Last news in Fakti

29 Юни, 2023 10:44 2 384 2

Бронирана Alfa Romeo Tonale ще служи на полицията

  • alfa romeo-
  • giulia-
  • tonale-
  • карабинери-
  • полиция

Италианските власти получават 400 кросоувъра

Бронирана Alfa Romeo Tonale ще служи на полицията - 1

Alfa Romeo продължава съвместната си работа с италианската полиция и сега компанията обяви нова сделка с властите, която се изразява в доставката на 400 кросоувъра Tonale. Най-малкият SUV на италианците ще служи на местната полиция, като първите бройки вече бяха доставени.

Полицията получава 1.5-литров бензинов двигател със 163 конски сили и автоматичната трансмисия. Всички кросоувъри са оцветени в син цвят с червени ленти и бял таван върху който са монтирани и допълнителни светлини. От компанията казват, че кросоувъра е получил и частична бронировка, която да предпазва служителите на реда при екстремни ситуации.

Интериорът е преработен, за да е в удобство на полицаите и има отделно място за бронежилетки и други полицейски „инструменти“. В задната част е обособено място на което да се возят затворници. Италианската полиция и Alfa Romeo могат да се похвалят с над 50-годишно партньорство, което позволява на местните власти да разчитат на последните модели на Alfa, включително и леки автомобили Giulia.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    9 8 Отговор
    Чи как тъй не са им сложиле моторчета 999куб.см с три дупки....? Аааа къде отиде екото на Брюселите....? И как ше гонят бандитосите с тия 1.5 литра като ония жулат с по 300 коня поне...? Сакам да ми подарите една за Ивановден оти толко паре нема да имам и след 3 жувота.

    Коментиран от #2

  • 2 Драйвър

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    Те за преследване си имат Giulia QV с над 500к.с. , иначе дори Tonale е по-добре от Skoda Rapid и Kia Ceed, които са в България.