Last news in Fakti

11 Април, 2023 13:52 5 086 8

Индийска G-Klasse с 10 места, барабанни спирачки и 90-конски сили

  • g-klasse-
  • force citiline-
  • force-
  • индия

Двигателят е 2.6-литров с четири цилиндъра

Индийска G-Klasse с 10 места, барабанни спирачки и 90-конски сили - 1

Индийската компания Foce Motors представи своето най-ново попълнение – семейният вариант на G-Klasse, носещ името Citiline. За разлика от Trax Cruiser, който изглежда по подобен начин и се предлага с 13 места, този модел предлага „само“ 10 места. Citiline може да бъде разпознат лесно по по-късата странична част, както и по по-квадратните форми, наподобяващи тези на G-Klasse.

Дължината е 5.12 метра, ширината е 1.82 метра, междуосието е 3.05 метра, а височината е малко над 2 метра. Въпреки това, всъдеходът е с гуми с размери 215/75/15, които за днешните стандартни не са от най-големите. По отношение на разположението в интериора, той е в конфигурация 2+3+2+3 за максимално удобство на пътниците или поне доколкото е възможно такова.

За задвижването се грижи 2.6-литров четирицилиндров двигател с мощност от 90 конски сили при 3200 оборота в минута и 250 нютон метра от 1400 оборота в минута. Трансмисията е механична с пет предавки. Колата предлага и екстри като климатична система, електрически стъкла, както и централно заключване.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    19 11 Отговор
    ТОВА КОНЬЕТЕ , СА УМРЕЛИ ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ
  • 2 ганчо потуранчо

    17 14 Отговор
    Докато индийците напредват, ние търсим стари вестници за тоалетна хартия,търсим да се връщаме в тоталитаризма

    Коментиран от #3

  • 3 Гого

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "ганчо потуранчо":

    Ти може и тоалетни да крадеш
  • 4 ВМпхтхв

    14 0 Отговор
    Историята май започва да се повтаря? Дано да е като фарс обаче. Аз индийска кола никога няма да си купя поради придобитата ми силна неприязън към онзи народ, обаче рецептата за 2.6 литра и 90к.с. намирисва на дизелов двигател отпреди 40-50 години, а те бяха "вечни". Може би но някой, някъде ще му светне, че от екологична гледна не е лошо един задвижващ агрегат (ДВГ или батерия) да се ползва повече от 3-5 години преди да бъде сменен със следващия "писък на модата". Ха, дано да е хаирлия и да видим такива неща отново и по "белия свят".
  • 5 Тва е по- грозно от.............

    5 6 Отговор
    Фиат Мултипла

    Коментиран от #6

  • 6 турбо дизел

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тва е по- грозно от.............":

    Но е по-красиво от Лексус LM

    Коментиран от #7

  • 7 и от

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "турбо дизел":

    буханка
  • 8 Индия

    4 0 Отговор
    Продаваха се и в България до 2006.След това ни приеха в EU.