Last news in Fakti

1 Март, 2022 10:30 3 083 4

Fisker навлиза в Европа с ел. кола с 550 конски сили

  • fisker-
  • ocean-
  • европа

Моделът Ocean бе показан по време на MWC в Барселона

Fisker навлиза в Европа с ел. кола с 550 конски сили - 1

Американската компания Fisker представи електрическият кросоувър Ocean по време на изложението за технологии MWC в Бареслона, което започна вчера. Събитието, което в по-голямата си част е насочено към нови модели смартфони, таблети и други подобни устройства бе мястото където от Fiskerрешиха да направят своя дебют в Европа с електрическия модел.

Fisker навлиза в Европа с ел. кола с 550 конски сили

По план Ocean трябва да влезе в производство през месец ноември, а малко след това да започнат и доставките в определени страни. Моделът ще се предлага в няколко различни конфигурации, като базовата ще разполага с един електромотор в предната част, генериращ 279 конски сили и пробег от около 440 километра.

Fisker навлиза в Европа с ел. кола с 550 конски сили

Ocean Ultra ще се задвижва от двойна конфигурация с 4х4 и мощност от 548 конски сили. Той може да се похвали още с ускорение до 100км/ч в рамките на 4.2 секунди, както и пробег от 610 километра. Върховата версия разчита на същата система, но с мощност от 558 конски сили и подобрено ускорение от 3.9 секунди. Пробегът при най-наточения модел е 630 километра.

Fisker навлиза в Европа с ел. кола с 550 конски сили

Базово моделът пристига с LED светлини в предната и задната част, панорамен покрив, електрически багажник, 20-цолови джанти и система PowerBank, позволяваща двупосочно зареждане. В интериора серийно е вграден 17.1-инчов вертикален дисплей, дигитално централно огледало, както и различни системи за подпомагане на водача.

Fisker навлиза в Европа с ел. кола с 550 конски сили


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    5 2 Отговор
    Изглежда по-добре от селския автомобил дачия.

    Коментиран от #2

  • 2 Сарая

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Ми купи си го бе дръвчо !
  • 3 Нема го

    4 2 Отговор
    Фолцьвагинн почина

    Коментиран от #4

  • 4 Оня

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Нема го":

    При путин ли е ?!?