Last news in Fakti

24 Януари, 2023 10:37 8 301 8

Ето как ще изглежда новото комби на VW Passat

  • volkswagen-
  • passat-
  • 2023

Автомобилът ще остане разпознаваем и ще запази характерната си права линия

Ето как ще изглежда новото комби на VW Passat - 1

През втората половина на тази година Volkswagen възнамерява да представи ново поколение на комбито Passat, което ще бъде деветото в историята на модела. Прототипите на иновацията, които активно се подлагат на пътни тестове, многократно са хващани от обективите на фото шпиони. На базата на тези снимки в интернет пространството се появи и първия рендер.

Автомобилът ще остане разпознаваем и ще запази характерната си права линия. В същото време формата на каросерията ще стане по-аеродинамична, а задните "рамене" ще бъдат по-изразени. Passat 2023 ще получи модерни фарове, които са свързани помежду си с тънка LED лента, минаваще през тясната радиаторна решетка и емблемата.

В бронята ще е интегриран широк въздухозаборник, а точно отгоре се виждат вертикални прорези за въздуховоди. На кърмата можете да видите по-традиционни големи светлини и тънка броня, която е направила място за голяма задна врата. Спойлерът на покрива също ще е малко по-изразителен.

Ето как ще изглежда новото комби на VW Passat

Известно е, че в основата на новото комби ще залегне модернизираната платформа MQB, която позволи на Volkswagen да увеличи междуосието на модела и по този начин да направи салона по-просторен и удобен. Моделът ще е оборудван с модерен цифров инструментален панел.

Налична ще е и мултимедийна система с голям, вероятно 15-инчов екран. Под него ще са бутоните и плъзгачите за управление на климатика. Passat 2023 ще получи и разширен пакет от системи за подпомагане на водача и асистенти за безопасност. Очаква се и система за автономно управление да е 2+ или дори ниво 3.

Новото комби ще се предлага със същите бензинови и дизелови двигатели, които ще бъдат допълнени със стартер генератори, за да отговарят на строгите разпоредби за емисии на CO2. Ще се предлага и версия с хибридна инсталация с plug-in модул. PHEV ще комбинира 1.5-литров TSI Evo2 бензинов двигател и електрически мотор. Системната мощност на този силов тракт ще е 268 к.с.

Производството на иновацията ще бъде в завода на Volkswagen в Братислава, Словакия. След като Ford Mondeo и Opel Insignia бяха спрени от производство, конкуренти на Passat в D сегмента остават Peugeot 508, Audi A4 и BMW 3 Series.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 3 Отговор
    отпред прилича на малка женска кола, а от зад е хамбар за товарене.......нещо не ми се връзват двете в една кола
  • 2 гост

    7 3 Отговор
    с тез джанти тип киа смешни са
  • 3 Опааа

    7 2 Отговор
    Нищо особено! 🤦‍♂️
  • 4 1256

    16 1 Отговор
    Не е лошо до оправят тия калпави двигатели,защото иначе вървят към фалит.Китайците взеха да правят по издръжливи двигатели където им се смеехме
  • 5 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци

    6 4 Отговор
    Пореден удар по името им, много лошо,много грозна и чуплива. Бавна но сигурна смърт за марката!!!
  • 6 Реалистът

    6 1 Отговор
    W,стават все по безлични,поне да бяха надеждни но и това им е проблем.Общо взето отиват на към закриване на този модел

    Коментиран от #7

  • 7 Никси

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Реалистът":

    и това ли ви е оправданието та не искайте да правите Фолксваген в България щото бил чуплив, та замина за Турция завода , ние ли сме по глупаците и тарикатите или Фесовете ? , че има с калпаво двигатели това е безспорно пълни маслояди и ангренажната верига е по тънка от на колело , но има и добри мотори , като например 1,9 дизел 131к.с. или 105 , бензиновия 2.0/170 , но нищо както е тръгнало в близките 10 години ще вървим пеша от Малоумщина и тъпизъм придружено с предателство !!!.
  • 8 Димчи

    5 1 Отговор
    Не са лоши но много еднакви