Last news in Fakti

25 Март, 2024 13:08 2 229 5

Колекция от специални Porsche-та си търси нов собственик

  • porsche-
  • 911-
  • gt3-
  • rs-
  • gt2

„Играчките за момчета“ пристигат с автовоз

Колекция от специални Porsche-та си търси нов собственик - 1

От британския дилър RPM Technik се появи рядко предложение, включващо комплект от няколко автомобила Porsche 911 GT3 в комплект с автовоз. Въпреки че спортните автомобили често се появяват на търгове и онлайн платформи, колекцията "Играчки за момчета" е особено уникално предложение. Състоящ се от шест спортни автомобила Porsche 911 GT3 в различни варианти, полуремарке Rolfo за транспортиране и влекач MAN, този комплект се предлага изключително като единична партида.

Колекцията, представена от австрийския архитект Александър Серда, представя селекция от германските спортни автомобили в GT3 вариант. Забележително е, че автомобилите се отличават с минимален пробег, като километражите им отчитат само разстоянието, изминато по време на доставката до купувача. Всички те са принадлежали на един-единствен клиент и са били грижливо поддържани.

В комплекта са включени някои редки екземпляри, като бяло-червеното 911 R от 2016 г. (едно от едва 991 произведени), двойка модели от 2018 г. - черно 991.2 GT3 Touring и бяло-черно 991.2 GT3 Clubsport, жълто 991.2 GT3 RS Weissach Package от 2019 г. и две състезателни купета от 2018 г. - снежнобяло 991.2 GT3 Cup и карбоново 991 GT3 R.

Спортните автомобили са натоварени на ремарке Rolfo, теглено от влекач MAN TGX 18.640 4x2 LLS. Колекцията е почит към детството на купувача, по време на което той си е играл с модели на спортни автомобили и камиони. В продължение на няколко години австрийският ентусиаст сглобява колекцията от истински автомобили, които само веднъж са изкарани от затворения гараж за фотосесия край Виена. Цената на комплекта "Играчки за момчета" не е публично оповестена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДеПесеевски

    6 1 Отговор
    Ще ги вземе мой приближен от Пловдив, занимава се със строителство и се води безработен, обаче има триста милиона в банката.
    Имаме и друг вариант, на Баце човек, занимава се с медицински тестове и прави по сто милиона на година. Оправни момче, ще му отива тази колекция.
    В крайна сметка, може и при Лорел да отидат. Или при жена му.
  • 2 гергов-бсп

    2 1 Отговор
    АЗ ЩЕ ГИ ВЗЕМА-АМА ДА СА ПОДАРЪК.
  • 3 1111

    1 1 Отговор
    На нашите отпадъци има още малко място,може да ви стигне.
  • 4 Жълтохубавец

    3 0 Отговор
    Цената на комплекта "Играчки за момчета" не е публично оповестена ли? Да бяхте отворили сайта на британците и щяхте да видите цената - тя е 999 999,00 лири стерлинги.
  • 5 Мексо

    0 0 Отговор
    Щом богатите масово си продават скъпите играчки значи не ни предстои нищо добро. Края на нормалните дни е близо.