през август тази година, но оттогава южнокорейският производител извършва доста потайна работа в областта на научните изследвания и разработки.

Месец след шпионските снимки, на които автомобилът бе покрит с камуфлаж, получихме потвърждение, че готовият за производство автомобил ще дебютира през април следващата година.

Първи изображения на новия Kia Sportage

Събирайки всички малки парченца от пъзела и вдъхновен от новия Hyundai Tucson, дизайнерът AtchaCars направи доста правдоподобна илюстрация на това как може да изглежда новият Sportage.

Първи изображения на новия Kia Sportage

Очаква се Sportage да бъде много подобен на Tucson в профил. Линиите на каросерията и новите елементи обаче ще бъдат по-гладки и опростени. Подобно на Tucson, новият Sportage ще има наклонена задна секция на покрива, твърди дизайнерът.

Първи изображения на новия Kia Sportage
Kia Sportage vs. Hyundai Tucson

По отношение на размерите, южнокорейското SUV трябва да е малко по-дълъго от предишния модел, за да осигури повече пространство в салона. Едно е сигурно: страничните огледала ще бъдат разположени малко по-ниско на вратите, а не в основата на A-колоната.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да е жив

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    и здрав сектанта, но не знам как ще съвместява Киа-та с Дачията. Сигурно на четни дати с едната и на нечетни с другата.
    Абе нема да му е лесно.
  • 3 сектант

    3 3 Отговор
    нещо се напрегнах, труден избор