Last news in Fakti

9 Април, 2023 12:06 4 038 3

Джон Сина продава най-специалната кола от колекцията си (ВИДЕО)

  • джон сина-
  • gumball 3000-
  • john cena-
  • honda

Колата е изцяло преработена от Parker Brothers Concept

Джон Сина продава най-специалната кола от колекцията си (ВИДЕО) - 1

Наскоро Джон Сина сподели, че всекидневния му автомобил е Honda Civic Type R с механична трансмисия, която той обожава. Въпреки това в гаража на суперзвездата от WWE могат да бъдат намерени много интересни коли и една от тях е този Corvette с тунинг от американската компания Parker Brothers Concept. Проекта носи името InCENArator и е направен специално за Джон Сина за участие в състезанието Gumball 3000.

Първоначално колата започва живота си като Chevrolet Corvette C7 R с бензинов 5.5-литров осмак, който остава единственото заводско нещо в колата. Двигателят развива 493 конски сили и 649 нютон метра, но е намерил ново място, точно зад шофьора и пасажера. Цената срещу която Сина е готов да се раздели с проекта е около близо 390 хиляди евро, което с оглед на историята на колата и нейният собственик, вероятно ще се стори като добра инвестиция за някого.

На външен вид американският модел няма нищо общо със своята оригинална визия и дори задълбочен спец едва ли би познал оригиналния донор от който е стартирал проекта. Вдъхновението за проекта идва от друг популярен автомобил от Gumball 3000 – Tumbler, който дълги години бе участник в надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Троян

    7 4 Отговор
    Тази кола няма регистриране в България , с тези тъмни прозорци ще кажат намерете си други , няма стопове мигачи така ще се заядът че не е истина типично по нашенски, иначе колата е извънземна ,ако някой кара такава ще прави доста впечатление много е яка страхотна.

    Коментиран от #2

  • 2 Тод

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иван от Троян":

    Прав си.
    Затова не я искам!
  • 3 точно

    0 0 Отговор
    тя няма и странични огледала, и стелки сигурно няма, ужас, пълна деградация, следват примера на лада...