Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 17:17 3 037 4

Isuzu D-Max дебютира с модерна визия

  • isuzu-
  • d-max-
  • пикап

Третото поколение получава фейслифт четири години след представянето си

Isuzu D-Max дебютира с модерна визия - 1

Isuzu представи в Тайланд обновения D-Max с променен дизайн на екстериора, повече технологии в купето, нов режим за работа в тежки условия и подобрения в безопасността.Автомобилният производител потвърди и плановете си за електрически пикап, който ще се произвежда в Тайланд за европейския пазар.

Isuzu D-Max се обновява точно четири години след дебюта на третото поколение на модела през октомври 2019 г. Прекият конкурент на Ford Ranger и Toyota Hilux изглежда по-модерен от преди, като същевременно запазва няколко версии за каросерии.

Промените са съсредоточени върху предната част, която се отличава с преработена радиаторна решетка, нови фарове (Bi-Led във високите версии) и променени въздухозаборници в бронята. Пикапът се възползва и от нова задна врата с по-голям интегриран спойлер и променена графика на задните светлини. Представената на снимката флагманска модификация D-Max V-Cross 4×4 е с най-„корав“ външен вид благодарение на допълнителната пластмасова облицовка около радиаторната решетка, калниците, 18-инчовите черни алуминиеви джанти и други допълнения.

Отвътре арматурното табло изглежда познато, макар и с нови опции за тапицерия и модернизирани технологии. 9-инчовият сензорен екран за инфоразвлекателната система с нови сензорни бутони е комбиниран със 7-инчов цифров инструментален панел. Isuzu добавя USB-C портове за предните и задните пътници, както и нов ключ с функция за дистанционно стартиране на двигателя. Гамата от задвижващи агрегати изглежда е непроменена в сравнение с модела преди фейслифта и включва два четирицилиндрови турбодизела.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    15 2 Отговор
    Една от най-добрите и най-подценяваните марки за всички времена.

    Коментиран от #2

  • 2 уникални дизели правеха

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    сега не знам как са
  • 3 то пикапи на..

    7 2 Отговор
    Нафта май останаха D-Max и Hilux..ама па тва е най доброто..

    Коментиран от #4

  • 4 ВикиЛексъсВарна

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "то пикапи на..":

    Дизели само....нооо Тойота Хайлукс върнаха в моделна гама 2023 - 2024 г. и за Европа - големият 2800 сс турбо дизел с много приятните 204 коня и 425 Нм ...докато Исузу Д Макс е с не много добрия за офроуд 4х4 пикап единствен мотор 1900 сс турбо - дизел интеркулер 4 цл. 16 клапана 163 коня - 305нм. - но пък цената на Де Макс е 73 000 лв. с Би лед основни фарове и навигация с ддс....Хайлукс.....103 000 лв.