Last news in Fakti

15 Септември, 2022 08:52 2 066 6

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang

  • ford-
  • mustang

Седмото поколение на спортното купе пристига с V8 и нова визия

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang - 1

Седмото поколение на едно от най-известните спортни купета в света вече е тук. Новото поколение на Ford Mustang дебютира тази нощ по време на международното автомобилно изложение в Северна Америка. Колата запазва познатите си форми, 5.0-литровия бензинов осмак, механичната трансмисия, както и задното предаване, които феновете на истинския Mustang желаят. Разбира се, колата идва и с много иновации, които да допринесат за комфорта при шофиране.

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang

Новият Mustang е с по-квадратни форми, като тази промяна е видима още в предната част, където предната решетка запазва трапецовидната си форма, но е по-голяма. Под не я са разположени три отвора, а около решетката откриваме и тънки LED фарове с по три индивидуални модула във всеки от тях. Страничната линия е почти непроменена, докато задницата запазва конфигурацията с типичните за Mustang стопове, но с обновена визия.

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang

Базовият модел пристига с познат 2.3-литров EcoBoost двигател с неизвестна към момента мощност. От Ford, казват че моторът е изцяло нов, макар да не споменават какви точно са промените при него. По-големият и вероятно по-интересен 5.0-литров осмак също е с неназована мощност и също така е претърпял промени. По-малкият мотор пристига единствено с автоматична трансмисия с 10 предавки, докато осмакът може да бъде комбиниран и с механична скоростна кутия с шест предавки.

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang

Предаването, както вече споменахме е задно, а от Ford са интегрирали електрическа ръчна спирачка за дрифт, която е разработена заедно с пилота Вон Гитин – Младши, популярен именно със своя Musang. Дрифт спирачката изглежда точно като обикновена ръчна спирачка и може да направи дори ентусиаст да изглежда като професионалист, разкриват от Ford.

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang

Интериорът е изцяло нов с нов волан, познат ни от Bronco, както и огромни дисплеи с размер от 12.4 инча пред шофьора и 13.2 инча до него. Системата е Sync 4 на компанията, а едно от готините неща, които позволява тя е запалването и форсирането на двигателя от ключа. Трик, който вероятно ще се превърне в любим на феновете. Първите бройки от модела ще се появят през лятото на 2023 година в САЩ, което означава, че в Европа вероятно ще видим новия Mustang към края на 2023 или началото на 2024 година.

Това е всичко, което трябва да знаете за новия Mustang


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марто

    4 12 Отговор
    Поредният американски кенеф .
  • 2 Факт

    10 7 Отговор
    При тия американски дзверове се чудя наистина какъв ърябва да си за да си купиш недоразумение на мерседес бмв или хАуди

    Коментиран от #6

  • 3 Гош

    12 1 Отговор
    Супер, винаги съм харесвал американските коли, единствено разхода на гориво не ми харесва, но за американците си е нормален при тея цени на бензина при тях.
  • 4 сектант

    5 3 Отговор
    интериора наподобява на новата Дачия Бигстър, много е красив
  • 5 Патурко

    2 7 Отговор
    Нещо като недоразумението Е-Мустанг наподобява!
  • 6 Трифонов

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Такъв, дето е понатрупал жизнен опит и познания и поназнайва туй-онуй за автомобилите.