Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 15:37 2 085 5

Ето как може да изглежда следващата Kia Sportage

  • kia-
  • sportage
Ето как може да изглежда следващата Kia Sportage - 1

Сега в мрежата се разпространяват слухове, че KIA планира да актуализира един от най-популярните си модели - кросоувъра Sportage. И веднага започнаха спекулациите по темата.

Hyundai наскоро актуализира кросоувъра Tucson, така че спокойно можем да смятаме, че същата съдба очаква и Kia Sportage. Настоящото пето поколение NQ5 беше представено през юни 2021 г. и е изградено върху платформата N3 на Hyundai KIA.

Ето как може да изглежда следващата Kia Sportage

Тя е обща за кросоувърите Sportage/Tucson и Kia Niro. Всеки модел обаче има свой собствен дизайнерски език и е почти невъзможно да объркате Sportage с Tucson или обратното.

Създателят на YouTube канала Digimods DESIGN, който пусна този рендер, е взел предвид всички характеристики на модела и изглежда е бил вдъхновен от наскоро обновената Kia Sorento.

Ето как може да изглежда следващата Kia Sportage

Pixel Master е заимствал някои от стилистичните елементи на предното и задното осветление на Sorento и ги е адаптирал, за да отговарят по-добре на по-малките размери и дизайнерски характеристики на Sportage.

Ще можем да видим как точно ще изглежда Sportage едва когато компанията потвърди слуховете за готовността за пускане на следващото поколение на кросоувъра. Въпреки това си струва да отбележим, че това изобразяване изглежда доста реалистично.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НеЗнам

    6 0 Отговор
    Не знам как ще изглежда следващата, но днес минах покрай нещо, което така или иначе 99% беше като на снимката, просто друг цвят.
  • 2 нео

    12 1 Отговор
    Красива е кола е КИА , казал Мечо Пух и си купил Тойота

    Коментиран от #4

  • 3 ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

    7 1 Отговор
    Киа Спортидж има по-добър дизайн от Хюндай Тусон.
    Не ми харесва че при Тусона мигачите са поставени ниско долу в броните.
  • 4 Нео,това е ясно

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "нео":

    Японските автомобили са по-качествени и надеждни от корейските.
  • 5 Така Така

    5 0 Отговор
    Падението на южнокорейското автомобилостроене продължава след като погрозниха достатъчно много Елантра и И20 сега това недоразумение ще съсипе и Спортич