Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 09:31 3 962 6

Индийската полиция ще гони апаши с Tata Nano

  • tata-
  • nano-
  • полиция-
  • индия

В повечето страни по света полицейските автомобили се подбират така, че да предизвикват поне минимален респект сред участниците в движението. В Индия обаче явно смятат, че работа за опазването на реда може да свърши най-евтината кола в серийно производство.



На изложението International Security Expo в Ню Делхи местната компания Grand IJS Electronics представи полицейска версия на Tata Nano. Индийската сапунерка е декорирана в съответните цветове и се перчи с лампи, светещи в синьо, бяло и червено.



Създателите на "зловещото" возило уточняват, че не е предназначено за скоростни преследвания, от което индийските престъпни кланове със сигурност са си отдъхнали. Полицейската Tata Nano ще се използва от "специален отряд за охрана на жените и децата по улиците на Ню Делхи".



Освен с мощна светлинна сигнализация колата е снабдена със сирени, а за задоволяване на нарасналите енергийни нужди е монтиран 80-ватов усилвател. Оборудването включва също комплект за оказване на първа медицинска помощ и фенери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    4 1 Отговор
    Това чудо на автомобилостроенето има шанс само при гонка с рикши .... макар че зависи колко е як в краката този с рикшата

    Коментиран от #2

  • 2 БМВ БЪЛГАРИЯ

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    Коментиран от #3

  • 3 БУМЕР КАМОР

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "БМВ БЪЛГАРИЯ":

    kolata e supeer
  • 4 Пича-от КраштестАгенцията

    2 0 Отговор
    [rofl ако ме подгонят с такава ще набера скорост и рязко ще спра за да се забият и избият в мен
  • 5 Николай Попов

    0 0 Отговор
    имат пожарогасител под ръка, с който да им на*укват канчетата
  • 6 Iaroslav Stanchev

    1 0 Отговор
    Това е добре да го дадат на нашите полицаи.Щото е мъничко и няма да могат да спят вътре.А сега като се опънат в патрулките и уйдеее 4-5 часа,тя смяната таман свършила.