Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 11:39 2 021 0

Комбито с ДВГ Audi A6, става A7 Avant

  • audi-
  • a6-
  • a7-
  • комби

Ето как може да изглежда Audi A7 Avant, когато пристигне през 2025 г

Комбито с ДВГ Audi A6, става A7 Avant - 1

В допълнение към електрическия A6 Avant, Audi ще пусне нови модели, задвижвани с ДВГ, използвайки нечетни числа в имената си. Предстоят значителни промени в Audi, тъй като немската марка постепенно електрифицира гамата си. Няколко модела с двигатели с вътрешно горене обаче ще останат в моделната линия на германците. За тях марката планира да използва нечетни числа.

Нечетните обозначения ще са за моделите с ДВГ, което означава, че A7 ще стане наследник на A6.

Последните шпионски снимки предоставят бегла представа за модела, като на тяхна база независими дизайнери от motor1 направиха интересен рендер, който ви показваме.

Според изображението A7 Avant ще има по-широка еднорамкова радиаторна решетка с хоризонтални хромирани ламели, добавяйки дълбочина към предната част на автомобила. Тънките LED фарове пък са в основата на новите акценти в "лицето" на автомобила, а големите въздухозаборници в ъглите на бронята правят предната част да изглежда още по-мускулеста.

Новото комби на Audi също ще има раздути калници , които добавят спортна естетика. Прибиращите се дръжки на вратите подобряват аеродинамиката на автомобила. Настоящият A6 Avant е дълъг около 4.9 метра, а новото комби вероятно ще има приблизително същите габарити.

Задната част ще е оборудвана с LED светлинна лента, която обхваща цялата широчина на петата врата. Други съществени ще са свързани с двигателите. В момента A6 и A6 Avant предлагат бензинови, дизелови и plug-in хибридни задвижвания, в зависимост от пазара.

Съобщава се, че седанът A7 и неговият комби аналог ще имат нови меки хибриди и PHEV задвижвания. Шпионски снимки от миналата година показват кола, която изглеждаше като RS7 и която е с порт за зареждане, което показва, че тази наточена модификация също ще бъде с PHEV силов тракт.

За съжаление, нямаме подробности за интериора на A7. За да се конкурира с BMW Серия 5 и Mercedes-Benz E-Class, този автомобил трябва да предлага впечатляващи технологии като големи екрани и авангардни функции за подпомагане на шофирането.

Очаквайте първо Audi да представи седана A7 и след това да бъде показана версията Avant. Двата автомобила трябва да споделят основните възли и агрегати, като комбито ще се различава основно по увеличеното товарно пространство и по-спортния, характерен за всички комбита на марката, външен вид.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА