Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 10:21 2 799 8

Запознайте се с новия Hyundai Tucson

  • hyundai-
  • tucson-
  • джип-

Кросоувърът е променен, както в екстериора, така и в интериора

Запознайте се с новия Hyundai Tucson - 1

Британското подразделение на Hyundai пусна първите снимки на обновения Tucson, чието четвърто поколение дебютира през 2020-та година. Обновеният модел получава промени в интериора и екстериора, като за разлика от други производители, тук те са лесно различими и могат да бъдат забелязани още на пръв поглед.

Арматурното табло е напълно преработено. Сега то е приведено в съответствие с това на Ioniq 5, като двата 12,3-инчови екрана са групирани в един и същи корпус. Както и при електрическия кросоувър, логото на Hyundai върху волана е заменено с четири точки, което е морзов код за буквата "H".

Контрола на климатичните настройки също е обновен и е приятно изненадващо, че има по-конвенционални бутони за управление, отколкото преди. Забелязваме още и чифт въртящи се копчета с вградени екрани за климатика, както и още две сребристи копчета за силата на звука и други настройки. Централните вентилационни отвори са по-тънки отпреди и създават илюзията за непрекъснат вентилационен отвор. Селекторът за предавките е преместен върху кормилната колона.

Що се отнася до външния вид, там откриваме преработена решетка, която запазва дизайна с няколко дневни светлини интегрирани в решетката, но те вече са с нова форма. Нови са и основните светлини, както и отворите на бронята. Можем да видим също така и нови джанти, както и нов цвят. За момента не се казва нищо за задвижването, което вероятно ще бъде разкрито в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Транзистор

    9 1 Отговор
    Тзи кола има един много дребен и гадничък недостатък мястото на шофьора е ограничено от ненужно широката средна конзола. Ако сте над 180 см. няма да ви е удобно.
  • 2 авто фен

    2 3 Отговор
    Аз имам приятел си купи такава и е 187 см и му е много удобна, аз също я карах, не съм висок ,но колата е превъзходна. И преди фейслифта изглежда ама много по-модерно и екстериора, и интериора, който сега след тоя фейслифт е около 15 години назад модел фолксваген,какви са тия кръгли врътки като в модел фолксваген отпреди 10 години,какви са тия копчета като в Тойота. Преди фейслифта беше много по-модерен, никакви бутони,само стъклено тъчскрийн табло по средата, много модерно и удобно. И автоматика беше с бутон по средата,много по-красиво и незабележимо от лост на волана като в американски кадилак от 70-те години.Които бяха много хубави и практични ,ама преди 30 години. Таблото с тая дупка над жабката е в стил баничарка, много назад са се върнали с дизайна. Екстериора решетката и светлините са станали много обикновени и почти стандартни.

    Коментиран от #4

  • 3 Нане

    2 0 Отговор
    Като стария, само че нов - Божинката
  • 4 карай по

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "авто фен":

    магистрала хемус със 130 в колона и се опитай да настроиш климатика през тъчскрина , примерно

    Коментиран от #5

  • 5 авто фен

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "карай по":

    Магистрала Хемус със 130км/ч Хюндая върви сам, задава се преди тва настройки и не се пипа нито газ, нито волан, той поддържа след предния автомобил, ускорява и намалява сам ,прави завоя сам..
  • 6 БАЙО

    1 1 Отговор
    Предишният модел счупи всяка конкуренция за здравина,Беше начело няколко години, дано и този го последва
  • 7 Фен

    2 0 Отговор
    Да да много са хубави на моменти, да не забравяме за 7 DCT

    Коментиран от #8

  • 8 Ония с Хюндая

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фен":

    Напълно подкрепям. Няма такова недоразумение, но в сервиза ще ви кажат “всичко е точно така са си”.