Last news in Fakti

23 Юни, 2023 10:00 2 162 1

Нова емблема и нова миризма за Infiniti

  • infiniti-
  • емблема-
  • лого-
  • миризма

Това е четвъртото лого на компанията от 89-та насам

Нова емблема и нова миризма за Infiniti - 1

Infiniti представи новата визия на компанията си като ни запозна с новата си емблема, която може да видите на снимката над текста. Ако не откривате огромна промяна с предходното лого на компанията, то това е просто защото, такава наистина няма или поне не на пръв поглед. Логото, чиято четвърта редакция от създаването на компанията през 1989 г. виждаме, представлява безкраен път, който изчезва на хоризонта, като актуализираната емблема допълнително подчертава това. Долният отвор е по-широк, като стеснява очертанията на пътя, който вече не завършва в точка, поставяйки по-голям акцент върху хоризонта.

Автомобилният производител също така е увеличил разстоянието между думите под емблемата, което според компанията "визуално подчертава хоризонта". Емблемата на автомобилите ще бъде с ново триизмерно и осветено лого, като пътят „прелива през хоризонта и се влива в радиаторната решетка“.

Посетителите на специални събития на марката или на шоурумите ще могат да усетят и новата миризма на компанията. Infiniti създава мирисът с помощта на японски кипарис (хиноки), кедър (суги) и цитрусово дърво (юзу), предназначени да предизвикат уханието на гора. Междувременно ще бъдат създадени и нови шоуруми в целия свят, следвайки японската дизайнерска философия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патурко

    5 0 Отговор
    Не е лошо и нови Модели да показват освен емблема! Зациклиха някъде към 2012 и от тогава няма отласък от дъното и това си е! Аз лично съм притежавал нови повечето им модели или по-точно 5 на брой, но от там на сетне само сменят емблемата защото това е по-важно от нов модел все пак!