Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 17:30 3 570 10

Porsche блокира препродажбата на 911 S/T по интересен начин

  • porsche-
  • 911-
  • s/t

Собствениците на модела, всъщност няма да са собственици през първите 12 месеца

Porsche блокира препродажбата на 911 S/T по интересен начин - 1

Когато дадеш повече от 350 хиляди евро за автомобил, обикновено очакваш той да е твой и да правиш каквото искаш с него. Не така, обаче, стоят нещата при новото 911 S/T, където Porsche има интересна клауза, която блокира препродажбата на колата.

"Когато обявихме 911 S/T - по случай 60-годишнината на 911 - получихме безпрецедентен интерес към автомобила, който далеч надхвърли броя на предназначените за САЩ автомобили", заяви Франк Мозер, който ръководи отдела за 911 и 718 пред The Drive . "Искаме да гарантираме, че автомобилите са на разположение на истинските ентусиасти, за да ги карат и да им се наслаждават години наред. Поради тази причина, тези, на които е предоставен автомобил 911 S/T в САЩ, ще бъдат задължени да спазват договорения минимален период на съхранение, определен на една година. На практика това ще означава, че автомобилите в САЩ първоначално ще бъдат отдавани на лизинг за този период, преди да бъде прехвърлена собствеността."

Първите коли ще бъдат доставени през пролетта на следващата година, което означава, че до пролетта на 2025-та, те няма да са собственост на истинските си собственици. Това се прави, за да бъде спряна направата на бърза печалба от хора, които са получили достъп до колата, а всъщност няма да ѝ се насладят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рапърот

    5 24 Отговор
    Един корветт и го цепа тоя клусет къде го фанем
  • 2 Дядо ви Кърти от Село ПиПеРкОвО

    14 9 Отговор
    Няма Мерцедес ,няма БМВ,има само порше

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Смех

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо ви Кърти от Село ПиПеРкОвО":

    Тоя клисет биитъл с турбо ли
  • 4 Протестиращ

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо ви Кърти от Село ПиПеРкОвО":

    Ти ме уби! Порше е клас суперспорт. Къде го сравняваш с ширпотребата?! Асанчо кара бенве и мерджан (според неговия изказ), да си го видял някога на спортно порше (такива като панамера и кайен не се броят)?!
  • 5 Джуган

    8 4 Отговор
    Истинското Порше е 911. Макани, Кайени, това си е Ауди. Не ме интересуват лимитираните бройки, имам си най обикновена, вече застаряваща Карера Ес и си я карам с кеф. S/T, GT3 и GT2 нито има къде да ги кара човек в БГ, нито майсторството ми е чак на такова ниво.

    Коментиран от #6

  • 6 Асд

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Джуган":

    Карай и се учи

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Слепок

    0 1 Отговор
    Всяко нещо с времето си. А 911S е в миналото. На къде днешно време с мижавите му 165 коня? За гъзария да.
  • 9 Жоро павето

    3 0 Отговор
    Като гледам последната снимка с кривите павета, че те жълтите павета в София са екстра наредени бе..
  • 10 незнайко

    0 0 Отговор
    Браво , това е умен ход, защото в щатите колите от такъв тип се купуват с цел препродажба и ПЕЧАЛБА ! След закупуване и след една година тя ВЕЧЕ НЕ Е НОВА !!! Далавери пак ще се правят . На ТЪМНО ще се купуват, но собствеността ще стане след година, но те вече ше си я имат в "колекцията" !!!