Last news in Fakti

7 Юли, 2023 09:50 4 108 3

Ето как ще изглежда последното Audi Q7 с ДВГ

  • audi-
  • q7-
  • двг
Ето как ще изглежда последното Audi Q7 с ДВГ - 1

Едно интересно изображение на новото Audi Q7 се появи в интернет. От него можем да видим, че големият премиум кросоувър отново ще претърпи актуализация, която ще бъде показана през 2024 година. Това съобщава сайтът Motor.es.

Прототипите на Audi Q7 2024 бяха заснети от фотошпиони по време на пролетни тестове в Швеция, а на базата на тези шпионски снимки дизайнерите създахоа рендър на модела, който ви показваме.

Очаква се новото Audi Q7 да се промени леко външно. Предстои подмяна на радиаторната решетка, фаровете и броните на кросоувъра. Интериорът на Audi Q7 2024 ще бъде подобрен и ще бъде монтиран нов волан.

Ще има и подобрено виртуално арматурно табло и мултимедиен тъчскрийн, а системите за сигурност ще бъдат усъвършенствани. Семейният кросоувър на Audi ще запази 2.0 и 3.0-литровите бензинови турбомотори.

Ще се предлагат и 3.0-литровите турбодизели, но всички те ще бъдат допълнени с 48-волтови "меки" хибридни агрегати. Plug-in хибридите с 381 и 456 к.с. също ще останат в гамата, но ще увеличат капацитета на батерията и съответно електрическия пробег.

Трябва да се отбележи, че новото Audi Q7 ще бъде последната версия на модела с двигатели с вътрешно горене. През 2025 г. ще дебютира третото поколение на кросоувъра, който ще стане електрически.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    10 4 Отговор
    Ето как ще изглежда Ауди преди да фалира!

    Когато глобалистическите марионетки ти заговорят за "еко", тогава знайте, че говорят точно за обратното на еко!!!
  • 2 123456

    4 5 Отговор
    По добре едно Рав 4
  • 3 Не съм чувал и виждал

    10 0 Отговор
    За КУ7 с 2.0 литров двигател, но щом казвате, че има, значи има.