Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 16:21 1 713 7

Abarth пусна стилен кросоувър в стила на X4

  • abarth-
  • fiat-
  • кросоувър-
  • x4

Задвижването се осигурява от 1.3-литров двигател със 183 к.с.

Abarth пусна стилен кросоувър в стила на X4 - 1

Abarth Fastback се появява година и половина след механично свързания Abarth Pulse, разширявайки бразилската гама на марката. Очаквано, SUV-тo се предлага с емблемата Abarth, въпреки че на радиаторната решетка все още присъства по-малката емблема с флага на Fiat.

Външните модификации в сравнение с еквивалента на Fiat са ограничени до пластмасови облицовки в цвета на каросерията, червена лайстна над сплитера, черен спойлер, нови капачки на огледалата и двойни изпускателни тръби с хромирана повърхност. Има и нов комплект черни 18-цолови алуминиеви джанти в стил BBS с червени акценти.

Вътре в салона има червени шевове по цялото купе, шарка от изкуствен карбон на арматурното табло и множество емблеми Abarth. Стандартно се предлага 10,1-инчов инфоразвлекателен дисплей, който е комбиниран с цифров инструментален панел и подложка за безжично зареждане. Опционалните функции включват субуфер, монтиран в товарното отделение, спортен филтър K&N за двигателя и бели стикери Scorpion.

Под капака се крие задвижващ агрегат Turbo 270. Бензиновият 1.3-литров двигател с турбокомпресор генерира 183 к.с. и 270 Нм въртящ момент. Мощността се предава към предния мост изключително чрез 6-степенна автоматична скоростна кутия, която позволява ускорение от 0-100 км/ч за 7.6 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ггг

    6 3 Отговор
    Хубава кола ама с карбуратор на балканче ще гори малко
  • 2 Тити

    10 6 Отговор
    С този обем на двигателя и турбо едва ли ще изкара и 💯 хиляди!
  • 3 Жипката на Боко

    8 3 Отговор
    SUV и crossover моделите са позор за автомобилната индустрия.

    Коментиран от #5

  • 4 Смях

    8 3 Отговор
    С две думи тротинетка с турбина или комар на стероиди. Ще изкара не повече от 50 000 км. и после на боклука. Два чувала с пари за нищо.
  • 5 Мхм

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Жипката на Боко":

    Няма по добро от сув
  • 6 колко ли

    7 2 Отговор
    тежи това чудо на техниката, че да се задвижва с 1.3Т двигател? карам нещо като SUB, 2220 кг. и с V6 дизел ми се струва тегава, аааа сетих се покрива Евро 6+ стандарта

    Коментиран от #7

  • 7 Спокойно

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "колко ли":

    Според немците теглото няма значение