Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 16:47 4 787 4

Синята емблема на Toyota остава в историята

  • toyota-
  • емблема-
  • хибрид

Тя ще бъде заменена от точка

Синята емблема на Toyota остава в историята - 1

От 2009 г. насам Toyota използва син цвят в емблемата на автомобилите, оборудвани с хибридни задвижвания, но това е на път да се промени. По-наблюдателните може да са забелязали, че при новото Camry тази емблема я няма и е заменена от точка до емблемата в задната част. В публикация в X Toyota разкрива, че новата емблема има за цел да символизира нейния ангажимент към "щастието на хората, живеещи на земята, и [желанието] да го предаде на следващото поколение".

Това означава, че новият син кръг ще замени предишната емблема върху новите хибриди, плъг-ин хибриди, електромобили, както потвърди говорител, който разговаря с Motor Trend. Тази промяна започва с модели като Camry, Crown и най-известния хибрид на автомобилния производител - Prius.

Синият кръг вече беше забелязан на снимки на гърба на непредставения bZ3X, придружен от буквите "BEV" до него. Всичко това е част от маркетинговата кампания на автомобилния производител "Отвъд нулата", която включва използването на електрифицирани превозни средства, за да "достигнем отвъд въглеродната неутралност с нашите продукти" и да "окажем положително въздействие върху нашата планета и общество".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Факт

    4 0 Отговор
    Тойота е Световен лидер с над 10млн продажби на година или 10 пъти над ТеслЪ и може да прави каквото си иска.И Пиех много се дървеше на Тойота с ФВ обаче свърши строполен в ресторан 2019-та след като глътна цианида като Гьоринг 45-та.Така свършват самозвяните германци а Тойотябоще си е тук
  • 3 Мъск Лий

    0 2 Отговор
    Тойота беше. Най-продаваната кола в света вече не е Корола, а Model Y.
    Хибридите са като русалките - когато ти трябва риба, получаваш жена. Когато то трябва жена, получаваш риба.

    Коментиран от #4

  • 4 Кен Лйи

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мъск Лий":

    Мда още на 1млн продадени коли на гофина са теслЪ колкото Дачия а мислеха тая година да правят по 16 милиона.