Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 09:45 1 798 1

Audi TT празнува със специална версия

  • audi-
  • tt-
  • tt rs-
  • rs

Спортното купе навършва 25 години

Audi TT празнува своята 25-та годишнина през тази година и от компанията решиха да отдадат чест на по-забравения модел със специална версия. Тя носи името Iconic Edition и се предлага за най-наточената RS версия на TT. От Audi смятат да направят 100 коли от тази модификация, като всяка от тях ще бъде продадена в Европа.

Юбилейната модификация се предлага с ексклузивен сив Nardo Grey цвят с 20-цолови черни джанти и OLED светлини в предната част. На няколко места можем да открием надписи Iconic Edition, както и жълти акценти в интериора. По отношение на визията в екстериора, също се забелязват промени от така наречения аеро комплект.

Той включва преден сплитер и допълнителни елементи по броните, които освен визията, подобряват и поведението на колата. Върху задния капак има монтирано и фиксирано задно крило направено от карбон, а дифузьорът в долната част на бронята е получил допълнителни вертикални елементи.

При двигателя не откриваме никакви разлики и той си остава същия 2.5-литров бензинов мотор с 395 конски сили и 480 нютон метра, който се използва и предходното поколение RS3. Quattro задвижването предава въртящия момент към четирите колела, а S Tronic трансмисия със седем предавки помага за бързото ускорение от 0 до 100км/ч за 3.7 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    3 3 Отговор
    Преди години случайно чух следния диалог между 2 дами в центъра на София:Ко й туй ма?Уди ТиТие.