Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 12:16 2 245 5

Nissan замисля евтина спортна кола за младежи

  • nissan-
  • nismo-
  • спортна кола

Очаква се тя да има и Nismo версия

Nissan замисля евтина спортна кола за младежи - 1

Един от шефовете отговарящи за новите модели на Nissan сподели в скорошно интервю пред Top Gear, че компанията планира да направи нова спортна кола. Вероятно ще е разработена за по-младите хора, като също така направата ѝ ще бъде съобразена с възможностите на повечето млади хора, като това ще се отрази на цената.

"В зависимост от това в кой момент от времето ще изберете, винаги сме имали GT-R, винаги сме имали Z и винаги сме имали автомобил от базово ниво - или хотхеч като Pulsar, или нещо друго. И това днес е нещо, което ни липсва. Тази точка.“

Що се отнася до формата, която ще придобие, той предполага, че няма да бъде хечбек като Pulsar от миналото. Той ще трябва да бъде "по-малък електрически спортен автомобил" и "малко по-достъпен", за да задоволи нуждите на клиентите около 20 години. За да привлече такава млада клиентела, Еспиноса каза, че автомобилът ще трябва да бъде "вълнуващ и завладяващ за шофиране", като същевременно предлага и алтернатива с помощта на Nismo.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    16 4 Отговор
    Електрически и спортен са несъвместими понятия. Или е спортен бензинов или е електрокар за меки китки :)

    Коментиран от #3

  • 2 Попът

    5 5 Отговор
    Ако под капака има Рено-двигател - не, благодаря!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фен на 370Z

    0 0 Отговор
    Новото Nizmo е много грозно
  • 5 Дългия

    2 0 Отговор
    Нова мода за отнемане на живот