Last news in Fakti

1 Декември, 2023 09:03 5 782 5

Още подробности за най-евтиното Audi

  • audi-
  • q3

Новото поколение кросоувър Audi Q3 е напълно разсекретено

Още подробности за най-евтиното Audi - 1

Третото поколение на кросоувъра Audi Q3 се готви за дебюта си през 2024 година. Според Motor1 иновацията ще получи променен дизайн и нови технологии. Тестовите прототипи на Audi Q3 бяха забелязани за първи път през септември тази година. Те са покрити с камуфлаж, но основните промени могат да се видят.

Следващото поколение на кросоувъра ще бъде много различно от настоящия модел. Отпред ще се появи отделна оптика и широка радиаторна решетка с нов дизайн. Задните светлини ще станат по-тънки в сравнение с кросоувъра от второ поколение. Те ще бъдат направени в стила на електрическия автомобил Q4 e-tron .

Освен това третото поколение на кросоувъра ще бъде последното с двигател с вътрешно горене. Новостта ще се базира на платформата MQB Evo, която ще споделя с Volkswagen Tiguan.

Очаква се третото поколение Audi Q3 да се предлага с хибридни силови трактове с мощност от 201 до 268 к.с. Базата ще бъде "мек" хибрид с 1.5-литров двигател с турбокомпресор и мощност 130 к.с.

Audi Q3 ще се сглобява в Дьор, Унгария. Моделът Audi Q2 скоро ще бъде спрян от производство, след което новият продукт ще се превърне в най-достъпния кросоувър на марката.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    6 5 Отговор
    Най сетне самите германци признаха че дизела им не става за нищоми спряха да го монтират дори на собствените си коли.
  • 2 Оги

    9 6 Отговор
    Кажи му ФауВе и не го псувай. Няма такива трошляци. От личен опит го казвам. Немците плюят по Фиат, Опел, Форд, обаче Фолксваген ги бие всичките. Пълен боклук.
  • 3 алуди ?

    8 2 Отговор
    даа има луди с пари за скъпи покупки и скъпо обслужване
  • 4 пешеОдец

    7 5 Отговор
    АалДи и МелЦедес са мноо тачени от братята ромеи. У маалЪта само таквиз карат, че и новички. От де толкоз кинти..не знам?

    Коментиран от #5

  • 5 Анонимен

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "пешеОдец":

    Абе като гледам от маАлите повече БенВенца излизат,ама явно не излизаш от сервиза,за да го видиш