Last news in Fakti

14 Декември, 2021 12:31 2 387 5

Daihatsu, Suzuki и Toyota работят над спортна кола със средно разположен двигател

  • toyota-
  • suzuki-
  • daihatsu

Това ли ще е наследникът на MR2?

Daihatsu, Suzuki и Toyota работят над общ проект за спортна кола със средно разположен двигател, сочи доклад от Best Car Web. Според информацията на изданието, трите марки ще си сътрудничат в проекта, който трябва да дебютира през 2025 година.

Все още няма потвърждение за новината от нито една от трите компании, но това няма да е първият път в който Toyota и Suzuki си сътрудничат, след като през последните години станахме свидетели на няколко общи модела, като например Swace за който ви разказахме съвсем скоро и Across, който е идентичен с RAV4.

Daihatsu, Suzuki и Toyota работят над спортна кола със средно разположен двигател

Ако слуховете наистина са верни, то новият модел ще бъде наследник на класическата MR2, за която периодично се появяват слухове, че ще бъде възродена.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    9 0 Отговор
    MR 2 E ЕТАЛОН за спортна кола със средноразположне двг! Невероятен баланс и сила, само със 156к.с. и удивително поведение със 221к.с.!
  • 2 Японеца

    9 1 Отговор
    Не случайно MR 2 се нарича "Baby Ferrari" or "poor mans Ferrari"!
  • 3 3438

    5 3 Отговор
    Някой има ли идея колко ще й е месечният абонамент за ползване на климатика, радиото или подгрева на седалките? Видях, че от 2018-та насам за отдалеченото активиране на автомобила е 8$ при сегашните модели или 80$ годишно. Та си викам в този модел сигурно и това ще е на абонаментен план. Да е вечна японо-германската дружба Toyota-BMW, че баварците първи вкараха тази така "чакана" от потребителите абонаметна услуга. Вече е важен въпросът: "А ти на какъв абонаментен план си?"
  • 4 Допълнение към 3438

    5 3 Отговор
    ... Вече е важен въпросът: "А ти на какъв абонаментен план си?", а не: "Колко конски сили ти е колата?" или "Какви екстри има твоята кола?"
  • 5 Тоалетна хартия

    3 3 Отговор
    Тойота е, като фолксваген....Всичко до , което се докосне се скапва тоталнооооо.... За справка , субару дизел!!!!!