Last news in Fakti

6 Май, 2023 12:00 2 531 0

Mercedes обнови „базовите“ AMG GT 4-Door

  • mercedes-
  • amg-
  • gt 4-door-
  • coupe

Шестцилиндровите версии вече приличат на по-големите си „братя“

Mercedes обнови „базовите“ AMG GT 4-Door  - 1

Mercedes обнови AMG GT 4-Door Coupe за новата година като представи нова визия за „базовите“ модели с шестцилиндрови двигатели. Модификациите с означения GT43 и GT53 получават по-агресивна визия благодарение на нови брони и решетки в стила на върховите GT63 модификации. Промените са единствено козметични и не засягат двигателите, които остават с познатата мощност.

Клиентите могат да избират V8 Styling Package при конфигурирането на автомобила, като по този начин получават нова решетка с вертикални отвори, както и изцяло нова броня с широк въздуховод в долната част и два по-малки въздуховода от двете страни. Заедно с това е налична и нова боя за двата модела с името Opalite White Metalic. Налична е и базова версия, която запазва новата решетка, но я комбинира с по-малко агресивна броня.

Стандартното оброудване също е подобрено и вече включва електрическа панорама, безжично зареждане за смартфон за задните седалки, както и нова графика на MBUX системата. Под капака продължават да работят 3.0-литрови двигатели, както вече споменахме, като те генерират съответно 367 конски сили и 435 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА