4 393 11

Николай Бареков се похвали с „импрувнат” английски език

Предложение да прочете откъс от в. „Таймс” ядоса лидера на ББЦ. Обиди грозно Жени Марчева и си тръгна от студиото

Николай Бареков се похвали с „импрувнат” английски език
Венцислав Михайлов

Лидерът на ББЦ Николай Бареков се похвали, че английският му е доста „импрувнат” (от англ.-подобрен, бел.ред). Въпреки това предложението да прочете и преведе в ефир откъс от в. „Таймс”, отправено му от водещата Жени Марчева в „Тази неделя”, го ядоса и той напусна студиото.

Бареков заяви, че „няма да участва в изпит” и непосредствено преди да си тръгне отправи предупреждението, че „ако няма да говорим по темата, ще си тръгна от студиото, приключваме разговора, ще оставя хората да се насладят на хубавите ви „баджаци” тази сутрин и приключваме”.

Повод за молбата да прочете вестника стана публикуваната от него снимка в социалните мрежи по-рано през седмицата и нивото на знанията му.

Преди да напусне студиото на „Тази неделя”, Бареков успя да направи преглед на чуждоезиковите умения на министри, кандидат-президенти и премиера Бойко Борисов. "Английският ми е по-добър от английския на действащи министри, а премиерът винаги влиза с преводач. Добър е английският на Калфин", коментира той.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 13:48  23.10.16
  Импрувнал се е ......... ама то трее и да се ъпдейтнеш.....ааааааааааххххххххххх ха ха хахааааха .......
 • гост
  Отговор
  2 14:10  23.10.16
  Прав си е Бареков. Не е отишъл на изпит. А и водещата Марчева и беше леко късинка рокличката.
 • Ник
  Отговор
  3 15:22  23.10.16
  Бареков определено ми е противен, Но ми прави впечатление за пореден път че БТВ са някак много толерантни, когато канят някой от ГЕРБ и раздразнителни когато интервюират хора от другите партии. Днес някак много мило мина интервюто с Цачева и зле с Бареков. Вчера с Орешарски мина язвително. Да не говорим нарочените интервюта с Борисов например в Лице в Лице! Там само дето не му правят свирки докато говори. В същото време, ако е някой друг водещия си позволява да прекъсва говорещия и подлага на съмнения думите му. Грубо е!
 • бюрек капутов
  Отговор
  4 15:54  23.10.16
  Барека си е свиркачия и дупедавец, да не говорим че се сърди като малко момиченце все едно някои му се подиграва за нещо което не е вярно, точно обратното англииския му е на критично ниво нещо което според мене е задължително при положение че пледираш за всободно говорене което той няма сами видяхме!!!

 • Иванов
  Отговор
  5 18:57  23.10.16
  Тоя смешник е евродепутат,а не знае една дума на Инглиш. Позор за българите ,дето са го изпратили там .
 • Картър
  Отговор
  6 20:06  23.10.16
  Бареков ще го запомня само с едно, че нарече Бокич тъп и спечели последвалото дело за обида. Аз не подкрепям Боко, ако бях прокурор бих го вкарал в тюрмата, но в този случай той е ощетен от т.нар. съд, който самият той създаде.
 • бюрека
  Отговор
  7 23:16  23.10.16
  Браво на Барека. Без да го харевом, но постъпи правилно. Сега кажете как да се насладим на тези убави баджаци ....
 • дед мороз
  Отговор
  8 01:32  24.10.16
  Кой не знае Ники - дудука - кой не е чувал за него? Тоя се опита да се направи на Борисов - прави се на интересен после замина за Брюксел и остана там на заплата - пълен смешник а при него уж хората били на дебели заплати - тоя е голям смешник наистина а тая с баджачките е супер тъпа щото не можа да контира барека подходящо !!!
 • Майна
  Отговор
  9 18:01  24.10.16
  Тя ,защото знае Английски хах
 • леле леле
  Отговор
  10 23:11  24.10.16
  Няма изискване за това евродепутат да знае английски език и изобщо не ме интересува това. Той има право на преводач в парламента. Въпросът е защо това подобие на водеща работи в национална медия и говори на ти на госта си и му подвиква като пъдар. И следващият по-важен въпрос е защо и докога по основната национална медия, в най-гледаното време, ще се въртят турски сериали?
 • Ira
  Отговор
  11 08:52  28.10.16
  Jenny Marceva se darja glupavo. Inace, tia obica da tapce opredeleni svoi gosti, da se hihika, i da gleda ot visoko. Barekov, kato se iskluci grubata mu replika, beche prav da si tragne.

Напиши коментар:


Публикувай